Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

üzüldüm ama hayırlısı buymuş sağlıklı değilmiş demek ki benm de sıkıntlı geçiyor şuanda gebeliğim sağlıklı değilse düşcek dediler gerçekten hayırlısını versin Rabbim hepimiz için, güçlü olun lütfen kalan embriyolarınız kızınıza kardeş olsun inşallah

Canim hayirdir nededi dr lar en son ? Pgt yaptirmismiydiniz peki

Canim hayirdir nededi dr lar en son ? Pgt yaptirmismiydiniz peki
Bizim ki bir mucize yazmıştım aslında tekrar paylaşayım ben adetimi bekliyordum pgtli embriyom için ve adetim gelmeyince baktım ki çift çizgi Kesemiz şuan düzgün kalp atışlarımızda iyi şükür ama küçük bir kanama alanı oluşmuş yatarak iğne ve ilaçlarla geçiriyorum hayırlısı olsun hepimiz için

Ne güzel bir mucize

Arkadaşlar dün transferim oldu. Sürekli uzanıyorum ve belim ağrıdı. Sizler sürekli yattınız mı? Ve çok fazla su içtiğim için wc ye sık sık gidiyorum. Benim ilk transfer ona bile korkuyorum. Sağa sola yatıyorum mecburen.

Rahat ol bence uzan arada gezin evin içinde iyi beslen hayal kur sürekli inşallah sıkıca tutunur bebeğin.Bende kendime bir güvensem başlayacağım.kabak çekirdeği ve ananas tüket

Canim cok uzgunum.. cok umitliydim Rabbim dogru zamanda vericektir umidini yitirme olurmu Kalbinin sesini dinle

çok üzüldüm inşallah en yakın zamanda güzel sonuçlar alırsın neden tek embriyo transferinde ısrarclar rahatlıkla yapabilirler 2 transfer

Geçmiş olsun. Açıkcası üzücü bir durum. O kadar emek veriliyor maddi manevi inşallah bundan sonraki süreci güzel haberlerle atlatırsınız

Yani 20 yaşında ilk denemende 2 embriyo transfer eden yer 30 yaşında 1 embiriyo transfer ediyor sebebi pgt li oldugu için bölünme riskiymiş.. He doktor böyle diyor embiriyolog da bölünme riski çok çok düşük diyor hangisine inanayım ben. Ben bugun ağlamaktan konuşamadım ama eğer tek embiriyo da ısrarcı olurlar ise kabul etmiycem. 7 defa negatif sonuç almışım olucaksa da bölünsün olsun ne yapıyım.. Oldu da iki tanesinin riskli olması kaldı saçma

Rahat ol bence uzan arada gezin evin içinde iyi beslen hayal kur sürekli inşallah sıkıca tutunur bebeğin.Bende kendime bir güvensem başlayacağım.kabak çekirdeği ve ananas

Kızlar bugün cetrotide vuruldum iğneyi çıkardıktan sonra az bir şey aktığını gördüm sorun olur mu sizce? Hemşire hattına yazdım ama tedirgin oldum biraz ..

Canım doktorlara emanet oluyoruz o psikolojiyle ne derlerse tamam diyoruz bir bildikleri vardır dye ama üst üste 7 negatif varsa 2 embriyo talebinde ısrarcı olabilirsin .. ama tutmama nedeni nedir acaba ne diyorlar

Canım doktorlara emanet oluyoruz o psikolojiyle ne derlerse tamam diyoruz bir bildikleri vardır dye ama üst üste 7 negatif varsa 2 embriyo talebinde ısrarcı olabilirsin .. ama tutmama nedeni nedir acaba ne diyorlar
Sebebi açıklanamayan var mış o guruptaymışız.. Daha önceki tüm denemelerinde 2 embiriyo transfer edildi zatenn. Ben açıkçası buz gibi soğudum merkezden.. Devam etmek istemiyorum

Benim embriyolarda pgtliydi aynı şey söylendi ekim ayındaki tutmadı,bunun için de ister istemez bazen kaygılı bazen kendimi toparlamaya çalışarak bir umut bekliyorumneden oldugu ile ilgili bir acıklama yapıyorlar mı ? çok sanmıyorum bama da yapamamışlardı %100 garanti vermiyoruz deyip işin içinden çıkıyorlar.İkiz olma ihtimali sonuçta düşük aslında ama kişi istiyorsa ve yasal bir engel yoksa yapmalılar bence.(35 yas altına yasal değil galiba) kötü düşünmek istemiyorum ama her seferinde ayrıca para ödeniyor işletme gibi sektör bu tüp bebek kime ne kadar güveneceğimizi şaşırdık denemeye devam edin birgün olur diyorlar bu ne yaşadıklarımız maddi ve manevi ne kadar zor ,ayrıca deneme tahtası gibi “bu olmadı bir dahaki seferi şunu deneriz oda olmadı iyi şimdi şunu da deneyelim görelim” mantığıydı bana da yapılan.Geçmiş olsun,neyseki embriyon var araştır başka yere olmazsa iyice korktum bem de son dönemde pgtli tutmayan ne cok karşılaşıyorum.

Merakla bekliyoruz canim Allahim sana benim 2 kat yumurta sayimi versin bi mucizede senin olsun inshaAllah fazla olupta iyi olacak degilde iste hepsi iyi kalitede olsun enazindan dollensinler
merhaba canım benim biraz iletişim sorunlarım oldu. telefonla alakalı giremedim. çarşamba günü opu oldu. 4 yumurta toplandı. perşembe günü aradılar üçü döllenmiş biri döllenmemiş. bugün gene aradılar günüyle uyumlu dediler üçüde. yarın ve ertesi gün benim için heyecanlı ve karamsar beklemelerin olacağı günler. 5 güne gidenler pgt olacak. umarım üçüde gider. ama nasip tabiki. çok yorucu oldu bitti bi tedavi oldu. pazartesi yada salı evimize döneceğiz.

Merhaba,sizde de talihsizlik olmuş çok haklısınız.Benzer şeyleri yaşıyoruz ve tatmin edici açıklamalar gelmiyor malesef.Dilerim biz defalarca deneyenler emeklerimiz karşılıksız kalmaz ve dileğimize kavuşuruz işimiz zor birçok yer aynı endişeleri barındırıyor sanırım inş karşımıza en iyileri çıksın

Sebebi açıklanamayan var mış o guruptaymışız.. Daha önceki tüm denemelerinde 2 embiriyo transfer edildi zatenn. Ben açıkçası buz gibi soğudum merkezden.. Devam etmek istemiyorum
Canım gönlün razı değilse zaten merkezi değiştirmek en mantıklısı ama iyice arastır gideceğin yer daha büyük ticarethane olmasın.kendimden örnek vereyim ben bahçeci cem hocayı o kadar çok istiyordum ki kendime o dönem başlayamadım sonra bir yakınım tüp düşünüyordu bahçeciye yönlendirdim.o kadar takipsizdi ki merkez ve doktoru (cem bey değil ama isim vermeyeyim) yaptıkları operasyonu hatırlamayıp bir sonraki muayenesinde olması sana (zaten yaptıkları operasyon) şu yöntemi uygularız dedi. Şahit olmasam inanmam .. ve parasal anlamda hem memorial den pahalı hem de nefes alsan para .. çok da kötülemek istemiyorum ama yaşadıklarımız böyle hani orayı düşünürsen çok çok iyi düşün derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…