Banada biraz oyle geldi.. bu hastanelerin geneli para koparmanin pesinde neyazikki..Evet şişli. Ben eylülde başladım. Hiç böyle birşeyden bahsetmediler. Bahsedilmeyen bir konuda neden ödeme yapayım. Sonradan istedikleri birşey kimden ne koparırsak
Sanirim ben de oyle yapacağım, diger türlü cok zor oluyor. Odaya gectik simdi, su içmeye başlıyorumBen hastaneye gitmeden önce wc ye gittim. Ve 1 lt su içtim yeterli oldu.
Hadi hayırlı olsun sağlıkla tutunsunSanirim ben de oyle yapacağım, diger türlü cok zor oluyor. Odaya gectik simdi, su içmeye başlıyorum
Hapşırık tutmak herkes için zararli zten. Sadece hamileler için değil.Hapşırıgını tutan bir hamile ölmüştü yıllar önce haberlerde görmüştüm. Transferde uyariyolar hapşırma tiksirma öksürmeyle düşmez rahat olun diye. Ben tutmuyorum kendimi rahat olun bence sizde :)
Hadi hayirli olsun canim simdidenSanirim ben de oyle yapacağım, diger türlü cok zor oluyor. Odaya gectik simdi, su içmeye başlıyorum
İnşallah çok güzel geçerSanirim ben de oyle yapacağım, diger türlü cok zor oluyor. Odaya gectik simdi, su içmeye başlıyorum
Canım üzüldümSonuç 0.100 malesef buda olumsuz ve hiçbir açıklaması yok. Hala tek embiriyo transferinde ısrarcılar. Resmi olarak hakkım var 2 embiriyo yaparlarsa yaparlar yapmazlarsa da memorial defteri kapanır başka yere aldırırım embiriyoları
Canım benim. Çok üzüldüm. Bir kızın vardı degil mi.Allah ona sağlık sıhhat versin. Tabiki tek çocuk olsa da insan kardeşi olsun istiyor.Sonuç 0.100 malesef buda olumsuz ve hiçbir açıklaması yok. Hala tek embiriyo transferinde ısrarcılar. Resmi olarak hakkım var 2 embiriyo yaparlarsa yaparlar yapmazlarsa da memorial defteri kapanır başka yere aldırırım embiriyoları
Canim cok uzgunum.. cok umitliydim Rabbim dogru zamanda vericektir umidini yitirme olurmuSonuç 0.100 malesef buda olumsuz ve hiçbir açıklaması yok. Hala tek embiriyo transferinde ısrarcılar. Resmi olarak hakkım var 2 embiriyo yaparlarsa yaparlar yapmazlarsa da memorial defteri kapanır başka yere aldırırım embiriyoları
Sonuç 0.100 malesef buda olumsuz ve hiçbir açıklaması yok. Hala tek embiriyo transferinde ısrarcılar. Resmi olarak hakkım var 2 embiriyo yaparlarsa yaparlar yapmazlarsa da memorial defteri kapanır başka yere aldırırım embiriyoları
ya bende birşeyler duydum geride ki postlarda yazıyor mu acaba dönüp okusam önceden cidden böyle değildi ne kadar güzel bir ekip vardı ince eleyip sık dokurlardı ben tereddütteyim hala ya memorial ya bahçeci diyorum bakalım nasib neredeyse inşallah en hayırlısı olur haklarımızdaKesinlikle, bence birçok anlamda başarıda da memorial değişmiş eskilerden tanıdıklarım da hep böyle söylüyor..ben hastanenin dikkatsiz davranmasından tedavileeimde hatalara denk geldim neler oldugunu burda yazmıştım yine de güvendim ama bu 2 pgtli embriyomda tutmazsa ki ne derlerse yaptırdık artık süphem iyice artacak malesef
embriyo resmi mi cidden cok şaşırdım daha neler duyacagım sanırım tedaviyi düşükten tutup tuhaf tuhaf şeylere ödeme istiyorlar çok değişmiş memorialBirşey sormak istiyorum. Yatış için vezneye gittik. Borcunuz yok dendi. Aynı anda yanımızda başka hasta vardı bizim gibi transfer için gelmişlerdi. Onlara 500₺ borcunuz var dendi. Embriyolog parası dendi. Aile şaşırdı nedir dedi. İşte embriyoların resmi çekiliyormuş 2 günde 1 . Onları aileye veriyolarmış. Sonra bu konuşmayı duyan bana bakan vezneci aaa evet sizinde 500₺ borcunuz var dedi. Zaten ben yan tarafı dinlemişimtamam dedim sonra bakarız dedim. Transfere geçtim. Sizler böyle bir ücret ödediniz mi??
çok üzüldüm inşallah en yakın zamanda güzel sonuçlar alırsın neden tek embriyo transferinde ısrarclar rahatlıkla yapabilirler 2 transferSonuç 0.100 malesef buda olumsuz ve hiçbir açıklaması yok. Hala tek embiriyo transferinde ısrarcılar. Resmi olarak hakkım var 2 embiriyo yaparlarsa yaparlar yapmazlarsa da memorial defteri kapanır başka yere aldırırım embiriyoları
Geçmiş olsun. Açıkcası üzücü bir durum. O kadar emek veriliyor maddi manevi inşallah bundan sonraki süreci güzel haberlerle atlatırsınızSonuç 0.100 malesef buda olumsuz ve hiçbir açıklaması yok. Hala tek embiriyo transferinde ısrarcılar. Resmi olarak hakkım var 2 embiriyo yaparlarsa yaparlar yapmazlarsa da memorial defteri kapanır başka yere aldırırım embiriyoları
İyice düşün araştır evet benim de aklımdaki diğer yer bahceci idi hiç gitmedim bilmiyorum inş gerek kalmaz embriyom tutunmuşturya bende birşeyler duydum geride ki postlarda yazıyor mu acaba dönüp okusam önceden cidden böyle değildi ne kadar güzel bir ekip vardı ince eleyip sık dokurlardı ben tereddütteyim hala ya memorial ya bahçeci diyorum bakalım nasib neredeyse inşallah en hayırlısı olur haklarımızda
Merhaba. Bende memorialde 4. Tüp Bebek denememi yaptım. Diğer 3 tedavim farklı merkezlerde olmuştu. Bütün tedavilerimde birinci derece kaliteli embiryom hiç olmamıştı. Memorialde ilk defa bir tane AA kalite embiryom oldu . 12 embiryo içinden geriye bir iki tane embiryom kaldığını, bunların orta kalite olduğunu kendileri de çok iyi biliyordu ve ayrıca benim embiryolarım üçüncü günden sonra gelişimini durdurduğunu ya da yavaşladığını da biliyorlardı. İnsanlar bir tane yumurta elde etmek için mücadele ederken. Benim ilk defa AA Kalite embiryomu üçüncü gün tranfer etmek yerine "test etmek amaçlı" 4. Güne taşıdılar ve embiryom orta kalite embiryo ya düştü üstüne bide dondurma oldu çözülürken 4. Derece embiryo kalitesinde çözüldü. Transfer oldum Ve tutmadı.4 tedavimi yorumladığı zaman semra hanım bu duruma yumurta kaynaklı dedi. Ve bundan sonra ki tedavin üçüncü gün transferi olacak dedi... Deneme tahtası Gibi sanırım bu durum. Şuan yaza doğru tekrar tedavi olmak için maddi manevi hazırlık yapıyorum. Merkez konusunda açıkca tereddütlerim oldu. Rabbim yardımcımız olsun inşaallahya bende birşeyler duydum geride ki postlarda yazıyor mu acaba dönüp okusam önceden cidden böyle değildi ne kadar güzel bir ekip vardı ince eleyip sık dokurlardı ben tereddütteyim hala ya memorial ya bahçeci diyorum bakalım nasib neredeyse inşallah en hayırlısı olur haklarımızda
Semra hoca veya dr yucel sahin tavsiye ediyorum bunlar olmassa dr beril iyi.. hastanenin labaratuvari cok iyi ama ilgi alaka bazen az olabiliyor ekip calismasi yapiyorlarSelamlar..eşimle tüp bebek yaptirmaya karar verdik ama hangi hastaneye ve hangi hocaya gideceğimize karar veremedim..internette araştırınca kararsız kaldık..bahçeci fulyada remzi abalı hocaya çok iyi yorumlar yapmışlar.. şişli memorialda hangi hocayı tavsiye edersiniz bize..lütfen yardım edin
Bizim varikosel için olacak tüp bebek. Morfoloji 2 ve 3 senedir hiç gebelik oluşmadı. Artık beklemek istemiyoruz. hayırlısı bakalım :) Amin sağolasınAblamda tasiyici esinde birsey cikmadi onlara gerek duyulmadi tup bebek.. ama sizin baska sebepte vardi dglmi Allah isinizi rast gotursunAma cocugunuza tasima riskiniz var, oda sizin gibi tasiyici olabiliyor herhangi bir hastalik olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?