Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Açıkçası ilk defa olacak. Genetik derken neyi kastettiğinizi bile bilmiyorum daha :) Eşimde varikosel var ve morfoloji 2. O yüzden yüp bebeği düşünüyoruz. Genetk bozuklukları vs hiç tüp bebek yaptırmadan mı öğreniyprız,nasıl oluyor acaba?

Hadi hayırlı olsun sen bebişine kavuştun darısı transferi bekleyen bizlerin başına

Sen düşme diye wc ye gitmedim ben diye bağırıyomuşuz

Tecrübe ile sabit bilmiycekler bana ne anne bana ne. 9 yaşında ergenlik başlıyor artık kızlar ben size söyliyim ..

Hayırlı olsun,kendinizi yormayın ama süreklide uzanıp yatmayın.Benim sonuç için son birkaç günüm zaman gecmiyor,stres,heyecan artıyor bakalım

Anladim canim cok gecmis olsun umarim iyi bir sonuc alirsiniz iyi bir klinikten.. bizde tek gen translokasyon var alpha talasemi tasiyiciyiz cocugumuz 25% hasta olabiliyordu mecbur kaldik tupbebege.. sonra zaten yumurta rezervim de dusuk cikti ve esiminde karyotipi bozuktu ciktik ca cikti bizde hayirlisi olsun hepimizin hakkinda

Bende de talasemi taşıyıcılığı var. Bakayım bu konuya ben. Hepimiz için güzel sonuçlar olur inşallah. :)

Bayağı iyiymiş. Hisar intercontinental Meryem Ekenle görüştüm. 8000 tl dediler.
Bn kendisiyle daha önce görüşmüştüm. Özel GOP hastanesindeyken. Tüp bebek değil yumurta takibi yapmışti klomenle.. Sempatik sevimli bı Dr. Eli de hafifti.
Ama hem ilgisizdi yani telefonlasmamiza rağmen sonuçla ilgili ayıp sormadı. Birde memorialde kaç Dr muayene ettiyse hepsi tuplerimden birinin daha yukarda olduğunu ve yapışık olabileceğini söyledi. Hepsi. Ama Meryem hanım hiç böyle bı şey söylemedi. Belki gerek görmedi ama benim tedavim için önemliydi.
Arada çok bı fark yok. Bnce Memorial tercih edin. Tüp bebekte lab çok önemli çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…