Sende sagol canim iyiki varsiniz memorialcilerrrValla sabah olur mu bu gece bilemedim. İlk size yazıcam zaten.. Hepiniz çok iyi geldiniz bana sağolun
Ay sen cok yaşaSende sagol canim iyiki varsiniz memorialcilerrr
ilk seferde 5 6 adet antral vardı sımdı onlar da gelısmıs canım 8 mm falan olmuslardı. 10-15 yumurta var güzel dedi . Polikistik değilim o yüzden çok yumurtam çıkmıyor sanırım .. İlk merkezdeyken 16 yumurtam vardı 5 tane toplanmıstı . Yücel bey duyduğunda çok şaşırmıştı senden nasıl 5 tane çıkar diye :) bakalım bu sefer kaç tane çıkacak .. Bizim durumda ne kadar yumurta o kadar şans dedi doktor :)Olsun canim okadari bendede oldu hatta transfer gunume kadar sigara bile kullandim..nasil dayaniyosam smdi yavrum icin katlaniyor gibiyim smdi kac follikul gozuktu en buyugu 12 ydi demi antral felan dedilermi hic genelde onlrda geriden gelebiliyor.. umarim bol kaliteli yumurtan olur canim
Hosgeldin bebaamAy sen cok yaşabir ara medical parka transfer olmıştum geri geldim
Hmm gercekten sasirtici benim 4 taneden bile 8 ciktiysailk seferde 5 6 adet antral vardı sımdı onlar da gelısmıs canım 8 mm falan olmuslardı. 10-15 yumurta var güzel dedi . Polikistik değilim o yüzden çok yumurtam çıkmıyor sanırım .. İlk merkezdeyken 16 yumurtam vardı 5 tane toplanmıstı . Yücel bey duyduğunda çok şaşırmıştı senden nasıl 5 tane çıkar diye :) bakalım bu sefer kaç tane çıkacak .. Bizim durumda ne kadar yumurta o kadar şans dedi doktor :)
İnşallah canım Yücel bey le iletişim güzel k3ndisini sevdim şahsımca.inşallah transfer ime de kendisi girerHmm gercekten sasirtici benim 4 taneden bile 8 ciktiysasende haydi haydi cikar Allah izin verirse rahat ol canim yucel baba yapmisti en son muayenemi transferimide o yapti umarim ugurlu gelir sanada canim
Aynen memorial de 3 deneme 2 si pozitif. Bu 4.denemem orda bakalım 4 de 2 mi 4 de 3 mü olucakHosgeldin bebaamdemekki memorialdeymis nasibimiz
Umarim 4 de 3 olur canim suan dusunemiyorum bile tekrar basa sarmayi biliyormusun..Aynen memorial de 3 deneme 2 si pozitif. Bu 4.denemem orda bakalım 4 de 2 mi 4 de 3 mü olucak
Düşünme zaten benim 8. Denemem memorial de 4.Umarim 4 de 3 olur canim suan dusunemiyorum bile tekrar basa sarmayi biliyormusun..daha ilk denemem gercide senin 4 olmus aha
Allah bu emeklerinin karşılığını verecek canımDüşünme zaten benim 8. Denemem memorial de 4.
İnşallah cok az kaldı stres yaptım çokAllah bu emeklerinin karşılığını verecek canım
Merhaba Cetrotide çatlatmama iğnesi, sonrasında ovitrella kullanıyoruz çatlatma iğnesi ve 36. saatte opu işlemi gerçekleşiyor.Kızlar cetrotide den sonra kaçıncı gün opu oldunuz??
Hayırlı olsun transferiniz, sımsıkı tutunsun inş bebişinizMerhaba herkese bugün çok şükür transferim oldu. Tek embriyomdu. Saat 16:40 gibi transfer oldum. Odaya çıkmam vs. 17:40 gibi hastaneden çıktı. İnanılmaz kalabalıktı hastane. 10 dan fazla transfer vardı. Yol çok fenaydı. 1,5 saatte eve geldik. Yol boyu kasık ağrısı. 19:00 dan beri uzanıyorum. Çok değişik bir duygu. Uzanmasam istemsiz hızlı haraket ediyorum. Uzan uzan hep mi yatıcaz. Sırt üstü sürekli . Sizler nasıl yattınız, neler yaptınız
İnşallahHayırlı olsun transferiniz, sımsıkı tutunsun inş bebişiniz
Galiba bi 4 kez vuruldum diye hatirliyorum emin dglm canim yani 4 gunmu neKızlar cetrotide den sonra kaçıncı gün opu oldunuz??
Ayni saatlerde olmusuz benimki 19 kasimdaydiMerhaba herkese bugün çok şükür transferim oldu. Tek embriyomdu. Saat 16:40 gibi transfer oldum. Odaya çıkmam vs. 17:40 gibi hastaneden çıktı. İnanılmaz kalabalıktı hastane. 10 dan fazla transfer vardı. Yol çok fenaydı. 1,5 saatte eve geldik. Yol boyu kasık ağrısı. 19:00 dan beri uzanıyorum. Çok değişik bir duygu. Uzanmasam istemsiz hızlı haraket ediyorum. Uzan uzan hep mi yatıcaz. Sırt üstü sürekli . Sizler nasıl yattınız, neler yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?