Sağol canımIcin rahat edicekse git canim bi gor enazindan kanama alani filan varmi hala bi baksinlar ona gore ilacinda bir degisiklik felan yapabilirler istiraatine dvm edersin sonrasinda Allahim seni ve yavrunu korusun
Valla böyle psikolojik travmalara kapılıp vakit kaybetmekte istemedim ben açıkçası. Zaman acımasız 2020 bile nasıl bitti anlamadım. Yücel Bey de onu ima eder tarzda konuşunca hak verip bu ay tekrar devam dedim. Bu arada yaş 35 benimde.Bende bu ay başlamak istiyorum ama psikolojik hazirmiyim acaba diyorum.Baslamasanda aklında hep deli sorular.İnsallah iyi haberler veririz.
Allah yardimcin olsun canim benimde dusuk rezervim vardi ayriyetten tek gen translokasyon tarama ve ngs oldu embryolarimizda.. umudunu yitirme bu korku bende de olmustu tek embryoyla bende hamile kaldim suan umarim daha fazla yipranmadan bebegine kavusursun saglikli sihatli bisekildeYücel Bey beni umudumu kaybetmem ve tekrardan denemem konusunda cesaretlendirdi yine gideceğim ama bir yanım hadi bu sefer olacak diyor bir yanım git gel ama olmayacak diyor. Bizdeki sorun sprem azlığı ve morfoloji sıkıntısı. Ama bende hiç sorun olmamasına rağmen çok yumurta yok4-6 arası yumurta toplanıyor. Aynı zamanda Ege unide 1, izmir medicalparkta 2, şişli memorial 1 toplam 4 oldu 5 e ışık yaktık yaş oldu 35 elde var sıfır.
Cevabın için teşekkür ederimAllah yardimcin olsun canim benimde dusuk rezervim vardi ayriyetten tek gen translokasyon tarama ve ngs oldu embryolarimizda.. umudunu yitirme bu korku bende de olmustu tek embryoyla bende hamile kaldim suan umarim daha fazla yipranmadan bebegine kavusursun saglikli sihatli bisekilde
Canım umudunu kaybetme bizde de sperm azlığı ve morfoloji sıkıntısı var hatta hareketlilikte çok düşüktü ama çok şükür tutundu bebeğim Allahım yüzünü sağlıkla görmeyi nasip etsin diye dua ediyorum şimdi.. umarım sende en kısa zaman da hayırlı haberler alırsın..Yücel Bey beni umudumu kaybetmem ve tekrardan denemem konusunda cesaretlendirdi yine gideceğim ama bir yanım hadi bu sefer olacak diyor bir yanım git gel ama olmayacak diyor. Bizdeki sorun sprem azlığı ve morfoloji sıkıntısı. Ama bende hiç sorun olmamasına rağmen çok yumurta yok4-6 arası yumurta toplanıyor. Aynı zamanda Ege unide 1, izmir medicalparkta 2, şişli memorial 1 toplam 4 oldu 5 e ışık yaktık yaş oldu 35 elde var sıfır.
Valla sizler umut oluyorsunuzCanım umudunu kaybetme bizde de sperm azlığı ve morfoloji sıkıntısı var hatta hareketlilikte çok düşüktü ama çok şükür tutundu bebeğim Allahım yüzünü sağlıkla görmeyi nasip etsin diye dua ediyorum şimdi.. umarım sende en kısa zaman da hayırlı haberler alırsın..
Valla banada herhangi takviye vesayre vermediler menopur kullandim 4 follikul gozuktu bi sikinti oldugunu hissetmistim semra hocayi cagirdilar tekrar toplama islemi olabilir gibisinden konustular epey uzulmustum sonradan arkadan da gelenler olmus catlatmada 8 tane topladilar.. kasim ayinda transfer hazirligimda yumurtaliklarim daha fazla gozukuyordu bu her ay degisebiliyormus onu anladim hsg cekimim de olmustu acaba omu ise yaradiki? Sizde sorularinizi sorun ihmal etmeyin bir cok seyde yogunluktan tam ilgilenemiyorlardi sanki.. Allahim sizede nasib etsin inshaAllahCevabın için teşekkür ederimbenim işin garip kısmı amh değerimde 1,5 civarı 1 in üzeri bizim için iyi demişlerdi. Neden az yumurta oluyor anlamıyorum. Yapay sürece mi yatkın değilimki Ne güzel hamile kalmışsın sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah Ocak adetimle bakalım kontrol neticesinde tedavi baslanacak mi göreceğiz. Takviye de vermiyorlar katkı olacağını düşünmüyorlar.o kısımda ilginç hayırlısı
Dediğiniz gibi her soruyu sormaya farklı bakışlar sunmaya gayret gösteriyorum tabiki tıbbi bilgim olmadan artık alaylı bilgi birikimine dayanarakValla banada herhangi takviye vesayre vermediler menopur kullandim 4 follikul gozuktu bi sikinti oldugunu hissetmistim semra hocayi cagirdilar tekrar toplama islemi olabilir gibisinden konustular epey uzulmustum sonradan arkadan da gelenler olmus catlatmada 8 tane topladilar.. kasim ayinda transfer hazirligimda yumurtaliklarim daha fazla gozukuyordu bu her ay degisebiliyormus onu anladim hsg cekimim de olmustu acaba omu ise yaradiki? Sizde sorularinizi sorun ihmal etmeyin bir cok seyde yogunluktan tam ilgilenemiyorlardi sanki.. Allahim sizede nasib etsin inshaAllah
Hayırlı olsun tekrardan tedaviniz inşallah bu son olur ve yavrunuza kavusursunuzHerkese iyi akşamlar,
Sürekli okuyup takip ediyordum. Şimdi bende katılıp destek almak istedim sizdenbenden Kasım ayında İzmir'den giderek şişli memorial yücel sahinle tedavi başladım. Ama 4 tane toplandı 3 olgundan 2 si döllendi. Biri 5. Gün genetiğe uygun görüldü. Diğerine 6. Opsiyonu tanındı ama olmadı. Genetiğe tek gidende olumsuz oldu ve tedavi başa döndü. Bu ay adetimle tekrar gideceğim bakalım
InshaAllah canim hayirli haberlerini bekliyoruz benimde hic bir bilgim olmadan karambole girdim bu tupbebege bizim genetik sikintimiz vardi ama hamd olsun ne mucizeler oluyor bi bakmisin kalbi duymaya gidiyorsun uykusuz geceler vesayreDediğiniz gibi her soruyu sormaya farklı bakışlar sunmaya gayret gösteriyorum tabiki tıbbi bilgim olmadan artık alaylı bilgi birikimine dayanarakyumurta toplamadan sonra benden hsg çektirdim echomarda bakalım bu ay yumurtlar ne halde insallah bende. Buraya yazayım hamileyim kızları diye
İnşallah insallahInshaAllah canim hayirli haberlerini bekliyoruz benimde hic bir bilgim olmadan karambole girdim bu tupbebege bizim genetik sikintimiz vardi ama hamd olsun ne mucizeler oluyor bi bakmisin kalbi duymaya gidiyorsun uykusuz geceler vesayredarisi basina
Allahim bukadar tevafuk olurmu az once sana yaziyimmi yazmayimmi smdi bunaltmayim kizi dedim bosver dedim sen yazdinKızlarr bu pgt sonucum ne zman çıkar yarahat takılıyordum da günler geçtikçe bir telaş aldı ki beni sormayın gitsin e nabızdan baktım 28 aralıkta genetik bölümünden kayıda alınmış tahminen ne zmaan sonuçlanır ? Bi yoklama çekmek için geçen hafta aramıştım sonuçlanınca sizi ararlar dediler...
Beklemek sabretmek zor inşallah son olsunHayırlı olsun tekrardan tedaviniz inşallah bu son olur ve yavrunuza kavusursunuzsabrın sonu selamet derler.ö
Kalp kalbe karşıymış canımAllahim bukadar tevafuk olurmu az once sana yaziyimmi yazmayimmi smdi bunaltmayim kizi dedim bosver dedim sen yazdinvalla 11 gun surdu bizimkisi baciko 7 gun olmus ya i gideli sen yinede ara onlari isleri ney
Beklemek sabretmek zor inşallah son olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?