Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Haydi hayırlı olsun sağlıkla gelişsin embriyoların ve sana tutunsunlar

Ben de Cem Bey’i cok duydum ,başarılı oldugu söyleniyor..inş embriyom tutunmuşturda bir daha hiç bir yere gitmem

yaptıracak olursan test çok. hepsi yüzde yüz sonuç veriyor var sayalım bu bebekte sorun var dediklerinde hangimiz kürtaja yanaşırız. bence çok fazla test yapıp kafa karıştırmamak gerek. diye düşünüyorum.

Ben deneme sayısından dolayı 2 embiriyo isteme şansım var ki her tedavide iki embiriyo transfer edildi.. Embiriyolog bize ikiz olma ihtimali yok denebilecek kadar az dedi.. Yine bu merkezin embiriyogu yani biri başka biri başka dedi.
Ben zaten 4 deneme yaptım başka merkezde ama bu kadar olmuyorsa atladıkları birşey var muhakkak. Şimdide rahime Çizik atıp deniycem diyorlar

ayrıca bir bilgi daha vereyim. ben tedaviye başladığımda eşim yanımda değildi. eşim salı akşam geldi. corona virüs testini acilden verdi. ben başladığım gün verdim. ben 350 ödedim eşim 300 ödedi. :). çarşamba opu oldum. testinizi acilden verin eğer orada yaptıracaksanız.

Biz de akşam 10 civarı acilden girip verdik 700 tl ödemiştik kimden ne koparırsak mı yapıyorlar ya yazık

Biz de akşam 10 civarı acilden girip verdik 700 tl ödemiştik kimden ne koparırsak mı yapıyorlar ya yazık
galiba öyle yapmışlar. bende şaşırdım. ne alaka dedim. benden 350 senden 300.
acilden girdik ondan olabilir dedi eşim. ödemey ben yapsaydım sorardım. neden böyle diye.

Rahat ol bence uzan arada gezin evin içinde iyi beslen hayal kur sürekli inşallah sıkıca tutunur bebeğin.Bende kendime bir güvensem başlayacağım.kabak çekirdeği ve ananas tüket
Bu aşama çok yorucuymuş. Hasta gibi yatıyorum. Arada geziyorum. İnşallah sizin içinde uygun zaman bir an önce gelir

Bana da histereskopi ile çizik atıldı malesef yine tutmamıştı .2.histereskopimdi üstelik ama diğerinde 3aa pgtsiz embriyo ile gebe kalmıştım malesef 8.haftaya doğru kaybettim.Bunda çizik yok eylülde çizik atılmıştı ne bileyim hayırlısı inş olacak dieğimiz bu kadar çabadan sonra

Bu aşama çok yorucuymuş. Hasta gibi yatıyorum. Arada geziyorum. İnşallah sizin içinde uygun zaman bir an önce gelir
Evet yorucu ama çift çizgiyi görmek paha biçilemez ben üç kere denedim kendimi çok yıpranmış hissediyorum.4.ye başlamak korkutuyor beni.Ama bir arkadasim derki bana hep senin nasibinde varsa olacaktır.Bundan sonra oluruna bıraktım.Elbette son yumurtam kalana kadar devam edecegim.Allah kimsenin kucağını boş birakmasin.

Amin canım, Rabbim yardımcımız olsun inşaallah

Benimde daha önce iki. Kez Çizik atıldı yine sonuç sıfır

Bugun hic bisey yokken birden kanamam basladi apar topar doktora gittik kese var ama henuz kalp atimi yoktu 5hafta 2gunluktu dusuk tehditi var kanamadan oturu dedi igne vurulup eve geldim tuvalette kocaman bir et bir et parcasi dustu tekrar doktora gittik kese yok dusmus dedi hersey bitti bir anda hala soktayim pgtli bir embriyoydu saglikliydi neden birden bire dustu inanamiyorum

Benim 11 i. Haftada oldu aynısı olmayınca olmuyor keşke negatif olsaydı diyorsun. Geçmiş olsun. O tedaviden sonra tam 3.5 yıl tedavi görmedim.. Zor ama hızlı toparlayıp dene bence. Şuan kaybettiğim zaman için üzülüyorum

Çok geçmiş olsun ben de aynı durumdayım düşük tehdidi var dediler iğne vurdular progestan verdiler yatıyorum ve bekliyorum herşey olacağına varıyor ne desek boş, Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı evlat nasip etsin size bana hepimize

Cok gecmiş olsun.Ben de yaşadım 8.haftada ne zordur bilirim.Korkunç bir gün olarak aklında kalsa da geçiyor,iyileşiyor insan.Kolay değil tabi ,biraz zamanla umarım daha iyi olacaksın ve tekrardan bedeninde olması için yine çabalayacaksın.pgt’de düşük riski az diyorlar zaten bunun için önerilmiyor mu bi nevi anlamıyorum artık yeni tedaviye başlamadan önce araştırmak lazım iyice neden olduguna dair.Dilerim en kısa zamanda acık hafifler ve tekrardan hamile kalır kucağına alırsın

Aaa evet hatirladim canim umarim seninle kalir bebisin cok sukur hamd olsun yaa ne guzel minnak supriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…