Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

ilk seferde 5 6 adet antral vardı sımdı onlar da gelısmıs canım 8 mm falan olmuslardı. 10-15 yumurta var güzel dedi . Polikistik değilim o yüzden çok yumurtam çıkmıyor sanırım .. İlk merkezdeyken 16 yumurtam vardı 5 tane toplanmıstı . Yücel bey duyduğunda çok şaşırmıştı senden nasıl 5 tane çıkar diye :) bakalım bu sefer kaç tane çıkacak .. Bizim durumda ne kadar yumurta o kadar şans dedi doktor :)

Hmm gercekten sasirtici benim 4 taneden bile 8 ciktiysa sende haydi haydi cikar Allah izin verirse rahat ol canim yucel baba yapmisti en son muayenemi transferimide o yapti umarim ugurlu gelir sanada canim

Hmm gercekten sasirtici benim 4 taneden bile 8 ciktiysa sende haydi haydi cikar Allah izin verirse rahat ol canim yucel baba yapmisti en son muayenemi transferimide o yapti umarim ugurlu gelir sanada canim
İnşallah canım Yücel bey le iletişim güzel k3ndisini sevdim şahsımca.inşallah transfer ime de kendisi girer

Merhaba herkese bugün çok şükür transferim oldu. Tek embriyomdu. Saat 16:40 gibi transfer oldum. Odaya çıkmam vs. 17:40 gibi hastaneden çıktı. İnanılmaz kalabalıktı hastane. 10 dan fazla transfer vardı. Yol çok fenaydı. 1,5 saatte eve geldik. Yol boyu kasık ağrısı. 19:00 dan beri uzanıyorum. Çok değişik bir duygu. Uzanmasam istemsiz hızlı haraket ediyorum. Uzan uzan hep mi yatıcaz. Sırt üstü sürekli . Sizler nasıl yattınız, neler yaptınız

Hayırlı olsun transferiniz, sımsıkı tutunsun inş bebişiniz

Ayni saatlerde olmusuz benimki 19 kasimdaydi inanilmaz guzel bi duygu ama kisacik suruyo bebisi icine koydugu an hele .. ben valla 2 3 gun hic cikmadim azar azar yurudum otelde wcye bile dogru duzgun gidemedim duscek diye amaaan iste guzel anilar bacikolar ilerde yavrularimiz kiymetimizi bilcekmiki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…