Haydi hayırlı olsun sağlıkla gelişsin embriyoların ve sana tutunsunlarmerhaba canım benim biraz iletişim sorunlarım oldu. telefonla alakalı giremedim. çarşamba günü opu oldu. 4 yumurta toplandı. perşembe günü aradılar üçü döllenmiş biri döllenmemiş. bugün gene aradılar günüyle uyumlu dediler üçüde. yarın ve ertesi gün benim için heyecanlı ve karamsar beklemelerin olacağı günler. 5 güne gidenler pgt olacak. umarım üçüde gider. ama nasip tabiki. çok yorucu oldu bitti bi tedavi oldu. pazartesi yada salı evimize döneceğiz.
Ben de Cem Bey’i cok duydum ,başarılı oldugu söyleniyor..inş embriyom tutunmuşturda bir daha hiç bir yere gitmemCanım gönlün razı değilse zaten merkezi değiştirmek en mantıklısı ama iyice arastır gideceğin yer daha büyük ticarethane olmasın.kendimden örnek vereyim ben bahçeci cem hocayı o kadar çok istiyordum ki kendime o dönem başlayamadım sonra bir yakınım tüp düşünüyordu bahçeciye yönlendirdim.o kadar takipsizdi ki merkez ve doktoru (cem bey değil ama isim vermeyeyim) yaptıkları operasyonu hatırlamayıp bir sonraki muayenesinde olması sana (zaten yaptıkları operasyon) şu yöntemi uygularız dedi. Şahit olmasam inanmam .. ve parasal anlamda hem memorial den pahalı hem de nefes alsan para .. çok da kötülemek istemiyorum ama yaşadıklarımız böyle hani orayı düşünürsen çok çok iyi düşün derim
yaptıracak olursan test çok. hepsi yüzde yüz sonuç veriyor var sayalım bu bebekte sorun var dediklerinde hangimiz kürtaja yanaşırız. bence çok fazla test yapıp kafa karıştırmamak gerek. diye düşünüyorum.Pgt istiyorlar transferden önce sonra kalp Atisina gittiğimde Dr perinotolog bul 2li test 3 li test ayrıntılı ultrason yetmez birde kandan yeni çıkan bir test var onuda yaptır dedi. Bu testlerin yüzde yüz doğruluk oranı bile yok insanlari strse sokmaktan başka bir işe yaramıyor valla illa cikaracaklar birseyler
ok amin hepimiz için çok amin.Haydi hayırlı olsun sağlıkla gelişsin embriyoların ve sana tutunsunlar
İnşallah canım inşallah tutunmuştur sağlıkla doğarBen de Cem Bey’i cok duydum ,başarılı oldugu söyleniyor..inş embriyom tutunmuşturda bir daha hiç bir yere gitmem
Ben deneme sayısından dolayı 2 embiriyo isteme şansım var ki her tedavide iki embiriyo transfer edildi.. Embiriyolog bize ikiz olma ihtimali yok denebilecek kadar az dedi.. Yine bu merkezin embiriyogu yani biri başka biri başka dedi.Benim embriyolarda pgtliydi aynı şey söylendi ekim ayındaki tutmadı,bunun için de ister istemez bazen kaygılı bazen kendimi toparlamaya çalışarak bir umut bekliyorumneden oldugu ile ilgili bir acıklama yapıyorlar mı ? çok sanmıyorum bama da yapamamışlardı %100 garanti vermiyoruz deyip işin içinden çıkıyorlar.İkiz olma ihtimali sonuçta düşük aslında ama kişi istiyorsa ve yasal bir engel yoksa yapmalılar bence.(35 yas altına yasal değil galiba) kötü düşünmek istemiyorum ama her seferinde ayrıca para ödeniyor işletme gibi sektör bu tüp bebek kime ne kadar güveneceğimizi şaşırdık denemeye devam edin birgün olur diyorlar bu ne yaşadıklarımız maddi ve manevi ne kadar zor ,ayrıca deneme tahtası gibi “bu olmadı bir dahaki seferi şunu deneriz oda olmadı iyi şimdi şunu da deneyelim görelim” mantığıydı bana da yapılan.Geçmiş olsun,neyseki embriyon var araştır başka yere olmazsa iyice korktum bem de son dönemde pgtli tutmayan ne cok karşılaşıyorum.
Ben zaten 4 deneme yaptım başka merkezde ama bu kadar olmuyorsa atladıkları birşey var muhakkak. Şimdide rahime Çizik atıp deniycem diyorlarCanım gönlün razı değilse zaten merkezi değiştirmek en mantıklısı ama iyice arastır gideceğin yer daha büyük ticarethane olmasın.kendimden örnek vereyim ben bahçeci cem hocayı o kadar çok istiyordum ki kendime o dönem başlayamadım sonra bir yakınım tüp düşünüyordu bahçeciye yönlendirdim.o kadar takipsizdi ki merkez ve doktoru (cem bey değil ama isim vermeyeyim) yaptıkları operasyonu hatırlamayıp bir sonraki muayenesinde olması sana (zaten yaptıkları operasyon) şu yöntemi uygularız dedi. Şahit olmasam inanmam .. ve parasal anlamda hem memorial den pahalı hem de nefes alsan para .. çok da kötülemek istemiyorum ama yaşadıklarımız böyle hani orayı düşünürsen çok çok iyi düşün derim
Biz de akşam 10 civarı acilden girip verdik 700 tl ödemiştik kimden ne koparırsak mı yapıyorlar ya yazıkayrıca bir bilgi daha vereyim. ben tedaviye başladığımda eşim yanımda değildi. eşim salı akşam geldi. corona virüs testini acilden verdi. ben başladığım gün verdim. ben 350 ödedim eşim 300 ödedi. :). çarşamba opu oldum. testinizi acilden verin eğer orada yaptıracaksanız.
galiba öyle yapmışlar.Biz de akşam 10 civarı acilden girip verdik 700 tl ödemiştik kimden ne koparırsak mı yapıyorlar ya yazık
Bu aşama çok yorucuymuş. Hasta gibi yatıyorum. Arada geziyorum. İnşallah sizin içinde uygun zaman bir an önce gelirRahat ol bence uzan arada gezin evin içinde iyi beslen hayal kur sürekli inşallah sıkıca tutunur bebeğin.Bende kendime bir güvensem başlayacağım.kabak çekirdeği ve ananas tüket
Bana da histereskopi ile çizik atıldı malesef yine tutmamıştı .2.histereskopimdi üstelik ama diğerinde 3aa pgtsiz embriyo ile gebe kalmıştım malesef 8.haftaya doğru kaybettim.Bunda çizik yok eylülde çizik atılmıştı ne bileyim hayırlısı inş olacak dieğimiz bu kadar çabadan sonraBen deneme sayısından dolayı 2 embiriyo isteme şansım var ki her tedavide iki embiriyo transfer edildi.. Embiriyolog bize ikiz olma ihtimali yok denebilecek kadar az dedi.. Yine bu merkezin embiriyogu yani biri başka biri başka dedi.
Ben zaten 4 deneme yaptım başka merkezde ama bu kadar olmuyorsa atladıkları birşey var muhakkak. Şimdide rahime Çizik atıp deniycem diyorlar
Evet yorucu ama çift çizgiyi görmek paha biçilemez ben üç kere denedim kendimi çok yıpranmış hissediyorum.4.ye başlamak korkutuyor beni.Ama bir arkadasim derki bana hep senin nasibinde varsa olacaktır.Bundan sonra oluruna bıraktım.Elbette son yumurtam kalana kadar devam edecegim.Allah kimsenin kucağını boş birakmasin.Bu aşama çok yorucuymuş. Hasta gibi yatıyorum. Arada geziyorum. İnşallah sizin içinde uygun zaman bir an önce gelir
Amin canım, Rabbim yardımcımız olsun inşaallahMerhaba,sizde de talihsizlik olmuş çok haklısınız.Benzer şeyleri yaşıyoruz ve tatmin edici açıklamalar gelmiyor malesef.Dilerim biz defalarca deneyenler emeklerimiz karşılıksız kalmaz ve dileğimize kavuşuruz işimiz zor birçok yer aynı endişeleri barındırıyor sanırım inş karşımıza en iyileri çıksın
Benimde daha önce iki. Kez Çizik atıldı yine sonuç sıfırBana da histereskopi ile çizik atıldı malesef yine tutmamıştı .2.histereskopimdi üstelik ama diğerinde 3aa pgtsiz embriyo ile gebe kalmıştım malesef 8.haftaya doğru kaybettim.Bunda çizik yok eylülde çizik atılmıştı ne bileyim hayırlısı inş olacak dieğimiz bu kadar çabadan sonra
Bugun hic bisey yokken birden kanamam basladi apar topar doktora gittik kese var ama henuz kalp atimi yoktu 5hafta 2gunluktu dusuk tehditi var kanamadan oturu dedi igne vurulup eve geldim tuvalette kocaman bir et bir et parcasi dustu tekrar doktora gittik kese yok dusmus dedi hersey bitti bir anda hala soktayim pgtli bir embriyoydu saglikliydi neden birden bire dustu inanamiyorumAah canim ayni bende oyle goremedim3 kaybim var benimde bir bos kese birinde 6 haftalikmis otekide 5 hafta yine kayip bu ilk tup bebegimiz hemen tuttu umarim saglikla buyurler korkma diycem bende korkuyorum keseyi gormeye git canim ben dun gittim ufaktan hazirliklar baslamis kesenin icerisinde obur haftaya da kalp icin gidicez bakalim ozamana kadar atmaya baslar dedi dr
Benim 11 i. Haftada oldu aynısı olmayınca olmuyor keşke negatif olsaydı diyorsun. Geçmiş olsun. O tedaviden sonra tam 3.5 yıl tedavi görmedim.. Zor ama hızlı toparlayıp dene bence. Şuan kaybettiğim zaman için üzülüyorumBugun hic bisey yokken birden kanamam basladi apar topar doktora gittik kese var ama henuz kalp atimi yoktu 5hafta 2gunluktu dusuk tehditi var kanamadan oturu dedi igne vurulup eve geldim tuvalette kocaman bir et bir et parcasi dustu tekrar doktora gittik kese yok dusmus dedi hersey bitti bir anda hala soktayim pgtli bir embriyoydu saglikliydi neden birden bire dustu inanamiyorum
Çok geçmiş olsunBugun hic bisey yokken birden kanamam basladi apar topar doktora gittik kese var ama henuz kalp atimi yoktu 5hafta 2gunluktu dusuk tehditi var kanamadan oturu dedi igne vurulup eve geldim tuvalette kocaman bir et bir et parcasi dustu tekrar doktora gittik kese yok dusmus dedi hersey bitti bir anda hala soktayim pgtli bir embriyoydu saglikliydi neden birden bire dustu inanamiyorum
Cok gecmiş olsun.Ben de yaşadım 8.haftada ne zordur bilirim.Korkunç bir gün olarak aklında kalsa da geçiyor,iyileşiyor insan.Kolay değil tabi ,biraz zamanla umarım daha iyi olacaksın ve tekrardan bedeninde olması için yine çabalayacaksın.pgt’de düşük riski az diyorlar zaten bunun için önerilmiyor mu bi nevi anlamıyorum artık yeni tedaviye başlamadan önce araştırmak lazım iyice neden olduguna dair.Dilerim en kısa zamanda acık hafifler ve tekrardan hamile kalır kucağına alırsınBugun hic bisey yokken birden kanamam basladi apar topar doktora gittik kese var ama henuz kalp atimi yoktu 5hafta 2gunluktu dusuk tehditi var kanamadan oturu dedi igne vurulup eve geldim tuvalette kocaman bir et bir et parcasi dustu tekrar doktora gittik kese yok dusmus dedi hersey bitti bir anda hala soktayim pgtli bir embriyoydu saglikliydi neden birden bire dustu inanamiyorum
Aaa evet hatirladim canim umarim seninle kalir bebisin cok sukur hamd olsun yaa ne guzel minnak suprizBizim ki bir mucizeyazmıştım aslında tekrar paylaşayım ben adetimi bekliyordum pgtli embriyom için ve adetim gelmeyince baktım ki çift çizgi Kesemiz şuan düzgün kalp atışlarımızda iyi şükür ama küçük bir kanama alanı oluşmuş yatarak iğne ve ilaçlarla geçiriyorum hayırlısı olsun hepimiz için
Sorun olmaz bende de oluyodu giren giriyo canim sikinti tokKızlar bugün cetrotide vuruldum iğneyi çıkardıktan sonra az bir şey aktığını gördüm sorun olur mu sizce? Hemşire hattına yazdım ama tedirgin oldum biraz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?