Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Orda neden tedavi görmüyorsunuz? Türkiye bu konuda daha mı iyi?

Orda neden tedavi görmüyorsunuz? Türkiye bu konuda daha mı iyi?
Burada çok fazla seçenek yok benim bildiğim kadarıyla. Yani Türkiye’de bin tane tüp bebek merkezi var bu içime sindi burada yapacağım dersin başlarsın. Artı Türkiye’de sağlık sektörü daha başarılı. Sağlık turizmi diye bir şey var. En son olarakda maddi olarak daha uygun geliyor.

Umut bey sağ olsun her muayene her görüşmede yaşımı söyleyip durdu. Sanki ben yaşımı bilmiyorum. Yaşımın yaşatacağı eksileri bilmiyorum çok şükür söyledi durdu. evet ileri yaş var ama bu yaşta sağlıklı gebelik yaşayan çok insan tanıyorum. Arkadaşım benden büyük geçen şubatta ikizlerini aldı kucağına ve genetik bile yapılmayan üç gün embriyosuyla. Allah nasibine koysun yeter olmayacak olur tutmayacak tutar. Bi arkadaşım benimle yaşıt ilki tüp bebek iki hafta önce ikinci normal yolla doğurdu. Nasip diye bir şey var.

Bizim de öyle. Sperm dna hasarı ve oksidatif stres testi yüksek çıktı bide. Şuan takviye alıyor marta kadar bakalım artk 2 negatifimz war ama Semra hoca yumurta kalitesizliği dedi
Sperm deyken sorun nasıl oluyoki sizde önceden yumurtayla ilgili bı sıkıntı yasamismiydiniz şuan eşimde proxeed plus bide evicap kullaniyo bide eşim bal polen arisutu karışımı kullaniyo bende son bir ay kala kullanacağım

Umarim herhangi bir sikintiniz yoksa normal yolla hamile kalirsiniz pes etmeyin gucunuzu toplayin Rabbim oyle guzel mucizeler yasatiyorki O’nun varligini yuceligini insan tekrar animsiyor nasibinizde varsa sizinde olur inshaAllah yoksa da hayat zaten mecbur devam ediyor biyerden bisekilde tutunuyor insan Hakkinizda hayirlisi olsun

merhaba arkadaşlar ben çok sık yazmasamda takip ediyorum konuşmaları sizinle sevinip üzülüyorum dün opu günümdü 12 yumurta topladı bugün aradılar 8 tanesi olgunmuş 3 döllenmiş pazartesi tekrar arayacaklar embriyolog sayı arta bilir dedi benim anlamadım bugün döllenmeyen daha sonra dillenebilir mi biraz modum düştü açıkçası bu olayı yaşayan varsa yardımcı olabilir mi

Merhabalar tedaviniz hayırlı olsun inşallah. Aslında toplanan sayısı iyi fakat döllenme az olmuş. Genelde ilk döllenmeyi yumurtanın kalitesine bağlıyorlar sonraki günlere kaliteli erişmesini de spermin daha çok rol oynadığını dile getiriyorlar. Bilmiyorum tedavi öncesi herhangi bir takviye ilaç kullandınız mı. Ama ilk gün döllenmeyipte sonraki günlerde döllenen yumurta hiç duymadım

ben kullanmadım eşim kullanıyordu teşekkür ederim cevap için aslında çok umutluydum ama böyle oldu

ben kullanmadım eşim kullanıyordu teşekkür ederim cevap için aslında çok umutluydum ama böyle oldu
Vardır her şey de bir hayır. Bir tane bile kalsa rabbim ol desin yeterki. Benim de 12 yumurtam toplandı 7si olgundu 7 si de döllendi fakat 5. Güne bir tane kaldı ben de Şubat gibi transfer olmayı bekliyorum inşallah. Bütün ümitlerimi o bir taneciğe bağladım hiç negatif düşünme bol dua ve tevekkül, elimizden gelen başka bir şey yok güzel haberlerini bekliyoruz

Bence umudunu kaybetme yine 3 tane var moralini yüksek tutmaya çalış canım burada tek emb ile ikiz gebelik yaşayan arkadaşlarımız var Allah'tan umut kesilmez

Olumsuzu düşünmemeye çalış canım zor biliyorum ama bu dönemde pozitif düşünmek çok rahatlatıcı
tedaviye başladığımdan beri sanki yük kalmıştı omuzumdan çok pozitiftim bugünkü telefon yıktı beni inşallah o üç tane benden olan parçalar nefes olur can olur bana

tedaviye başladığımdan beri sanki yük kalmıştı omuzumdan çok pozitiftim bugünkü telefon yıktı beni inşallah o üç tane benden olan parçalar nefes olur can olur bana
Olacak canım sağlıklı olacaklar kucağına yavrus olacaklar inşallah

Daha önce yumurta ile ilgili sıkıntı yaşamadım ama pko var sadece görüntüde. Ama asıl sıkıntı eşimde sayındğşğk ama tüp bebekte sıkıntı değil diyolar. Çoğu yerde de okuyorum oksidatif stres ve dna hasarı yüksek ise hiç tutmaz

C Civcivle01 bu stres ve dna bizde bakılmadı embriyolarımız da gayet kaliteli 5.güne geldiler sormak istediğim bu şartlarda bu kadar kaliteli embriyolarda stres ve hasar varsa tutmaz mı? Dna hasarı varsa 5.güne gider mi embriyo ? Hiç araştırmadım sizler böyle yazınca bi şüpheye düştüm..bizim de eşimden kaynaklı sorun

Ilk etapta yumurta kaliteliyse dolleniyor diye biliyorum sonrasindada sperm enjekte ediyorlar imsi teknigiyle en hareketli olanlari embryo o yuzden 5.gune gelebiliyo demekki bir hasar yok kafanida fazla karistirma canim hayirlisiyla transfer olursun inshaAllah nezaman olacan buarada haber geldimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…