Bn geç öğrendim. Ama buraya yazayım belki birinin işine yarar :)Açıkçası ilk defa olacak. Genetik derken neyi kastettiğinizi bile bilmiyorum daha :) Eşimde varikosel var ve morfoloji 2. O yüzden yüp bebeği düşünüyoruz. Genetk bozuklukları vs hiç tüp bebek yaptırmadan mı öğreniyprız,nasıl oluyor acaba?
Teşekkür ederimm siz de bebişi sağlıkla alın kucağınızaBen 3 gün cetrotide vuruldum sonra ovitrella, şimdiden bol şans dilerim
Opu o kadar ağır mı geçiyorHahaha hee vallacarsambadan sonra seni de gorecikkk hapsuramican bilee
Nasıl başarıyorsunBn hala hapsirmiyorum ve oksurmuyorum :)
İnşallah canım hepimizinAllah bu emeklerinin karşılığını verecek canım
Ben birşey de izleyemiyorum. Dizi izlemem zaten kitap okumak istedim okudugumu anlayamadımBen kirmizi odayi izliyom valla direk duygusala bagladim yoksa vakit gecmicek
Töbe de rabbim nasip edicek inşallahPff isimiz zor arkadaslar keske tup bebekle isimiz bitti desekte ama anne olmadan olmek istemiyom arkadaslar yaaaaaaaa
Hayırlı olsun,kendinizi yormayın ama süreklide uzanıp yatmayın.Benim sonuç için son birkaç günüm zaman gecmiyor,stres,heyecan artıyor bakalım
Aaa o nasıl cümle ... Hepimiz anne olacağız hem de en güzelindenPff isimiz zor arkadaslar keske tup bebekle isimiz bitti desekte ama anne olmadan olmek istemiyom arkadaslar yaaaaaaaa
Aa pardon canim direk transfer olucan sandimOpu o kadar ağır mı geçiyortransfere var daha 1 ay geçer mi zaman
Olcazmii gercekten ben inanamiyom hala biri beni uyandirabilirmiAaa o nasıl cümle ... Hepimiz anne olacağız hem de en güzelindenbizim bebişler biraz nazlı sadece
Bu testi ben de arastirma hastanesinde yaptirdim, simdi bekle durBn geç öğrendim. Ama buraya yazayım belki birinin işine yarar :)
Kromozomlara bakilan karyotip analizi testi var.
Ben Bakırköy Sadi konuk eğitim araştırma Hastanesi'nde yaptirdim. Tıbbi genetik bölümumden randevu alıp. Tüp bebek yaptircaz deyince alıyorlar. Hem eşinden hem senden kandan bakılıyor. Birde kan pihti testine bakiyolar orda.
Sonuç 2 aya çıkar demişti Dr ama 15 günde çıkmış benimki.
Canim benim iyiyim, test sonuclari bekliyorum, bir de adeti bekliyorum Hsg cektirmek icin napiyim, ben heyecanli asamalara gecemedim
Onu da tutuyorumNasıl başarıyorsunöksürük belki tutarım ama hapşırık gelişine gider
Trombofolinin genetik panelinde istenenleri aynı yerde yaptırdım. Daha doğrusu bn pıhtı testi istedim.onlar baktılar. Memorial daha snra bı kaç test daha istedi.onlar kadın doğumda bakiliyomus.proteins protein c filan onlar.Bu testi ben de arastirma hastanesinde yaptirdim, simdi bekle dursiz de mi pandemi zamani yaptirrdiniz? Valla oyle 15 gune cikarsa cok sevinirim, belki.pandemide daha musaitlerdir diye umuyorum. Pekk Trombofili panelini de yaptirdiniz mi? 15 gunde cikti diyince heyecan yaptim
Aminn inş çok teşekkür ederimTeşekkür ederimm siz de bebişi sağlıkla alın kucağınıza
Cok tesekkurler detayli cevabin icinTrombofolinin genetik panelinde istenenleri aynı yerde yaptırdım. Daha doğrusu bn pıhtı testi istedim.onlar baktılar. Memorial daha snra bı kaç test daha istedi.onlar kadın doğumda bakiliyomus.proteins protein c filan onlar.
Sana şöyle soyliyim.
Bn 27.10da Dr gittim. 02.11de işleme alıp 13.11de sonuclandirmislar.
Ama bn e nabız da bekledim baya sonucu. Hastaneye gitmek lazımmış. E nabız da görünmüyor. Haberin olsun
Hadi hayırlısı var mı bir değişiklik vucudunda. ,belirtilerin artmışmıydı?Kan verdim hastanede bekliyoruz. Eşim olumlu veya olumsuz konusurux en azından eve gitmeyelim dedi
Merhaba,Merhaba herkese bugün çok şükür transferim oldu. Tek embriyomdu. Saat 16:40 gibi transfer oldum. Odaya çıkmam vs. 17:40 gibi hastaneden çıktı. İnanılmaz kalabalıktı hastane. 10 dan fazla transfer vardı. Yol çok fenaydı. 1,5 saatte eve geldik. Yol boyu kasık ağrısı. 19:00 dan beri uzanıyorum. Çok değişik bir duygu. Uzanmasam istemsiz hızlı haraket ediyorum. Uzan uzan hep mi yatıcaz. Sırt üstü sürekli . Sizler nasıl yattınız, neler yaptınız
Kasıklarımda batma yanma hissi ve miğde bulantısı cok kötü miğde bulantısıHadi hayırlısı var mı bir değişiklik vucudunda. ,belirtilerin artmışmıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?