Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kalp kalbe karşıymış canım yaa genetiğe gittiyse teste girmiştir herhalde değil mi? Ben yarın bir yoklama çekeyim relax takılsam da meraktan çatlamak üzereyimmm
Bencede canim bi ara sen smdi bu merak neki hele bi hayirli haberler gelsin bi transfer olda gorecem senin relaxini asil ozaman baslicak heyecanli donem benim hala dvm ediyo mesela gun sayyom 13une

Bencede canim bi ara sen smdi bu merak neki hele bi hayirli haberler gelsin bi transfer olda gorecem senin relaxini asil ozaman baslicak heyecanli donem benim hala dvm ediyo mesela gun sayyom 13une
Yaaa seninki tatlı telaş darısı başımıza

Kalp kalbe karşıymış canım yaa genetiğe gittiyse teste girmiştir herhalde değil mi? Ben yarın bir yoklama çekeyim relax takılsam da meraktan çatlamak üzereyimmm
Benim 20 Kasım'da genetik için biyopsi yapılmıştı 9 Aralık sonuç gelmişti. Pandemi nedeniyle çok tedaviye gelen yok sanırım kitin dolmasını bekliyorlardır.

Benim 20 Kasım'da genetik için biyopsi yapılmıştı 9 Aralık sonuç gelmişti. Pandemi nedeniyle çok tedaviye gelen yok sanırım kitin dolmasını bekliyorlardır.
Daha çok beklerim desenize
InshaAllah canim burda ki cabalayan herkeze versin Rabbim sagliklica alalim bebiklerimizi kucagimiza Rabbim onlara iyi bir ebeveyn olmayida nasib etsin
Amiiin canım inşallah hepimize nasip etsin Allah bu mucizeyi yaşamayı.. Hayırlı bir insan olması için de elimden geleni yaparım

İçini ferah tutmak çok zor biliyorum o psikolojiyi. Ama şanslı olduğun bir durum var Türkiye’desin. İnşallah başka terslik yaşamazsın. her an doktora hastaneye ulaşman çok kolay. Bu bir avantaj. Ben inanıyorum o annesini bırakmayacak kadar güçlü bir bebek. Sağlıkla gelecek kucağına.

Benim üç
Hafta sürdü sonuç tam 21. Gün açıklandı ben mail atmıştım ertesi gün sonuç İçin döndüler.

Cok sağol canımevet iyiki burdayım o yüzden kaldım .Bugün dr gidicem dilerim hersey yolundadır..gittin saniyorum,daha iyisindir umarim.

Merhaba echomarda hsg cekimi için doktor yazısı gerekiyor mu? Doktorum çektir dedi ama elimde yazı filan yok sorun olur mu?

Biraz dürtükleyince öğrenmişsin yani belkide önceden çıkmıştı aramayı atladılar olabilir mi acaba ya
Evet olabilir kesinlikle. Çünkü Umut bey sonucunuz çıkmış bilginiz vardır diye başladı söze. Dürtükle bakalım. İki hafta dolduysa özellikle dürt

Merhaba echomarda hsg cekimi için doktor yazısı gerekiyor mu? Doktorum çektir dedi ama elimde yazı filan yok sorun olur mu?
Merhabalar,
Doktorl talep etti ama yazı vermedi. Ben gittiğimde sordular Memorial da tedavi görüyorum dedim yücel şahin yönledirdi dedim not aldılar. Anestezi almadım aci duymadım. 700 tl vermedim. 2020 Kasım ayi sonunda yaptırdım

Cok sağol canımevet iyiki burdayım o yüzden kaldım .Bugün dr gidicem dilerim hersey yolundadır..gittin saniyorum,daha iyisindir umarim.
Geldik çok şükür uçuşları takip ettik yılbaşı akşamı buradaydık. İyi diyelim iyi olsun. Yorgunluk stres patladı kendimi pek iy hiseytmiyorum üç gündür başım ağrıyor. Hastaneye gitmeyi hayal bile etmiyorum. İnşallah güzel haberler vereceksin bize bugün. Beklemedeyim.

Çok teşekkürler bu bilgi süper oldu

Evet olabilir kesinlikle. Çünkü Umut bey sonucunuz çıkmış bilginiz vardır diye başladı söze. Dürtükle bakalım. İki hafta dolduysa özellikle dürt
Aradım bugün 14 iş gününden bahsediyorlar.çok uzun bir süre yahu 14 iş günü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…