Bencede canim bi ara senKalp kalbe karşıymış canımyaa genetiğe gittiyse teste girmiştir herhalde değil mi? Ben yarın bir yoklama çekeyim relax takılsam da meraktan çatlamak üzereyimmm
Yaaa seninki tatlı telaş darısı başımızaBencede canim bi ara sensmdi bu merak neki hele bi hayirli haberler gelsin bi transfer olda gorecem senin relaxini asil ozaman baslicak heyecanli donem benim hala dvm ediyo mesela gun sayyom 13une
Benim 20 Kasım'da genetik için biyopsi yapılmıştı 9 Aralık sonuç gelmişti. Pandemi nedeniyle çok tedaviye gelen yok sanırım kitin dolmasını bekliyorlardır.Kalp kalbe karşıymış canımyaa genetiğe gittiyse teste girmiştir herhalde değil mi? Ben yarın bir yoklama çekeyim relax takılsam da meraktan çatlamak üzereyimmm
InshaAllah canim burda ki cabalayan herkeze versin Rabbim sagliklica alalim bebiklerimizi kucagimiza Rabbim onlara iyi bir ebeveyn olmayida nasib etsinYaaa seninki tatlı telaş darısı başımıza
Daha çok beklerim desenizeBenim 20 Kasım'da genetik için biyopsi yapılmıştı 9 Aralık sonuç gelmişti. Pandemi nedeniyle çok tedaviye gelen yok sanırım kitin dolmasını bekliyorlardır.
Amiiin canım inşallah hepimize nasip etsin Allah bu mucizeyi yaşamayı.. Hayırlı bir insan olması için de elimden geleni yaparımInshaAllah canim burda ki cabalayan herkeze versin Rabbim sagliklica alalim bebiklerimizi kucagimiza Rabbim onlara iyi bir ebeveyn olmayida nasib etsin
Sonu güzel olsunDaha çok beklerim desenize
Amiiin canım inşallah hepimize nasip etsin Allah bu mucizeyi yaşamayı.. Hayırlı bir insan olması için de elimden geleni yaparım
İçini ferah tutmak çok zor biliyorum o psikolojiyi. Ama şanslı olduğun bir durum var Türkiye’desin. İnşallah başka terslik yaşamazsın. her an doktora hastaneye ulaşman çok kolay. Bu bir avantaj. Ben inanıyorum o annesini bırakmayacak kadar güçlü bir bebek. Sağlıkla gelecek kucağına.Hiç aklıma gelmemişti sağol ilettiğin için.. ,aplikatör kullanıyorum ve zaten yarısı dışarda kalıyor, zorlanıyorum elimlede hiç yapamam diye denememiştim bile.Bir de ben tableti 2şer tane kullanıyorum sabah akşam ..Başka neden olur acaba bu kese etrafı kanamalar..? Şimdi de lutinus kahverengi geliyor .Elimle denemeye çalışayım..
Benim üçKızlarr bu pgt sonucum ne zman çıkar yarahat takılıyordum da günler geçtikçe bir telaş aldı ki beni sormayın gitsin e nabızdan baktım 28 aralıkta genetik bölümünden kayıda alınmış tahminen ne zmaan sonuçlanır ? Bi yoklama çekmek için geçen hafta aramıştım sonuçlanınca sizi ararlar dediler...
Biraz dürtükleyince öğrenmişsin yani belkide önceden çıkmıştı aramayı atladılar olabilir mi acaba yaBenim üç
Hafta sürdü sonuç tam 21. Gün açıklandı ben mail atmıştım ertesi gün sonuç İçin döndüler.
Cok sağol canımİçini ferah tutmak çok zor biliyorum o psikolojiyi. Ama şanslı olduğun bir durum var Türkiye’desin. İnşallah başka terslik yaşamazsın. her an doktora hastaneye ulaşman çok kolay. Bu bir avantaj. Ben inanıyorum o annesini bırakmayacak kadar güçlü bir bebek. Sağlıkla gelecek kucağına.
Merhaba echomarda hsg cekimi için doktor yazısı gerekiyor mu? Doktorum çektir dedi ama elimde yazı filan yok sorun olur mu?Dediğiniz gibi her soruyu sormaya farklı bakışlar sunmaya gayret gösteriyorum tabiki tıbbi bilgim olmadan artık alaylı bilgi birikimine dayanarakyumurta toplamadan sonra benden hsg çektirdim echomarda bakalım bu ay yumurtlar ne halde insallah bende. Buraya yazayım hamileyim kızları diye
Evet olabilir kesinlikle. Çünkü Umut bey sonucunuz çıkmış bilginiz vardır diye başladı söze. Dürtükle bakalım. İki hafta dolduysa özellikle dürtBiraz dürtükleyince öğrenmişsin yani belkide önceden çıkmıştı aramayı atladılar olabilir mi acaba ya
Merhabalar,Merhaba echomarda hsg cekimi için doktor yazısı gerekiyor mu? Doktorum çektir dedi ama elimde yazı filan yok sorun olur mu?
Geldik çok şükür uçuşları takip ettik yılbaşı akşamı buradaydık. İyi diyelim iyi olsun. Yorgunluk stres patladı kendimi pek iy hiseytmiyorum üç gündür başım ağrıyor. Hastaneye gitmeyi hayal bile etmiyorum. İnşallah güzel haberler vereceksin bize bugün. Beklemedeyim.Cok sağol canımevet iyiki burdayım o yüzden kaldım .Bugün dr gidicem dilerim hersey yolundadır..gittin saniyorum,daha iyisindir umarim.
700tl verdim yazacaktımMerhaba echomarda hsg cekimi için doktor yazısı gerekiyor mu? Doktorum çektir dedi ama elimde yazı filan yok sorun olur mu?
Çok teşekkürler bu bilgi süper olduMerhabalar,
Doktorl talep etti ama yazı vermedi. Ben gittiğimde sordular Memorial da tedavi görüyorum dedim yücel şahin yönledirdi dedim not aldılar. Anestezi almadım aci duymadım. 700 tl vermedim. 2020 Kasım ayi sonunda yaptırdım
Rica ederim.Çok teşekkürler bu bilgi süper oldu
Aradım bugün 14 iş gününden bahsediyorlar.çok uzun bir süre yahu 14 iş günü...Evet olabilir kesinlikle. Çünkü Umut bey sonucunuz çıkmış bilginiz vardır diye başladı söze. Dürtükle bakalım. İki hafta dolduysa özellikle dürt
Kiz memorial ozel hastane ne is gunuymusAradım bugün 14 iş gününden bahsediyorlar.çok uzun bir süre yahu 14 iş günü...
Zırt pırt arayıp durma demenin kibarcası sanırımKiz memorial ozel hastane ne is gunuymus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?