Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bn geç öğrendim. Ama buraya yazayım belki birinin işine yarar :)
Kromozomlara bakilan karyotip analizi testi var.
Ben Bakırköy Sadi konuk eğitim araştırma Hastanesi'nde yaptirdim. Tıbbi genetik bölümumden randevu alıp. Tüp bebek yaptircaz deyince alıyorlar. Hem eşinden hem senden kandan bakılıyor. Birde kan pihti testine bakiyolar orda.
Sonuç 2 aya çıkar demişti Dr ama 15 günde çıkmış benimki.

D derin1908
Canım hayırlı olsun transferin. Bn ilk iki gün nerdeyse ev haric kalmadım. Snra ufak ufak evde dolaşmaları başladımm ama asla ev işi yapmadim. Uzanmadim eğilmedim hala da dikkat ediyorum. Ne hep yat ne de çalış. Yine de imkanın varsa bol bol dinlen.
Güzel haberlerini de duyur inşallah.
Bn elim karnimda onunla knusup dua etmiştim hep

Allah bu emeklerinin karşılığını verecek canım
İnşallah canım hepimizin
Ben kirmizi odayi izliyom valla direk duygusala bagladim yoksa vakit gecmicek
Ben birşey de izleyemiyorum. Dizi izlemem zaten kitap okumak istedim okudugumu anlayamadım
Pff isimiz zor arkadaslar keske tup bebekle isimiz bitti desekte ama anne olmadan olmek istemiyom arkadaslar yaaaaaaaa
Töbe de rabbim nasip edicek inşallah

Opu o kadar ağır mı geçiyor transfere var daha 1 ay geçer mi zaman
Aa pardon canim direk transfer olucan sandim yok korkulacak birsey yok opu den sonra alisverismerkezine gitmistim ben iyidim yani belki yumurtam az toplandi diyemi bilmiyorum.. ama en iyisi dinlenmek tabi transferdede mumkun oldugu surece 1 2 gun istiraat etmek faydali olur.. daha 1 ayin var kuzum evini barkini akla pakla agir is yapma transferden sonra.. zaman gecerde transferden sonrasi gecmiyo

Bu testi ben de arastirma hastanesinde yaptirdim, simdi bekle dur siz de mi pandemi zamani yaptirrdiniz? Valla oyle 15 gune cikarsa cok sevinirim, belki.pandemide daha musaitlerdir diye umuyorum. Pekk Trombofili panelini de yaptirdiniz mi? 15 gunde cikti diyince heyecan yaptim

Trombofolinin genetik panelinde istenenleri aynı yerde yaptırdım. Daha doğrusu bn pıhtı testi istedim.onlar baktılar. Memorial daha snra bı kaç test daha istedi.onlar kadın doğumda bakiliyomus.proteins protein c filan onlar.
Sana şöyle soyliyim.
Bn 27.10da Dr gittim. 02.11de işleme alıp 13.11de sonuclandirmislar.
Ama bn e nabız da bekledim baya sonucu. Hastaneye gitmek lazımmış. E nabız da görünmüyor. Haberin olsun

Cok tesekkurler detayli cevabin icin Ben de Goztepe egitim arastirmada yaptirdim. Ayni hastane olsaydi tabi daha umut verici olurdu benden 6li trombofili paneli istedi Semra hoca, icinde proteinler de var bunun. Hastaneden genetigin numarasini da verdiler sonuclar icin. Arastiran arkadaslara da bilgi olsun, e-nabizda cikmiyor ama hastanenin websitesinde laboratuvar sonuclari bolumunde gorunuyor tahliller hadi insallah bizimki de cabucak cikar

Merhaba,

Benim de bugün transferim olacak ve sizin gibi tek embriyom var. Benzer süreçleri ben bugün geçireceğim, umarım peşpeşe güzel haberler veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…