Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaslar cok uzgunum yaa neden bukadar zor tup bebek.. heleki pgtli embryolara okadar para harcamamiza ragmen boyle robot gibi hissediyo insan kendini caresizce.. size bisey dicem cok tuhafima giden.. transfer gunumde resmen mahser gunu gibiydi.. ve ordaki herkes bende dahil doktorlara muhtac idrara sikismis bisekilde kurbanlik gibi bekliyorduk.. tek amac anne olma hayalimizi gerceklestirmek ve herbirimizin arkasinda hikayesi var.. neden bikerede olmuyo yaa isyan etmiyorum ama gercekten uzuluyorum hersey parami bu hayatta

Zaten yanlis anlamayinda bu cocugun bir sikintisi olursa aldirmak caizmidir dinimize gore ben yapamam.. benden de istediler pgt li olmasina ragmen ama ben elimden geleni yapmis oldum gunahi onlarin boynuna bencede kafa karistiriyorlar surekli zirt birt test

Tüp bebek resmen bir sektör olmuş maalesef canım . Ve bizler de dediğin gibi kurbanlık misali evladımıza kavuşmak için doktorlara teslim oluyoruz.negatif sonuçlarda sorgulasak da aldığımız cevaplar tatmin edici olmasa da yine aynı yolda yürümeye devam ediyoruz belki bu sefer kavusuruz diye.Allah bu yolda emek harcayan kimsenin emeğini boş çıkarmasın en kısa zamanda karınlarını da kucaklarını da doldursun

Canim gecmis olsun sendemiii cok uzuldum bugun hep kotu haber aldik yaa sikma canini varmiydi daha dondurulmusun?

Amin inshaAllah canim seninde oyle aha ne kaldi sanada positif olmaya calis.. seninki de olucak inshaAllah

sıkıntısı var bu çocuğu doğurma dedikleri çok insan tanıyorum. doğurana kadar ağlayıp üzülen. sonra sağlıklı doğuran. ben bu yola girdim ve bütün kalbimle allah’a teslim oldum. hakkımda hayırlısını versin dedim. ne verirse kabulüm. herkese sağlıklı hayırlı evlat versin dileğim.

Birde esime gecen gun 99,9% oranda pgt miz dunya genelinde basari orani veriyor diyo genetikci makineleri en yenisiymis.. ama siz yinede nipt ve amniyosentez i yaptirin demis..
nipt tamamda aminyısentez nedir ya. çok riskli. ingiltere’de çok bariz zorunlu bir durum olmadıkça sen istesen bile yapmıyorlar. riskli biz risk almıyoruz. diyorlar.

nipt tamamda aminyısentez nedir ya. çok riskli. ingiltere’de çok bariz zorunlu bir durum olmadıkça sen istesen bile yapmıyorlar. riskli biz risk almıyoruz. diyorlar.
Evet haklisin bizim hollanda da onermiyor.. yaptirmak istemiyorum o yuzden.. ilk basta kafami karistirdilar ama artik kesin eminim cocugum engelli de olsa aldiramam bu saatten sonra.. hayirlisi olsun hepimizin hakkinda

Daha önceki yazılarıma bakan olduysa hep memorial i övmüşümdür ama bana yüzde 82 başarı oranı vaad edip 0.100 sonuçla 27 bin TL harcayıp evime yollayamaz kimse 1500 TL covid testleri hariç.. Umut vermeyin bari.. Malesef memorial de diğerlerine ayak uydurmuş ve ticarethane olmuş. Benim kararım 2 embiriyo transferi olursa devam etmek ama olmaz ise sıfırdan başka yerde başlayabilirim tedavim embiriyo sıkıntım yok nasılsa.. Vazgeçilmez değil hiçbiryer.. 8 deneme de de hamile kalmalıydım sperm sıkıntımız yok yumurta sıkıntımız yok embiriyo en iyi kalite de elde ediliyor. Rahim le ilğiki sıkıntı yok.. Eee sorun ne..??? Sorun yok ama açıklanamayan başarısızlar var mış 8 defa mı??? Ben altında art niyet ararım kimse kusura bakmasın.. Tabiiki kader kısmet ama yeter. Tedavi negatif sonuçlanınca bana kilo vermelisin diyen bir doktor vardı dün karşımda o an mi geldi aklına acaba??? Daha önce mevzu su bile geçmedi..içimi dökmek istedim. Hakkınızı helal edin

Haklısınız. Bir yerde çok denemek bazen oradaki doktorların da size çok ilgi göstermemesine sebep olabiliyor. Size alışıyorlar. Ben öyle düşünüyorum. Orada 5 tedavi oldum sonuç alamadım.

Canim helal olsun evet bu yasadiklarin hicte normal dgl.. uzuntun ve sinirin gayet yerinde.. benimde icimi kemiren huylandigim seyler oldu.. birakma kendini olurmu olursa olur olmassa baska klinikte inshaAllah bende artik boyle dusunuyorum.. duygularini bizimle paylasmanda fayda var icine atma..

Haklısınız. Bir yerde çok denemek bazen oradaki doktorların da size çok ilgi göstermemesine sebep olabiliyor. Size alışıyorlar. Ben öyle düşünüyorum. Orada 5 tedavi oldum sonuç alamadım.

Çok teşekkür ederim 4 defa medical park göztepr de denedim 4 defa memorial de. Memorial de kızım oldu ve bir düşüğüm oldu. Toplam 7 kez denedim kızımdan sonra ve elde var sıfır. Onların bana tesellisi ise sonuçta hamile kalabiliyorsun oluyor. Ok ama 10 sene olmuş ben hamile kalmalı demek ki birşey ler değişti 10 yılda.. Herşey bakıldı diyorlar ama birşey atlıyoruz bence

Cok sabirlisin herseye ragmen canim okadar denemene ragmen cok guzel bisey bu.. ben cok gucsuzum smdiden aklima kotu sey getirmek istemiyorum ama ben belkide bukadar iradeli olamazdim senin gibi.. cok iyi bir annesin ve Rabbim tekrarini yasaticak sana inshaAllah.. seker annecik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…