Artik heryer yapiyor bu tupbebegi.. ama genetik olucaksa memorial i tavsiye ederim kesinlikleBayağı iyiymiş. Hisar intercontinental Meryem Ekenle görüştüm. 8000 tl dediler.
Hadi hayırlı olsun sen bebişine kavuştun darısı transferi bekleyen bizlerin başınaMerhaba herkese bugün çok şükür transferim oldu. Tek embriyomdu. Saat 16:40 gibi transfer oldum. Odaya çıkmam vs. 17:40 gibi hastaneden çıktı. İnanılmaz kalabalıktı hastane. 10 dan fazla transfer vardı. Yol çok fenaydı. 1,5 saatte eve geldik. Yol boyu kasık ağrısı. 19:00 dan beri uzanıyorum. Çok değişik bir duygu. Uzanmasam istemsiz hızlı haraket ediyorum. Uzan uzan hep mi yatıcaz. Sırt üstü sürekli . Sizler nasıl yattınız, neler yaptınız
Merhaba teşekkür ederim opu günümü tahmin etmeye çalıştım daMerhaba Cetrotide çatlatmama iğnesi, sonrasında ovitrella kullanıyoruz çatlatma iğnesi ve 36. saatte opu işlemi gerçekleşiyor.
Hımm o zmaan çarşamba ya da perşembe yumoşlar toplanacak deseneGaliba bi 4 kez vuruldum diye hatirliyorum emin dglm canim yani 4 gunmu ne
Sen düşme diye wc ye gitmedim ben diye bağırıyomuşuzAyni saatlerde olmusuz benimki 19 kasimdaydiinanilmaz guzel bi duygu ama kisacik suruyo bebisi icine koydugu an hele .. ben valla 2 3 gun hic cikmadim azar azar yurudum otelde wcye bile dogru duzgun gidemedim duscek diye amaaan iste guzel anilar bacikolar ilerde yavrularimiz kiymetimizi bilcekmiki..
Tecrübe ile sabit bilmiycekler bana ne anne bana ne. 9 yaşında ergenlik başlıyor artık kızlar ben size söyliyimAyni saatlerde olmusuz benimki 19 kasimdaydiinanilmaz guzel bi duygu ama kisacik suruyo bebisi icine koydugu an hele .. ben valla 2 3 gun hic cikmadim azar azar yurudum otelde wcye bile dogru duzgun gidemedim duscek diye amaaan iste guzel anilar bacikolar ilerde yavrularimiz kiymetimizi bilcekmiki..
Hayırlı olsun,kendinizi yormayın ama süreklide uzanıp yatmayın.Benim sonuç için son birkaç günüm zaman gecmiyor,stres,heyecan artıyor bakalımMerhaba herkese bugün çok şükür transferim oldu. Tek embriyomdu. Saat 16:40 gibi transfer oldum. Odaya çıkmam vs. 17:40 gibi hastaneden çıktı. İnanılmaz kalabalıktı hastane. 10 dan fazla transfer vardı. Yol çok fenaydı. 1,5 saatte eve geldik. Yol boyu kasık ağrısı. 19:00 dan beri uzanıyorum. Çok değişik bir duygu. Uzanmasam istemsiz hızlı haraket ediyorum. Uzan uzan hep mi yatıcaz. Sırt üstü sürekli . Sizler nasıl yattınız, neler yaptınız
Anladim canim cok gecmis olsun umarim iyi bir sonuc alirsiniz iyi bir klinikten.. bizde tek gen translokasyon var alpha talasemi tasiyiciyiz cocugumuz 25% hasta olabiliyordu mecbur kaldik tupbebege.. sonra zaten yumurta rezervim de dusuk cikti ve esiminde karyotipi bozuktu ciktik ca cikti bizdeAçıkçası ilk defa olacak. Genetik derken neyi kastettiğinizi bile bilmiyorum daha :) Eşimde varikosel var ve morfoloji 2. O yüzden yüp bebeği düşünüyoruz. Genetk bozuklukları vs hiç tüp bebek yaptırmadan mı öğreniyprız,nasıl oluyor acaba?
Ben 3 gün cetrotide vuruldum sonra ovitrella, şimdiden bol şans dilerimMerhaba teşekkür ederim opu günümü tahmin etmeye çalıştım da
Hahaha hee vallaSen düşme diye wc ye gitmedim ben diye bağırıyomuşuz
Ben kirmizi odayi izliyom valla direk duygusala bagladim yoksa vakit gecmicekBen eve sığamıyorum ya sabah olsa diye saate bakıp duruyourm
Pff isimiz zor arkadaslar keske tup bebekle isimiz bitti desekte ama anne olmadan olmek istemiyom arkadaslar yaaaaaaaaTecrübe ile sabit bilmiycekler bana ne anne bana ne. 9 yaşında ergenlik başlıyor artık kızlar ben size söyliyim..
Bende de talasemi taşıyıcılığı var. Bakayım bu konuya ben. Hepimiz için güzel sonuçlar olur inşallah. :)Anladim canim cok gecmis olsun umarim iyi bir sonuc alirsiniz iyi bir klinikten.. bizde tek gen translokasyon var alpha talasemi tasiyiciyiz cocugumuz 25% hasta olabiliyordu mecbur kaldik tupbebege.. sonra zaten yumurta rezervim de dusuk cikti ve esiminde karyotipi bozuktu ciktik ca cikti bizdehayirlisi olsun hepimizin hakkinda
Aaaa ayniyiz bizBende de talasemi taşıyıcılığı var. Bakayım bu konuya ben. Hepimiz için güzel sonuçlar olur inşallah. :)
Bn kendisiyle daha önce görüşmüştüm. Özel GOP hastanesindeyken. Tüp bebek değil yumurta takibi yapmışti klomenle.. Sempatik sevimli bı Dr. Eli de hafifti.Bayağı iyiymiş. Hisar intercontinental Meryem Ekenle görüştüm. 8000 tl dediler.
Bn hala hapsirmiyorum ve oksurmuyorum :)Hahaha hee vallacarsambadan sonra seni de gorecikkk hapsuramican bilee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?