Arkadaslar cok uzgunum yaa neden bukadar zor tup bebek.. heleki pgtli embryolara okadar para harcamamiza ragmen boyle robot gibi hissediyo insan kendini caresizce.. size bisey dicem cok tuhafima giden.. transfer gunumde resmen mahser gunu gibiydi.. ve ordaki herkes bende dahil doktorlara muhtac idrara sikismis bisekilde kurbanlik gibi bekliyorduk.. tek amac anne olma hayalimizi gerceklestirmek ve herbirimizin arkasinda hikayesi var.. neden bikerede olmuyo yaaBenim embriyolarda pgtliydi aynı şey söylendi ekim ayındaki tutmadı,bunun için de ister istemez bazen kaygılı bazen kendimi toparlamaya çalışarak bir umut bekliyorumneden oldugu ile ilgili bir acıklama yapıyorlar mı ? çok sanmıyorum bama da yapamamışlardı %100 garanti vermiyoruz deyip işin içinden çıkıyorlar.İkiz olma ihtimali sonuçta düşük aslında ama kişi istiyorsa ve yasal bir engel yoksa yapmalılar bence.(35 yas altına yasal değil galiba) kötü düşünmek istemiyorum ama her seferinde ayrıca para ödeniyor işletme gibi sektör bu tüp bebek kime ne kadar güveneceğimizi şaşırdık denemeye devam edin birgün olur diyorlar bu ne yaşadıklarımız maddi ve manevi ne kadar zor ,ayrıca deneme tahtası gibi “bu olmadı bir dahaki seferi şunu deneriz oda olmadı iyi şimdi şunu da deneyelim görelim” mantığıydı bana da yapılan.Geçmiş olsun,neyseki embriyon var araştır başka yere olmazsa iyice korktum bem de son dönemde pgtli tutmayan ne cok karşılaşıyorum.
Bizde çok üzgünüz
Zaten yanlis anlamayinda bu cocugun bir sikintisi olursa aldirmak caizmidir dinimize gore ben yapamam.. benden de istediler pgt li olmasina ragmen ama ben elimden geleni yapmis oldum gunahi onlarin boynuna bencede kafa karistiriyorlar surekli zirt birt testyaptıracak olursan test çok. hepsi yüzde yüz sonuç veriyor var sayalım bu bebekte sorun var dediklerinde hangimiz kürtaja yanaşırız. bence çok fazla test yapıp kafa karıştırmamak gerek. diye düşünüyorum.
Tüp bebek resmen bir sektör olmuş maalesef canım . Ve bizler de dediğin gibi kurbanlık misali evladımıza kavuşmak için doktorlara teslim oluyoruz.negatif sonuçlarda sorgulasak da aldığımız cevaplar tatmin edici olmasa da yine aynı yolda yürümeye devam ediyoruz belki bu sefer kavusuruz diye.Allah bu yolda emek harcayan kimsenin emeğini boş çıkarmasın en kısa zamanda karınlarını da kucaklarını da doldursunArkadaslar cok uzgunum yaa neden bukadar zor tup bebek.. heleki pgtli embryolara okadar para harcamamiza ragmen boyle robot gibi hissediyo insan kendini caresizce.. size bisey dicem cok tuhafima giden.. transfer gunumde resmen mahser gunu gibiydi.. ve ordaki herkes bende dahil doktorlara muhtac idrara sikismis bisekilde kurbanlik gibi bekliyorduk.. tek amac anne olma hayalimizi gerceklestirmek ve herbirimizin arkasinda hikayesi var.. neden bikerede olmuyo yaaisyan etmiyorum ama gercekten uzuluyorum hersey parami bu hayatta
Canim gecmis olsun sendemiiiBugun hic bisey yokken birden kanamam basladi apar topar doktora gittik kese var ama henuz kalp atimi yoktu 5hafta 2gunluktu dusuk tehditi var kanamadan oturu dedi igne vurulup eve geldim tuvalette kocaman bir et bir et parcasi dustu tekrar doktora gittik kese yok dusmus dedi hersey bitti bir anda hala soktayim pgtli bir embriyoydu saglikliydi neden birden bire dustu inanamiyorum
Birde esime gecen gun 99,9% oranda pgt miz dunya genelinde basari orani veriyor diyo genetikci makineleri en yenisiymis.. ama siz yinede nipt ve amniyosentez i yaptirin demis..Bende pgtli embriyo düşük oldu.Bu aralar çok şık oluyor.Acaba tam genetik inceleyemiyorlarmi anlam veremedim
Amin inshaAllah canim seninde oyle aha ne kaldi sanada positif olmaya calis.. seninki de olucak inshaAllahTüp bebek resmen bir sektör olmuş maalesef canım . Ve bizler de dediğin gibi kurbanlık misali evladımıza kavuşmak için doktorlara teslim oluyoruz.negatif sonuçlarda sorgulasak da aldığımız cevaplar tatmin edici olmasa da yine aynı yolda yürümeye devam ediyoruz belki bu sefer kavusuruz diye.Allah bu yolda emek harcayan kimsenin emeğini boş çıkarmasın en kısa zamanda karınlarını da kucaklarını da doldursun
İnşallah canım olacak inanıyorumAmin inshaAllah canim seninde oyle aha ne kaldi sanada positif olmaya calis.. seninki de olucak inshaAllah
sıkıntısı var bu çocuğu doğurma dedikleri çok insan tanıyorum. doğurana kadar ağlayıp üzülen. sonra sağlıklı doğuran. ben bu yola girdim ve bütün kalbimle allah’a teslim oldum. hakkımda hayırlısını versin dedim. ne verirse kabulüm. herkese sağlıklı hayırlı evlat versin dileğim.Zaten yanlis anlamayinda bu cocugun bir sikintisi olursa aldirmak caizmidir dinimize gore ben yapamam.. benden de istediler pgt li olmasina ragmen ama ben elimden geleni yapmis oldum gunahi onlarin boynuna bencede kafa karistiriyorlar surekli zirt birt test
nipt tamamda aminyısentez nedir ya. çok riskli. ingiltere’de çok bariz zorunlu bir durum olmadıkça sen istesen bile yapmıyorlar. riskli biz risk almıyoruz. diyorlar.Birde esime gecen gun 99,9% oranda pgt miz dunya genelinde basari orani veriyor diyo genetikci makineleri en yenisiymis.. ama siz yinede nipt ve amniyosentez i yaptirin demis..
Evet haklisin bizim hollanda da onermiyor.. yaptirmak istemiyorum o yuzden.. ilk basta kafami karistirdilar ama artik kesin eminim cocugum engelli de olsa aldiramam bu saatten sonra.. hayirlisi olsun hepimizin hakkindanipt tamamda aminyısentez nedir ya. çok riskli. ingiltere’de çok bariz zorunlu bir durum olmadıkça sen istesen bile yapmıyorlar. riskli biz risk almıyoruz. diyorlar.
Aminnn inşşşAaa evet hatirladim canim umarim seninle kalir bebisin cok sukur hamd olsun yaa ne guzel minnak supriz
sağlıklı bir bebeğin olacak rahat ol.Evet haklisin bizim hollanda da onermiyor.. yaptirmak istemiyorum o yuzden.. ilk basta kafami karistirdilar ama artik kesin eminim cocugum engelli de olsa aldiramam bu saatten sonra.. hayirlisi olsun hepimizin hakkinda
Haklısınız. Bir yerde çok denemek bazen oradaki doktorların da size çok ilgi göstermemesine sebep olabiliyor. Size alışıyorlar. Ben öyle düşünüyorum. Orada 5 tedavi oldum sonuç alamadım.Daha önceki yazılarıma bakan olduysa hep memorial i övmüşümdür ama bana yüzde 82 başarı oranı vaad edip 0.100 sonuçla 27 bin TL harcayıp evime yollayamaz kimse 1500 TL covid testleri hariç.. Umut vermeyin bari.. Malesef memorial de diğerlerine ayak uydurmuş ve ticarethane olmuş. Benim kararım 2 embiriyo transferi olursa devam etmek ama olmaz ise sıfırdan başka yerde başlayabilirim tedavim embiriyo sıkıntım yok nasılsa.. Vazgeçilmez değil hiçbiryer.. 8 deneme de de hamile kalmalıydım sperm sıkıntımız yok yumurta sıkıntımız yok embiriyo en iyi kalite de elde ediliyor. Rahim le ilğiki sıkıntı yok.. Eee sorun ne..??? Sorun yok ama açıklanamayan başarısızlar var mış 8 defa mı??? Ben altında art niyet ararım kimse kusura bakmasın.. Tabiiki kader kısmet ama yeter. Tedavi negatif sonuçlanınca bana kilo vermelisin diyen bir doktor vardı dün karşımda o an mi geldi aklına acaba??? Daha önce mevzu su bile geçmedi..içimi dökmek istedim. Hakkınızı helal edin
Canim helal olsun evet bu yasadiklarin hicte normal dgl.. uzuntun ve sinirin gayet yerinde.. benimde icimi kemiren huylandigim seyler oldu.. birakma kendini olurmu olursa olur olmassa baska klinikte inshaAllah bende artik boyle dusunuyorum.. duygularini bizimle paylasmanda fayda var icine atma..Daha önceki yazılarıma bakan olduysa hep memorial i övmüşümdür ama bana yüzde 82 başarı oranı vaad edip 0.100 sonuçla 27 bin TL harcayıp evime yollayamaz kimse 1500 TL covid testleri hariç.. Umut vermeyin bari.. Malesef memorial de diğerlerine ayak uydurmuş ve ticarethane olmuş. Benim kararım 2 embiriyo transferi olursa devam etmek ama olmaz ise sıfırdan başka yerde başlayabilirim tedavim embiriyo sıkıntım yok nasılsa.. Vazgeçilmez değil hiçbiryer.. 8 deneme de de hamile kalmalıydım sperm sıkıntımız yok yumurta sıkıntımız yok embiriyo en iyi kalite de elde ediliyor. Rahim le ilğiki sıkıntı yok.. Eee sorun ne..??? Sorun yok ama açıklanamayan başarısızlar var mış 8 defa mı??? Ben altında art niyet ararım kimse kusura bakmasın.. Tabiiki kader kısmet ama yeter. Tedavi negatif sonuçlanınca bana kilo vermelisin diyen bir doktor vardı dün karşımda o an mi geldi aklına acaba??? Daha önce mevzu su bile geçmedi..içimi dökmek istedim. Hakkınızı helal edin
Haklısınız. Bir yerde çok denemek bazen oradaki doktorların da size çok ilgi göstermemesine sebep olabiliyor. Size alışıyorlar. Ben öyle düşünüyorum. Orada 5 tedavi oldum sonuç alamadım.
Çok teşekkür ederim 4 defa medical park göztepr de denedim 4 defa memorial de. Memorial de kızım oldu ve bir düşüğüm oldu. Toplam 7 kez denedim kızımdan sonra ve elde var sıfır. Onların bana tesellisi ise sonuçta hamile kalabiliyorsun oluyor. Ok ama 10 sene olmuş ben hamile kalmalı demek ki birşey ler değişti 10 yılda.. Herşey bakıldı diyorlar ama birşey atlıyoruz benceCanim helal olsun evet bu yasadiklarin hicte normal dgl.. uzuntun ve sinirin gayet yerinde.. benimde icimi kemiren huylandigim seyler oldu.. birakma kendini olurmu olursa olur olmassa baska klinikte inshaAllah bende artik boyle dusunuyorum.. duygularini bizimle paylasmanda fayda var icine atma..
Cok sabirlisin herseye ragmen canimÇok teşekkür ederim 4 defa medical park göztepr de denedim 4 defa memorial de. Memorial de kızım oldu ve bir düşüğüm oldu. Toplam 7 kez denedim kızımdan sonra ve elde var sıfır. Onların bana tesellisi ise sonuçta hamile kalabiliyorsun oluyor. Ok ama 10 sene olmuş ben hamile kalmalı demek ki birşey ler değişti 10 yılda.. Herşey bakıldı diyorlar ama birşey atlıyoruz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?