Cok uzucu bir durumDokuzuncu haftada kalbi durdu iki kere kalp atışı dinledik.Allah kimseye yaşatmasın hala etkisindeyim.Demek istediğim pgtde kesin değil .Birde diğerleri donmuş olsaydı.simdi transfer şansım vardı .Kararsızım pgt konusunda
Cok gecmis olsun canim bugun bi arkadasin daha oldu kanamasi peki duru muydu kanaman? Kullandigin kan sulandirici felan varmi ondan olmus olabilirmi? Kalbi atiyormuydu ultrasonda ? Bazilarinda kanama olabiliyor ama agrilarin felan olursa yani sira ozaman dikkatli ol canim insh birsey olmaz yavrun seninledirKızlar bugün akşam üstü biraz kanama olduacile gittim bebek iyiydi çok şükür ama kesenin etrafında iki yerde kanama oluşmuş iğne vuruldum..cok korktum ve kasığım ve belimde agrılar var halen çok korkuyorum..6.+6.gündeydim ,aynı şeyi yasayan oldu mu? allahim inş bebeğime bişey olmaz sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz
Canım sen gönlünü ferah tut bolca dua et bebeğin seni bırakmayacak.. bu kan sulandırıcılar fslsn yapabiliyor kanama alanı diye okumustum.. iyice dinlen kalkmamaya çalış bir kaç gün inşallah devam etmezKızlar bugün akşam üstü biraz kanama olduacile gittim bebek iyiydi çok şükür ama kesenin etrafında iki yerde kanama oluşmuş iğne vuruldum..cok korktum ve kasığım ve belimde agrılar var halen çok korkuyorum..6.+6.gündeydim ,aynı şeyi yasayan oldu mu? allahim inş bebeğime bişey olmaz sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz
Sagol canım.çamaşırda gördüm çok açık renk değildi.kalbi atıyordu ultrasonda çok kısa duydum dr sıcaklık vermesin diye çol tutmadı cihazı.kan sulandırıcı felan kullanmıyorum.Yarında kalp atışı içşn memorialda randevum vardı?ertelesem mi bir iki gün sonrasına ,yatmak gerekirse bilemedim.ınş devamı gelmez atlatırız sağlıkla şu riskli zamanları valla cok zor sürecler inş hepimiz için sağlıklı gecer şu zamanlarCok gecmis olsun canim bugun bi arkadasin daha oldu kanamasi peki duru muydu kanaman? Kullandigin kan sulandirici felan varmi ondan olmus olabilirmi? Kalbi atiyormuydu ultrasonda ? Bazilarinda kanama olabiliyor ama agrilarin felan olursa yani sira ozaman dikkatli ol canim insh birsey olmaz yavrun seninledirDualarim seninle
Evet memorialda yaptırdım.Hastaneden memnunum genel olarak sonuçta pgt için kimse beni zorlamadi.İnsallah sağlıkla alır bebeğini hamile olan herkes.Zor bir süreç inşallah bende gerçekleşmiş hayalimi yazarım bir gün buraya.Yinede sağlık olsun diyoruz.İyi geceler herkeseCok uzucu bir durumAllahim tekrarini yasatmasin sana canim peki memorial demi yaptirmistin? Bende senin yerinde olsam kararsiz olurdum herhalde okadar cabadan sonra onunlada olmuyorsa biyerde kesin bisey atlaniyordur umarim benimde baska embryom yok bu olmassa bende yeniden baslicam.. bizende cesitli testler istediler belki yaptirmam Rabbim verirse yine verir ben yapabildigimi yaptim diyorum hayirlisi olsun sende uzme kendini vardir bundada bir hayir Rabbim yavruna kavustursun
Cok sağol canım.kan sulandırıcı kullanmıyorum.Dinlenicem bol bol çokta yaptıgım bişey yoktu aslında.inş bebeğim tutunmaya devam edecek ve sağlıkla kucaklarımıza alırızCanım sen gönlünü ferah tut bolca dua et bebeğin seni bırakmayacak.. bu kan sulandırıcılar fslsn yapabiliyor kanama alanı diye okumustum.. iyice dinlen kalkmamaya çalış bir kaç gün inşallah devam etmez
Selamlar, ben de dördüncü transferden sonra aldım oğlumu kucağıma. Sadece ilk transfer pgt li değildi ve kromozom bozukluğu çıktı kalbi durmuştu. Ondan sonra pgt siz transfere hiç cesaret edemedim. Çünkü sağlıksız oluşan bir embriyonun transfer edilip devam etmediğini görmüştüm, 9 haftalık gibi sonlanmisti.Evet memorialda yaptırdım.Hastaneden memnunum genel olarak sonuçta pgt için kimse beni zorlamadi.İnsallah sağlıkla alır bebeğini hamile olan herkes.Zor bir süreç inşallah bende gerçekleşmiş hayalimi yazarım bir gün buraya.Yinede sağlık olsun diyoruz.İyi geceler herkese
Çok şükür gördük canım, kalp atışlarını da dinledik dünyanın en güzel sesi diyebilirimNaptin canim bebisi gordunuzmusabah yazmisin merak ettim bende hadi hayirli haberler ver bize
Kalp atışını zaten duydugun için randevunu iptal edip dinlensen daha iyi olur sanki. Normal gebelik takibini yapan doktora gidersiniz bir sıkıntı olursa.. ama dediğimgibi iki haftadıe bende de artan bir kanama var, haftada iki kere vajinal ultrasona girdim doktor ufak bir kanama var dinlen, progesteron desteği zaten alıyorsun yapacak bir sey yok diyorlar. Olumlu düsünelim, hamileliklerin kanamalı geçmesi olmayacak şey değil, ablam da hamileyken birkaç ped dolusu kanadıgını söylemişti.. kısmet bizim de kanamalıSagol canım.çamaşırda gördüm çok açık renk değildi.kalbi atıyordu ultrasonda çok kısa duydum dr sıcaklık vermesin diye çol tutmadı cihazı.kan sulandırıcı felan kullanmıyorum.Yarında kalp atışı içşn memorialda randevum vardı?ertelesem mi bir iki gün sonrasına ,yatmak gerekirse bilemedim.ınş devamı gelmez atlatırız sağlıkla şu riskli zamanları valla cok zor sürecler inş hepimiz için sağlıklı gecer şu zamanlar
Bol bol dinlen canım iş bile yapma,psikolojini de çok iyi tutmaya çalış olumsuz düşünme aksine pozitif düşün. İnşallah kucağına alacaksın bebeğiniKızlar bugün akşam üstü biraz kanama olduacile gittim bebek iyiydi çok şükür ama kesenin etrafında iki yerde kanama oluşmuş iğne vuruldum..cok korktum ve kasığım ve belimde agrılar var halen çok korkuyorum..6.+6.gündeydim ,aynı şeyi yasayan oldu mu? allahim inş bebeğime bişey olmaz sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz
Ben simdi doktordan geliyorum perinoloji uzmanı aynı zamanda, lutinus yapıyor olabilir bunu rahim içi kanama hematom da yapardı, dedi. Bu tableti elinle yerlestir dedi. Pompasını artık kullanmayacagım. Dün sabah tableti kullanmayı unutmustum gün içinde kanama olmadı.. ben de acaba pompadan mı demiştim.. doktor da aynısından süphelendi. Tüp bebek protokolüne müdahale etmek istemiyorum 10. Haftaya kadar kullan ama bari parmakla yerleştir dedi.. sen de dene istersenCok sağol canım.kan sulandırıcı kullanmıyorum.Dinlenicem bol bol çokta yaptıgım bişey yoktu aslında.inş bebeğim tutunmaya devam edecek ve sağlıkla kucaklarımıza alırız
Hiç aklıma gelmemişti sağol ilettiğin için.. ,aplikatör kullanıyorum ve zaten yarısı dışarda kalıyor, zorlanıyorum elimlede hiç yapamam diye denememiştim bile.Bir de ben tableti 2şer tane kullanıyorum sabah akşam ..Başka neden olur acaba bu kese etrafı kanamalar..? Şimdi de lutinus kahverengi geliyor .Elimle denemeye çalışayım..Ben simdi doktordan geliyorum perinoloji uzmanı aynı zamanda, lutinus yapıyor olabilir bunu rahim içi kanama hematom da yapardı, dedi. Bu tableti elinle yerlestir dedi. Pompasını artık kullanmayacagım. Dün sabah tableti kullanmayı unutmustum gün içinde kanama olmadı.. ben de acaba pompadan mı demiştim.. doktor da aynısından süphelendi. Tüp bebek protokolüne müdahale etmek istemiyorum 10. Haftaya kadar kullan ama bari parmakla yerleştir dedi.. sen de dene istersen
Çok sağol canım inşBol bol dinlen canım iş bile yapma,psikolojini de çok iyi tutmaya çalış olumsuz düşünme aksine pozitif düşün. İnşallah kucağına alacaksın bebeğini
Dilerim en kısa zamanda biter insan yine de kötü oluyor kanama olunca hele de düşük travması yaşadıysa.Aslında olabiliyor evet yeterki kalp atışları devam etsinKalp atışını zaten duydugun için randevunu iptal edip dinlensen daha iyi olur sanki. Normal gebelik takibini yapan doktora gidersiniz bir sıkıntı olursa.. ama dediğimgibi iki haftadıe bende de artan bir kanama var, haftada iki kere vajinal ultrasona girdim doktor ufak bir kanama var dinlen, progesteron desteği zaten alıyorsun yapacak bir sey yok diyorlar. Olumlu düsünelim, hamileliklerin kanamalı geçmesi olmayacak şey değil, ablam da hamileyken birkaç ped dolusu kanadıgını söylemişti.. kısmet bizim de kanamalı
Aynen, lutinus u da parmakla yerleştirin plstik pompa yüzeyi çiziyor kanatıyor olabilirmis.. bakalım böyle deneyelim. Memorialdakş hemşire de bana parmakla yerleştirin demişti pompa rahatsız ediyorsa..Dilerim en kısa zamanda biter insan yine de kötü oluyor kanama olunca hele de düşük travması yaşadıysa.Aslında olabiliyor evet yeterki kalp atışları devam etsinrandevumu ertelicem bir iki gün hiç kalkmayayım.
Icin rahat edicekse git canim bi gor enazindan kanama alani filan varmi hala bi baksinlar ona gore ilacinda bir degisiklik felan yapabilirler istiraatine dvm edersin sonrasinda Allahim seni ve yavrunu korusunSagol canım.çamaşırda gördüm çok açık renk değildi.kalbi atıyordu ultrasonda çok kısa duydum dr sıcaklık vermesin diye çol tutmadı cihazı.kan sulandırıcı felan kullanmıyorum.Yarında kalp atışı içşn memorialda randevum vardı?ertelesem mi bir iki gün sonrasına ,yatmak gerekirse bilemedim.ınş devamı gelmez atlatırız sağlıkla şu riskli zamanları valla cok zor sürecler inş hepimiz için sağlıklı gecer şu zamanlar
Oohh cok sukur canim cok sevindim adiniza Rabbim kavustursun sagliklica yavrularimizaÇok şükür gördük canım, kalp atışlarını da dinledik dünyanın en güzel sesi diyebilirim
InshaAllah canim umudunu yitirme Rabbim vericektir dogru zamanda evlat duygusu nasil birsey bende merak ediyorum Allahim tum isteyenlere versin guclendirsin tup bebek anneleriniEvet memorialda yaptırdım.Hastaneden memnunum genel olarak sonuçta pgt için kimse beni zorlamadi.İnsallah sağlıkla alır bebeğini hamile olan herkes.Zor bir süreç inşallah bende gerçekleşmiş hayalimi yazarım bir gün buraya.Yinede sağlık olsun diyoruz.İyi geceler herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?