Hamilesin benceKasıklarımda batma yanma hissi ve miğde bulantısı cok kötü miğde bulantısı1,5 saat oldu hala yok cok yogun hastane
Ben de hiçbirşey yok galiba buda tutmadı kızlarKasıklarımda batma yanma hissi ve miğde bulantısı cok kötü miğde bulantısı1,5 saat oldu hala yok cok yogun hastane
İnşallahHamilesin benceÇıkar birazdan
Hiç öyle yorumlama pozitif ol bende adet olucam gibi hissediyorumBen de hiçbirşey yok galiba buda tutmadı kızlar
Hadi bakalim hayirlisi olsun gidip geldikce heyecanda artar kuzumCanim benim iyiyim, test sonuclari bekliyorum, bir de adeti bekliyorum Hsg cektirmek icin napiyim, ben heyecanli asamalara gecemedimsizi takip edip heyecanlaniyorum
Hayirlisiyla atlatirsin canim Allah tamamini erdirsinMerhaba,
Benim de bugün transferim olacak ve sizin gibi tek embriyom var. Benzer süreçleri ben bugün geçireceğim, umarım peşpeşe güzel haberler veririz
Hayira yor bacim insh guzel haberler alirsin inshaAllahKasıklarımda batma yanma hissi ve miğde bulantısı cok kötü miğde bulantısı1,5 saat oldu hala yok cok yogun hastane
Dusunme oyle canim az daha sabir tutacak inshaAllah Rabbim dogru zamani biliyor ve vericektir bu hepimiz icin gecerli..Ben de hiçbirşey yok galiba buda tutmadı kızlar
Hayırlısı demekten başka çare yok. 1 de çıkıcak mış sonuçHayira yor bacim insh guzel haberler alirsin inshaAllahBenimde ara ara gelip gidiyo agrilar Bekliyoruz sonucu
Iyi az kalmis canoo bende heyecanlandimHayırlısı demekten başka çare yok. 1 de çıkıcak mış sonuç
Senin de tavsiyen uzerine Memorialde canimHadi bakalim hayirlisi olsun gidip geldikce heyecanda artar kuzumhsg yi nerde cektirmeyi dusunuyordun canim?
9:45 de kan vermiştim...hala cıkmadı ya burda beklemekte kötü.Iyi az kalmis canoo bende heyecanlandim
Iyi yapmissin kuzum umarim memnun kalirsinSenin de tavsiyen uzerine Memorialde canimbeklemek zor, sizin asamalara geldigimde ne kadar heyecanlanirim tahmin edemiyorum
Inanirim baci umarim guzel sonuc cikar smdi bide isin su tarafi da var yarin degil obur gun tekrar bakilacak katlanmis mi diye dur daha isin bitmedi9:45 de kan vermiştim...hala cıkmadı ya burda beklemekte kötü.Bendeki heyecan yerini korkuya bıraktı
O zaman rahat oluyorum ben keşke öyle stresim olsaInanirim baci umarim guzel sonuc cikar smdi bide isin su tarafi da var yarin degil obur gun tekrar bakilacak katlanmis mi diye dur daha isin bitmedibundan sonrasi gecmiyorr kizlaaaaarr deli olacam
Hayırlısı olsun inşallah sorunsuz atlatırsınız. Benimki hayal gibiydi. İlk kez yaptırdığın içinMerhaba,
Benim de bugün transferim olacak ve sizin gibi tek embriyom var. Benzer süreçleri ben bugün geçireceğim, umarım peşpeşe güzel haberler veririz
Hiç olumsuz düşünmeyin. Herşey allahtan umudunuzu kaybetmeyinBen de hiçbirşey yok galiba buda tutmadı kızlar
Ben artık alıştım, benim 4. olacak :) Su içme kısmı biraz geriyor beni, bundan öncekinde biraz sıkıntı çekmiştim çünkü. Evet o bırakma anı müthiş birsey, çok duygulandırıyor beni. İnşallahHayırlısı olsun inşallah sorunsuz atlatırsınız. Benimki hayal gibiydi. İlk kez yaptırdığın içinBir mucize tanık oluyoruz. İnşallah birlikte güzel haberler alırız.
İnşHiç olumsuz düşünmeyin. Herşey allahtan umudunuzu kaybetmeyin
Ben de öyle düşünüyorum canım.transferden sonra 1 hafta evde olacağım . Test gününü beklerken hep buralarda olurum sizlerin desteğiyle çabucak geçerAa pardon canim direk transfer olucan sandimyok korkulacak birsey yok opu den sonra alisverismerkezine gitmistim ben iyidim yani belki yumurtam az toplandi diyemi bilmiyorum.. ama en iyisi dinlenmek tabi transferdede mumkun oldugu surece 1 2 gun istiraat etmek faydali olur.. daha 1 ayin var kuzum evini barkini akla pakla agir is yapma transferden sonra.. zaman gecerde transferden sonrasi gecmiyo
Sen en zor aşamayı atlattın canımOlcazmii gercekten ben inanamiyom hala biri beni uyandirabilirmisu cocugumu kucagama bi alaydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?