Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

9:45 de kan vermiştim...hala cıkmadı ya burda beklemekte kötü. Bendeki heyecan yerini korkuya bıraktı
Inanirim baci umarim guzel sonuc cikar smdi bide isin su tarafi da var yarin degil obur gun tekrar bakilacak katlanmis mi diye dur daha isin bitmedi bundan sonrasi gecmiyorr kizlaaaaarr deli olacam

Merhaba,

Benim de bugün transferim olacak ve sizin gibi tek embriyom var. Benzer süreçleri ben bugün geçireceğim, umarım peşpeşe güzel haberler veririz
Hayırlısı olsun inşallah sorunsuz atlatırsınız. Benimki hayal gibiydi. İlk kez yaptırdığın içinBir mucize tanık oluyoruz. İnşallah birlikte güzel haberler alırız.

Hayırlısı olsun inşallah sorunsuz atlatırsınız. Benimki hayal gibiydi. İlk kez yaptırdığın içinBir mucize tanık oluyoruz. İnşallah birlikte güzel haberler alırız.
Ben artık alıştım, benim 4. olacak :) Su içme kısmı biraz geriyor beni, bundan öncekinde biraz sıkıntı çekmiştim çünkü. Evet o bırakma anı müthiş birsey, çok duygulandırıyor beni. İnşallah

Ben de öyle düşünüyorum canım.transferden sonra 1 hafta evde olacağım . Test gününü beklerken hep buralarda olurum sizlerin desteğiyle çabucak geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…