Allah ragzi olsun canim cok motive ediyosun beni Allah kimseye hayal kirikligi vermesin cok kotu travma oluyor.. ama O biliyor en guzel zamani umarim benimledirSen en zor aşamayı atlattın canımyavrun seninle ve seni hiiiiç bırakmayacak bana inan
Ahahaah süper vallahi helal olsunOnu da tutuyorum
Bazen cidden öksürmem gerekiyor boğazıma bişey kaçıyor.
Filmlerdeki gibi öhü öhü yapiyorum
Seni çok seviyor ve bırakmayacakAllah ragzi olsun canim cok motive ediyosun beni Allah kimseye hayal kirikligi vermesin cok kotu travma oluyor.. ama O biliyor en guzel zamani umarim benimledir
Ben hastaneye gitmeden önce wc ye gittim. Ve 1 lt su içtim yeterli oldu.Ben artık alıştım, benim 4. olacak :) Su içme kısmı biraz geriyor beni, bundan öncekinde biraz sıkıntı çekmiştim çünkü. Evet o bırakma anı müthiş birsey, çok duygulandırıyor beni. İnşallah
Hadi hayırlı olsun bebeğini al ve test gününe kadar dinlen, seninle olduğuna inan ve mucizene bu sefer kavuş canımMerhaba,
Benim de bugün transferim olacak ve sizin gibi tek embriyom var. Benzer süreçleri ben bugün geçireceğim, umarım peşpeşe güzel haberler veririz
Canım lütfen bu şekilde düşünme.çok zor biliyorum bu bekleme süreci ama geçmişe takılıp belki şuan seninle olan bebeğini üzmeBen de hiçbirşey yok galiba buda tutmadı kızlar
Hayırlısı canım geldi mi sonuç merakla ve heyecanla bekliyoruz güzel haberini inşallahHayırlısı demekten başka çare yok. 1 de çıkıcak mış sonuç
benim yaptığım senelerde çok güzeldi kadronun yönetimin değiştiği belli oluyor bize indirim bile yapmışlardı euro üzerinden ödediğimiz sene.oraya ne umutlarla gittiğimizi biliyorlar bu yüzden ödeyeceğimizi de biliyorlar ayıp etmişler cidden.geçen yıl ön görüşmeye gittiğimde anladım zaten bunu para yüzündense bence hasta kaybetmemeleri lazım6 ayda iki kez yaptı neredeyse 3.sünü yapacaklarını söylemişlerdi bana yakında fiyat,indirim konusunda cok değişmişler başhekim değişti pandemide para kaybetti hastane deyip çıkıyorlar işin içinden.Bizlerden mi acı çıkarıyor başhekim benim covid testimde 50 lira indirim yapılcaktı 4 kez yapınca ödemeye gittim 25 lira indirim yaptılar başhekimin talimatı dediker dedim tamam başhekimin 25liraya çok ihtiyacı var kesmeyin ödedim 4.kez tedavi olan bir hastaya 25liranın lafı edildi cok ayıp ya..
Evet biliyorum ama bu kadar tepkisiz olması bedenimin pek hayra alamet değil gibi geliyor allahım inş bir umutHadi hayırlı olsun bebeğini al ve test gününe kadar dinlen, seninle olduğuna inan ve mucizene bu sefer kavuş canım
Canım lütfen bu şekilde düşünme.çok zor biliyorum bu bekleme süreci ama geçmişe takılıp belki şuan seninle olan bebeğini üzme
Hayırlısı canım geldi mi sonuç merakla ve heyecanla bekliyoruz güzel haberini inşallah
inşallah canım Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallahAmin canim inshaAllah tekrar sikintili donemden sonra evlat sahibi olursunuz hepimiz hak ediyoruz bu kadar agridan sizidan sonra iyi kotu hepimiz yasiyoruz ve atlatiriz Rabbimin izniyleO biliyor dogru zamani ve en iyisini vericektir.. Sabir..
O umut hep içinde ara sıra korkular üzerini örtüyor o kadar bebeğin inşallah seninleEvet biliyorum ama bu kadar tepkisiz olması bedenimin pek hayra alamet değil gibi geliyor allahım inş bir umut
Birşey sormak istiyorum. Yatış için vezneye gittik. Borcunuz yok dendi. Aynı anda yanımızda başka hasta vardı bizim gibi transfer için gelmişlerdi. Onlara 500₺ borcunuz var dendi. Embriyolog parası dendi. Aile şaşırdı nedir dedi. İşte embriyoların resmi çekiliyormuş 2 günde 1 . Onları aileye veriyolarmış. Sonra bu konuşmayı duyan bana bakan vezneci aaa evet sizinde 500₺ borcunuz var dedi. Zaten ben yan tarafı dinlemişimEvet biliyorum ama bu kadar tepkisiz olması bedenimin pek hayra alamet değil gibi geliyor allahım inş bir umut
Kesinlikle, bence birçok anlamda başarıda da memorial değişmiş eskilerden tanıdıklarım da hep böyle söylüyor..ben hastanenin dikkatsiz davranmasından tedavileeimde hatalara denk geldim neler oldugunu burda yazmıştım yine de güvendim ama bu 2 pgtli embriyomda tutmazsa ki ne derlerse yaptırdık artık süphem iyice artacak malesefbenim yaptığım senelerde çok güzeldi kadronun yönetimin değiştiği belli oluyor bize indirim bile yapmışlardı euro üzerinden ödediğimiz sene.oraya ne umutlarla gittiğimizi biliyorlar bu yüzden ödeyeceğimizi de biliyorlar ayıp etmişler cidden.geçen yıl ön görüşmeye gittiğimde anladım zaten bunu para yüzündense bence hasta kaybetmemeleri lazım
Aa yok ödemedim transfer dönemi ama 2.tedavimde transferden sonra sizin 350lira embriyoskop parası ödemeniz gerekiyormuş unutulmuş demişlerdi sanırım o 500olmuş saçmalamışlar iyiceBirşey sormak istiyorum. Yatış için vezneye gittik. Borcunuz yok dendi. Aynı anda yanımızda başka hasta vardı bizim gibi transfer için gelmişlerdi. Onlara 500₺ borcunuz var dendi. Embriyolog parası dendi. Aile şaşırdı nedir dedi. İşte embriyoların resmi çekiliyormuş 2 günde 1 . Onları aileye veriyolarmış. Sonra bu konuşmayı duyan bana bakan vezneci aaa evet sizinde 500₺ borcunuz var dedi. Zaten ben yan tarafı dinlemişimtamam dedim sonra bakarız dedim. Transfere geçtim. Sizler böyle bir ücret ödediniz mi??
Yok bizden istenmedi boyle bisey sisli degilmi bu soyledigin? Paketin icinde olmuyomu bu arkadaslar bi yanlisiniz varBirşey sormak istiyorum. Yatış için vezneye gittik. Borcunuz yok dendi. Aynı anda yanımızda başka hasta vardı bizim gibi transfer için gelmişlerdi. Onlara 500₺ borcunuz var dendi. Embriyolog parası dendi. Aile şaşırdı nedir dedi. İşte embriyoların resmi çekiliyormuş 2 günde 1 . Onları aileye veriyolarmış. Sonra bu konuşmayı duyan bana bakan vezneci aaa evet sizinde 500₺ borcunuz var dedi. Zaten ben yan tarafı dinlemişimtamam dedim sonra bakarız dedim. Transfere geçtim. Sizler böyle bir ücret ödediniz mi??
Bizide cok ihmal ettiler birbirlerinden haberleri yok hele o veznedekiler faturayi bile cikartmayi beceremiyorlar Allahtan tutunduda tek embryomKesinlikle, bence birçok anlamda başarıda da memorial değişmiş eskilerden tanıdıklarım da hep böyle söylüyor..ben hastanenin dikkatsiz davranmasından tedavileeimde hatalara denk geldim neler oldugunu burda yazmıştım yine de güvendim ama bu 2 pgtli embriyomda tutmazsa ki ne derlerse yaptırdık artık süphem iyice artacak malesef
Hapşırıgını tutan bir hamile ölmüştü yıllar önce haberlerde görmüştüm. Transferde uyariyolar hapşırma tiksirma öksürmeyle düşmez rahat olun diye. Ben tutmuyorum kendimi rahat olun bence sizde :)Onu da tutuyorum
Bazen cidden öksürmem gerekiyor boğazıma bişey kaçıyor.
Filmlerdeki gibi öhü öhü yapiyorum
Banada önce var dediler 400 TL kamera sistemi sonra dosyada baktılar o yöntem sizde kullanılmamış dediler.kontrol ettirin benceBirşey sormak istiyorum. Yatış için vezneye gittik. Borcunuz yok dendi. Aynı anda yanımızda başka hasta vardı bizim gibi transfer için gelmişlerdi. Onlara 500₺ borcunuz var dendi. Embriyolog parası dendi. Aile şaşırdı nedir dedi. İşte embriyoların resmi çekiliyormuş 2 günde 1 . Onları aileye veriyolarmış. Sonra bu konuşmayı duyan bana bakan vezneci aaa evet sizinde 500₺ borcunuz var dedi. Zaten ben yan tarafı dinlemişimtamam dedim sonra bakarız dedim. Transfere geçtim. Sizler böyle bir ücret ödediniz mi??
Sadece taşıyıcıyım. Eşimde yok bende sadeceAaaa ayniyiz bizee esine baktirdinizmi canim? Onda yoksa riskli dglsiniz herhalde.. tasiyicilik demi yani hasta degilsin
Evet şişli. Ben eylülde başladım. Hiç böyle birşeyden bahsetmediler. Bahsedilmeyen bir konuda neden ödeme yapayım. Sonradan istedikleri birşey kimden ne koparırsakYok bizden istenmedi boyle bisey sisli degilmi bu soyledigin? Paketin icinde olmuyomu bu arkadaslar bi yanlisiniz var
Ablamda tasiyici esinde birsey cikmadi onlara gerek duyulmadi tup bebek.. ama sizin baska sebepte vardi dglmi Allah isinizi rast gotursunSadece taşıyıcıyım. Eşimde yok bende sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?