Insh ilk deneyiminiz guzel sonuclanirBizim varikosel için olacak tüp bebek. Morfoloji 2 ve 3 senedir hiç gebelik oluşmadı. Artık beklemek istemiyoruz. hayırlısı bakalım :) Amin sağolasın
Sonuç 0.100 malesef buda olumsuz ve hiçbir açıklaması yok. Hala tek embiriyo transferinde ısrarcılar. Resmi olarak hakkım var 2 embiriyo yaparlarsa yaparlar yapmazlarsa da memorial defteri kapanır başka yere aldırırım embiriyoları
Canim hayirdir nededi dr lar en son ? Pgt yaptirmismiydiniz pekiüzüldüm ama hayırlısı buymuş sağlıklı değilmiş demek ki benm de sıkıntlı geçiyor şuanda gebeliğim sağlıklı değilse düşcek dediler gerçekten hayırlısını versin Rabbim hepimiz için, güçlü olun lütfen kalan embriyolarınız kızınıza kardeş olsun inşallah
Bizim ki bir mucizeCanim hayirdir nededi dr lar en son ? Pgt yaptirmismiydiniz peki
Ne güzel bir mucizeBizim ki bir mucizeyazmıştım aslında tekrar paylaşayım ben adetimi bekliyordum pgtli embriyom için ve adetim gelmeyince baktım ki çift çizgi Kesemiz şuan düzgün kalp atışlarımızda iyi şükür ama küçük bir kanama alanı oluşmuş yatarak iğne ve ilaçlarla geçiriyorum hayırlısı olsun hepimiz için
Evetttt çok şükür RabbimeNe güzel bir mucize
Amin canım inşallah sağlıkla alacaksın kucağına bebeğiniEvetttt çok şükür RabbimeDilerim sağlıklı ve hayırlıysa kucağımda olur Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ne guzelEvetttt çok şükür RabbimeDilerim sağlıklı ve hayırlıysa kucağımda olur Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Rahat ol bence uzan arada gezin evin içinde iyi beslen hayal kur sürekli inşallah sıkıca tutunur bebeğin.Bende kendime bir güvensem başlayacağım.kabak çekirdeği ve ananas tüketArkadaşlar dün transferim oldu. Sürekli uzanıyorum ve belim ağrıdı. Sizler sürekli yattınız mı? Ve çok fazla su içtiğim için wc ye sık sık gidiyorum. Benim ilk transfer ona bile korkuyorum. Sağa sola yatıyorum mecburen.
Canım üzüldümzaten çok duygusalım.Güzel kızına sarıl,halen şansınvar embriyoların varmış ben her seferınde sıfırdan başladım tedaviye embriyom yok..nasıl korkuyorum pztsi için bilsen.Dediğin gibi olmadı al embriyolarını başka merkezde dene yeterki embriyon olsun şansın var yine denersin olacaktır eminim bize burdan haberini geçte olsa vereceksin ve bir kızın var çok şükür kardeşide olacak inş
Canım benim. Çok üzüldüm. Bir kızın vardı degil mi.Allah ona sağlık sıhhat versin. Tabiki tek çocuk olsa da insan kardeşi olsun istiyor.
Eğer çift embiryo istiyorsan maslak acibademe git. Bnm arkadaşıma yaşı uygun olmamasına rağmen çift embiryo koydular. Bülent tirasta tedavi olmuştu.
Canim cok uzgunum.. cok umitliydim Rabbim dogru zamanda vericektir umidini yitirme olurmuKalbinin sesini dinle
Ne diyeceğimi bilemedim şuan yaşadığın duygu o kadar tanıdık ki.. Kızının kardeşi bu sefer gelemedi bir sonraki sefer gelecektir sağlıkla inşallah..üzülme demeyeceğim illaki üzülür insan ama kalan embriyoların ve kızın ile şanslı olduğunu unutma geçmiş olsun
çok üzüldüm inşallah en yakın zamanda güzel sonuçlar alırsın neden tek embriyo transferinde ısrarclar rahatlıkla yapabilirler 2 transfer
Geçmiş olsun. Açıkcası üzücü bir durum. O kadar emek veriliyor maddi manevi inşallah bundan sonraki süreci güzel haberlerle atlatırsınız
Yani 20 yaşında ilk denemende 2 embriyo transfer eden yer 30 yaşında 1 embiriyo transfer ediyor sebebi pgt li oldugu için bölünme riskiymiş.. He doktor böyle diyor embiriyolog da bölünme riski çok çok düşük diyor hangisine inanayım ben. Ben bugun ağlamaktan konuşamadım ama eğer tek embiriyo da ısrarcı olurlar ise kabul etmiycem. 7 defa negatif sonuç almışım olucaksa da bölünsün olsun ne yapıyım.. Oldu da iki tanesinin riskli olması kaldı saçmaüzüldüm ama hayırlısı buymuş sağlıklı değilmiş demek ki benm de sıkıntlı geçiyor şuanda gebeliğim sağlıklı değilse düşcek dediler gerçekten hayırlısını versin Rabbim hepimiz için, güçlü olun lütfen kalan embriyolarınız kızınıza kardeş olsun inşallah
Rahat ol bence uzan arada gezin evin içinde iyi beslen hayal kur sürekli inşallah sıkıca tutunur bebeğin.Bende kendime bir güvensem başlayacağım.kabak çekirdeği ve ananasArkadaşlar dün transferim oldu. Sürekli uzanıyorum ve belim ağrıdı. Sizler sürekli yattınız mı? Ve çok fazla su içtiğim için wc ye sık sık gidiyorum. Benim ilk transfer ona bile korkuyorum. Sağa sola yatıyo bu hurum mecburen.
Ne guzelAllah tamamina erdirsin Hepimizin yuzu boyle gulsun insallah
Aminnn Allah razı olsunAmin canım inşallah sağlıkla alacaksın kucağına bebeğini
Canım doktorlara emanet oluyoruz o psikolojiyle ne derlerse tamam diyoruz bir bildikleri vardır dye ama üst üste 7 negatif varsa 2 embriyo talebinde ısrarcı olabilirsin .. ama tutmama nedeni nedir acaba ne diyorlarYani 20 yaşında ilk denemende 2 embriyo transfer eden yer 30 yaşında 1 embiriyo transfer ediyor sebebi pgt li oldugu için bölünme riskiymiş.. He doktor böyle diyor embiriyolog da bölünme riski çok çok düşük diyor hangisine inanayım ben. Ben bugun ağlamaktan konuşamadım ama eğer tek embiriyo da ısrarcı olurlar ise kabul etmiycem. 7 defa negatif sonuç almışım olucaksa da bölünsün olsun ne yapıyım.. Oldu da iki tanesinin riskli olması kaldı saçma
Sebebi açıklanamayan var mış o guruptaymışız.. Daha önceki tüm denemelerinde 2 embiriyo transfer edildi zatenn. Ben açıkçası buz gibi soğudum merkezden.. Devam etmek istemiyorumCanım doktorlara emanet oluyoruz o psikolojiyle ne derlerse tamam diyoruz bir bildikleri vardır dye ama üst üste 7 negatif varsa 2 embriyo talebinde ısrarcı olabilirsin .. ama tutmama nedeni nedir acaba ne diyorlar
Benim embriyolarda pgtliydi aynı şey söylendi ekim ayındaki tutmadı,bunun için de ister istemez bazen kaygılı bazen kendimi toparlamaya çalışarak bir umut bekliyorumYani 20 yaşında ilk denemende 2 embriyo transfer eden yer 30 yaşında 1 embiriyo transfer ediyor sebebi pgt li oldugu için bölünme riskiymiş.. He doktor böyle diyor embiriyolog da bölünme riski çok çok düşük diyor hangisine inanayım ben. Ben bugun ağlamaktan konuşamadım ama eğer tek embiriyo da ısrarcı olurlar ise kabul etmiycem. 7 defa negatif sonuç almışım olucaksa da bölünsün olsun ne yapıyım.. Oldu da iki tanesinin riskli olması kaldı saçma
merhaba canım benim biraz iletişim sorunlarım oldu. telefonla alakalı giremedim. çarşamba günü opu oldu. 4 yumurta toplandı. perşembe günü aradılar üçü döllenmiş biri döllenmemiş. bugün gene aradılar günüyle uyumlu dediler üçüde. yarın ve ertesi gün benim için heyecanlı ve karamsar beklemelerin olacağı günler. 5 güne gidenler pgt olacak. umarım üçüde gider. ama nasip tabiki. çok yorucu oldu bitti bi tedavi oldu. pazartesi yada salı evimize döneceğiz.Merakla bekliyoruz canim Allahim sana benim 2 kat yumurta sayimi versin bi mucizede senin olsun inshaAllahfazla olupta iyi olacak degilde iste hepsi iyi kalitede olsun enazindan dollensinler
Merhaba,sizde de talihsizlik olmuş çok haklısınız.Benzer şeyleri yaşıyoruz ve tatmin edici açıklamalar gelmiyor malesef.Dilerim biz defalarca deneyenler emeklerimiz karşılıksız kalmaz ve dileğimize kavuşuruz işimiz zor birçok yer aynı endişeleri barındırıyor sanırım inş karşımıza en iyileri çıksınMerhaba. Bende memorialde 4. Tüp Bebek denememi yaptım. Diğer 3 tedavim farklı merkezlerde olmuştu. Bütün tedavilerimde birinci derece kaliteli embiryom hiç olmamıştı. Memorialde ilk defa bir tane AA kalite embiryom oldu . 12 embiryo içinden geriye bir iki tane embiryom kaldığını, bunların orta kalite olduğunu kendileri de çok iyi biliyordu ve ayrıca benim embiryolarım üçüncü günden sonra gelişimini durdurduğunu ya da yavaşladığını da biliyorlardı. İnsanlar bir tane yumurta elde etmek için mücadele ederken. Benim ilk defa AA Kalite embiryomu üçüncü gün tranfer etmek yerine "test etmek amaçlı" 4. Güne taşıdılar ve embiryom orta kalite embiryo ya düştü üstüne bide dondurma oldu çözülürken 4. Derece embiryo kalitesinde çözüldü. Transfer oldum Ve tutmadı.4 tedavimi yorumladığı zaman semra hanım bu duruma yumurta kaynaklı dedi. Ve bundan sonra ki tedavin üçüncü gün transferi olacak dedi... Deneme tahtası Gibi sanırım bu durum. Şuan yaza doğru tekrar tedavi olmak için maddi manevi hazırlık yapıyorum. Merkez konusunda açıkca tereddütlerim oldu. Rabbim yardımcımız olsun inşaallah
Canım gönlün razı değilse zaten merkezi değiştirmek en mantıklısı ama iyice arastır gideceğin yer daha büyük ticarethane olmasın.kendimden örnek vereyim ben bahçeci cem hocayı o kadar çok istiyordum ki kendime o dönem başlayamadım sonra bir yakınım tüp düşünüyordu bahçeciye yönlendirdim.o kadar takipsizdi ki merkez ve doktoru (cem bey değil ama isim vermeyeyim) yaptıkları operasyonu hatırlamayıp bir sonraki muayenesinde olması sana (zaten yaptıkları operasyon) şu yöntemi uygularız dedi. Şahit olmasam inanmam .. ve parasal anlamda hem memorial den pahalı hem de nefes alsan para .. çok da kötülemek istemiyorum ama yaşadıklarımız böyle hani orayı düşünürsen çok çok iyi düşün derimSebebi açıklanamayan var mış o guruptaymışız.. Daha önceki tüm denemelerinde 2 embiriyo transfer edildi zatenn. Ben açıkçası buz gibi soğudum merkezden.. Devam etmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?