Hakkınızda hayırlısı olsun. Üzülmeyin hayırlısı böyleymiş.Evet şimdi Umut bey beni aradı maalesef embriyom genetikten sağlıklı dönmemiş 4 kromozomsal bozukluk varmış. Çok üzgünüm çok.
Evet şimdi Umut bey beni aradı maalesef embriyom genetikten sağlıklı dönmemiş 4 kromozomsal bozukluk varmış. Çok üzgünüm çok.
Tekrar deneyip denememe konusunda net değilim Eşim deneyelim ama genetik işini es geçelim diyor. Bende kararsızım. Bakalım zaman ne çıkaracak yoluma. Allahtan hayırlısı olsun ne olacaksa.Rabbim inşallah bir sonraki denemenizde daha güzel sonuçlar nasip etsinKendinizi çok yıpratmayın çok geç demeden tekrar deneyin inşallah
Nasibin ötesi yok arkadaşım. Rabbim sizi sağlıkla kavuştursun. Şükür tek evladım var. Gurbet elde yalnız olmak çok zor o yüzden kardeşi olsun diye tırmaladım. Ama .......Dün gece çok güzel bir bebek gördüm rüyamda güzel haber dedim ama
Aaahh canim yaaa cok uzuldumEvet şimdi Umut bey beni aradı maalesef embriyom genetikten sağlıklı dönmemiş 4 kromozomsal bozukluk varmış. Çok üzgünüm çok.
Hangi 4 kromozon bozuk bu önemli. Yaş faktörünüzden dolayı bence pgt önemli. Eğer tekrar yapacaksanız bence yumurtaya yönelin. Takviyeler kullanın. Sağlıklı beslenin. Belki de havuz yapabilirsiniz. Daha çok yumurta daha çok şans demek. Hiç üzülmeyin.Tekrar deneyip denememe konusunda net değilim Eşim deneyelim ama genetik işini es geçelim diyor. Bende kararsızım. Bakalım zaman ne çıkaracak yoluma. Allahtan hayırlısı olsun ne olacaksa.
Canım çok üzüldüm cidden rabbim sabrını veriyor bisekilde su soylecegim hiç bir cümle seni teselli etmicek biliyorum hayat devam ediyo ve bisekilde unutuyorsun arada hatırlasanda eğer maddi olarak bı sıkıntınız yoksa ara vermeni tavsiye etmem biraz topla kendi ya bismillah de başla yine pgt konusuna gelince benim önceden bahsettim 2. Denemem de ( Afyon'da bı hastanede yapıldı) iki emb ikiside kromazom anomalisi vardı sonra semra hocayla görüştüğümüz de pgt yapmaya bilirsin çünkü 3 .gün gönderilmiş pgt dedi (yani uygulamada hata var diye) ama ben riske atmak istemm doğrusu imtihan olacaksa tabiki pgt gondersende yaşaranir tabi ama ilerde keşke yaptirsaydim dememek için yaptirmayi düşünüyorum ben ins o aşamaya gelirsek tekrar geçmiş olsunEvet şimdi Umut bey beni aradı maalesef embriyom genetikten sağlıklı dönmemiş 4 kromozomsal bozukluk varmış. Çok üzgünüm çok.
Merhaba sizin kurumus kandan sonra gebeliginiz devam etti mi?Ay cok korktum bian öyle kurumus kan gibi görünce jel tortusunu. İnşallah sağlıklı gebelik olur hepimiz icin. Her dönemi ayrı heyecanlı ama en güzel heyecanlar başlıyor sankiAminn
Geçmiş olsun ne kadar yıpratıcı oldugunu tahmin edebiliyorum.Embriyo sayısını arttırmaya calışarak şansınız yükselebilir.Yumurtalarınız için daha dikkatli beslenin,vitamin vs spor en azından yürüyüş mutlaka yapın farkediyor ve tekrar deneyin hala yumurtanız oldugu sürece şansınız var unutmayın.pgt yaptırmakta fayda var tabi yaştan dolayı diğer türlü bir kayıp ,sorun daha yıkıcı olabilir.İnş en kısa zamanda toparlanıp,yeniden deniyecek sağlığı ve inancı bulursunuz kendinizde ve güzel kızınıza bir kardeş haberinizi duyarız.Evet şimdi Umut bey beni aradı maalesef embriyom genetikten sağlıklı dönmemiş 4 kromozomsal bozukluk varmış. Çok üzgünüm çok.
Dediğin gibi nasipten öte yol yok güzel duaların için Allah razı olsun canımNasibin ötesi yok arkadaşım. Rabbim sizi sağlıkla kavuştursun. Şükür tek evladım var. Gurbet elde yalnız olmak çok zor o yüzden kardeşi olsun diye tırmaladım. Ama .......Dün gece çok güzel bir bebek gördüm rüyamda güzel haber dedim ama
Naptin canim bebisi gordunuzmuKızlar bugün kalp atışı için doktora gideceğiz Allahın izniyle inşallah hem keseyi hem de kalp atışlarını duyarız
Biz canım belki Şubat ta da başlayabilirizMartta tüp bebeğe başlicak olan varmı
Hayırlısı. Ek olarak gıda takviyesi kullanıyor musunuzBiz canım belki Şubat ta da başlayabiliriz
Nasip dedik kaldık. Ben döndüm dün evime. Tekrar deneyecek vaktimiz var mı bilmiyorum. Uk da bürokrasi Çok yavaş bilirsin. Bir süre Türkiye ye gitmek zor gibi. Yazada nasip artık. Yaş 45 olacak. Bilmiyorum nasıl olur. Pek umutlu değilim ikinci çocuk işinden. Tek evladıma uzun ömür versin allah. Diyorum. Tesellim var çok şükür.Geçmiş olsun ne kadar yıpratıcı oldugunu tahmin edebiliyorum.Embriyo sayısını arttırmaya calışarak şansınız yükselebilir.Yumurtalarınız için daha dikkatli beslenin,vitamin vs spor en azından yürüyüş mutlaka yapın farkediyor ve tekrar deneyin hala yumurtanız oldugu sürece şansınız var unutmayın.pgt yaptırmakta fayda var tabi yaştan dolayı diğer türlü bir kayıp ,sorun daha yıkıcı olabilir.İnş en kısa zamanda toparlanıp,yeniden deniyecek sağlığı ve inancı bulursunuz kendinizde ve güzel kızınıza bir kardeş haberinizi duyarız.
Mucizeler inanırım.Dediğin gibi nasipten öte yol yok güzel duaların için Allah razı olsun canıminşallah bir mucize olur ve sen evladına yavrun da kardeşine kavuşur
Ben deeeeMucizeler inanırım.
Elinizden gelenin fazlasini yapiyorsunuz cok sukur bir yavrunuz var ona simsiki sarilin belki kim bilir tekrar gucunuzu toparlayip baslarsiniz belkide kendiliginden olur.. Rabbim ol deyince oluveriyor teslimiyet onemli yas kalite vesayre bunlar bahane... Allahim hakkinizda hayirlisini versin mucizelere inanmak ve umutlu olmak guzel birseyNasip dedik kaldık. Ben döndüm dün evime. Tekrar deneyecek vaktimiz var mı bilmiyorum. Uk da bürokrasi Çok yavaş bilirsin. Bir süre Türkiye ye gitmek zor gibi. Yazada nasip artık. Yaş 45 olacak. Bilmiyorum nasıl olur. Pek umutlu değilim ikinci çocuk işinden. Tek evladıma uzun ömür versin allah. Diyorum. Tesellim var çok şükür.
Yok canım artık saldım önceden çok şey kullandimHayırlısı. Ek olarak gıda takviyesi kullanıyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?