Yok canım pgt de embriyolarım önümüzdeki hafta çıkar sonuç inşallah . Bir sonraki adetim ocak sonu şubat ortası gibi transfer olurum hayırlısıylaIlk etapta yumurta kaliteliyse dolleniyor diye biliyorum sonrasindada sperm enjekte ediyorlar imsi teknigiyle en hareketli olanlari embryo o yuzden 5.gune gelebiliyo demekki bir hasar yok kafanida fazla karistirma canim hayirlisiyla transfer olursun inshaAllah nezaman olacan buarada haber geldimi
Evet bizimde embriyolar 5. Güne gitti hatta 5 embriyom vardı 5aa oldular 2 tane genetiğe yolladık sağlıksızdı geri kalanları transfer ettik pgt siz ama hiç tutmadıC Civcivle01 bu stres ve dna bizde bakılmadı embriyolarımız da gayet kaliteli 5.güne geldiler sormak istediğim bu şartlarda bu kadar kaliteli embriyolarda stres ve hasar varsa tutmaz mı? Dna hasarı varsa 5.güne gider mi embriyo ? Hiç araştırmadım sizler böyle yazınca bi şüpheye düştüm..bizim de eşimden kaynaklı sorun
O zmaan pgt den gelen yanıta göre bir varsayımda bulunabileceğim..Evet bizimde embriyolar 5. Güne gitti hatta 5 embriyom vardı 5aa oldular 2 tane genetiğe yolladık sağlıksızdı geri kalanları transfer ettik pgt siz ama hiç tutmadı
Aynen oyle canim rahat ol inshaAllah embryologda guzel haber verir haber et canimYok canım pgt de embriyolarım önümüzdeki hafta çıkar sonuç inşallah . Bir sonraki adetim ocak sonu şubat ortası gibi transfer olurum hayırlısıylakafam karıştı bi acaba mı oldum sormak istedim ama mantık olarak dna hasarı varsa ve embriyo sorunluysa zaten genetikte çıkar değilmi?
4 tane gönderebildim canım malum maddi şartlar zorlayınca o kadar olabildi.haber ederim mutlakaAynen oyle canim rahat ol inshaAllah embryologda guzel haber verir haber et canimKactane gitmisti?
Ben oksidasif stres ve DNA hasarı mi duydum.ama tam.olarak ne olduğunu bilmiyorumDaha önce yumurta ile ilgili sıkıntı yaşamadım ama pko var sadece görüntüde. Ama asıl sıkıntı eşimde sayındğşğk ama tüp bebekte sıkıntı değil diyolar. Çoğu yerde de okuyorum oksidatif stres ve dna hasarı yüksek ise hiç tutmaz
En iyileri sağlıksız gelince zaten diğerleri hakkında ümit kesilmez gbi konuşunca insan otomatikman çöküuoO zmaan pgt den gelen yanıta göre bir varsayımda bulunabileceğim..
Onuj testi ayrı. DÜzen labaratuarında yaptıkBen oksidasif stres ve DNA hasarı mi duydum.ama tam.olarak ne olduğunu bilmiyorumonlar için arı mi veriliyo test biz sadece sperm testi verdik ondada sayı düşük morf 1 bide baş anomali var dendi bide Eşimle ikimizin genetigine bakıldı onlarda temiz 2 . Tüp denemizde 10 yumurta toplandı 6 ssi dollendi 2 si 3.gun 1 i 4. Gün sonlandı 2 si birinci kalite olarak 5 güne gitti NGS den sağlıksız gelmisti
Aynen öyle , hakkımızda hayırlısı..En iyileri sağlıksız gelince zaten diğerleri hakkında ümit kesilmez gbi konuşunca insan otomatikman çöküuo
AMİNAynen öyle , hakkımızda hayırlısı..
Kesinlikle pgt öneririm. Benim pcos dısında bir sorunum yoktu, 27 döllenen yumurtadan 14 ü 5. Güne ulaşmıştı ve en iyi 3 taneye test yaptırdık. Sonuc ikisi bozuk bir tanesi normaldi. Doktor gördün mü iyi ki yaptırdık iki tane basarısız tüp bebek denemen olacaktı çok üzülecektin dedi. Katılıyorum. Çok şükür şu an ilk denemede basarılı olduk.. riskli bir hamilelik geçiriyorum ama bunun da tüp bebekle alakası yok.Merhaba kizlar ben geçen Nisan'da pgtli düşük yaptım şimdi başlayacağım tedavide pgt düşünmüyorum.Yasim otuzbes yorumlarınızı bekliyorum.Dort tane beşinci güne gitti gecenki tedavide birtane sağlıklı geldi
Sağ ol yorumun için .Kesinlikle pgt öneririm. Benim pcos dısında bir sorunum yoktu, 27 döllenen yumurtadan 14 ü 5. Güne ulaşmıştı ve en iyi 3 taneye test yaptırdık. Sonuc ikisi bozuk bir tanesi normaldi. Doktor gördün mü iyi ki yaptırdık iki tane basarısız tüp bebek denemen olacaktı çok üzülecektin dedi. Katılıyorum. Çok şükür şu an ilk denemede basarılı olduk.. riskli bir hamilelik geçiriyorum ama bunun da tüp bebekle alakası yok.
32 yaşındayım.. imkanın varsa bundan sakınma derim.. hepsini olmasa da bazı ihtimalleri eliyorsun.. tabi detaylıca neden tutmamıs olabileceğini konusursunuz doktorlar aynı yöntemle tekrar dener yine basarısız olursa başka bir sey atlanıyordur. En üzücüsü o olur
Hayırlı olsun bebeğinizKesinlikle pgt öneririm. Benim pcos dısında bir sorunum yoktu, 27 döllenen yumurtadan 14 ü 5. Güne ulaşmıştı ve en iyi 3 taneye test yaptırdık. Sonuc ikisi bozuk bir tanesi normaldi. Doktor gördün mü iyi ki yaptırdık iki tane basarısız tüp bebek denemen olacaktı çok üzülecektin dedi. Katılıyorum. Çok şükür şu an ilk denemede basarılı olduk.. riskli bir hamilelik geçiriyorum ama bunun da tüp bebekle alakası yok.
32 yaşındayım.. imkanın varsa bundan sakınma derim.. hepsini olmasa da bazı ihtimalleri eliyorsun.. tabi detaylıca neden tutmamıs olabileceğini konusursunuz doktorlar aynı yöntemle tekrar dener yine basarısız olursa başka bir sey atlanıyordur. En üzücüsü o olur
Az miktarda bir kanamam var iki hafta oldu devam ediyor. 5. Haftada lutinus pembe olarak geri geliyordu, şimdi taze kan damlıyor.. ultrasonda kese dışında bir kanama bölgesi görüldü, sürekli yatak istirahati dendi.. yarından sonra calısmaya baslayacagım nasıl olacak bilmiyorumHayırlı olsun bebeğinizHangi yönden riskli bir hamilelik geçiriyorsunuz geçmiş olsun
Bunada sukur canim bizde 4 yollamistik hayirli haberler gelsin inshaAllah4 tane gönderebildim canım malum maddi şartlar zorlayınca o kadar olabildi.haber ederim mutlaka
Cok gecmis olsun ayni bizde de 4 pgtli den bitanesi saglikli geldi ve onu transfer ettiler.. Peki dusugu kacinci haftada yaptiniz yani kalbi gorup duymusmuydunuz? Bende tek pgtli embryoyla hamileyim suan kalbi gorduk ama hicbirsey garanti dgl.. sorun baska biyerde de olabiliyor takdiri ilahi Rabbim dogru zamanda vericektir hepimiz yavrularimiza kavusalim inshaAllahMerhaba kizlar ben geçen Nisan'da pgtli düşük yaptım şimdi başlayacağım tedavide pgt düşünmüyorum.Yasim otuzbes yorumlarınızı bekliyorum.Dort tane beşinci güne gitti gecenki tedavide birtane sağlıklı geldi
Anladım inşallah en kısa sürede atlatırsın ve normale dönerAz miktarda bir kanamam var iki hafta oldu devam ediyor. 5. Haftada lutinus pembe olarak geri geliyordu, şimdi taze kan damlıyor.. ultrasonda kese dışında bir kanama bölgesi görüldü, sürekli yatak istirahati dendi.. yarından sonra calısmaya baslayacagım nasıl olacak bilmiyorumyattıkça da geçmedi, daha sık her gün kırmızı kan gelir oldu..
Dokuzuncu haftada kalbi durdu iki kere kalp atışı dinledik.Allah kimseye yaşatmasın hala etkisindeyim.Demek istediğim pgtde kesin değil .Birde diğerleri donmuş olsaydı.simdi transfer şansım vardı .Kararsızım pgt konusundaCok gecmis olsun ayni bizde de 4 pgtli den bitanesi saglikli geldi ve onu transfer ettiler.. Peki dusugu kacinci haftada yaptiniz yani kalbi gorup duymusmuydunuz? Bende tek pgtli embryoyla hamileyim suan kalbi gorduk ama hicbirsey garanti dgl.. sorun baska biyerde de olabiliyor takdiri ilahi Rabbim dogru zamanda vericektir hepimiz yavrularimiza kavusalim inshaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?