Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız. BENCE takviye kullana bilirsiniz. Ben özellikle arayıp sormuşrum hem eşim içim hem kendim için . Benimde yumurtam azdı özellikle kaliteyi yükseltmek için uğraştım. Sizde deneyin bence faydasını görürsünüz

Cok sukur kalp atisini duydum kesenin etrafinda kanamalar var.bazen lekelenme bazen hafif daha kanama gibi geliyor.Dinleniyorum igne vuryluyorum arada riskli tabi ins birsey olmadan su haftalari atlatirizBiraz tedirginim ama ins gecicek

Cok sukur kalp atisini duydum kesenin etrafinda kanamalar var.bazen lekelenme bazen hafif daha kanama gibi geliyor.Dinleniyorum igne vuryluyorum arada riskli tabi ins birsey olmadan su haftalari atlatirizBiraz tedirginim ama ins gecicek
Geçecek canım hayırlısıyla yavruna kavuşacakskn

Çok sevindim Burada birbirimizi tanımasak bile destek olmak, birbirimizin iyi haberleriyle mutlu olmak ne kadar güzel

D vitamini alıyorum. Birde omega alcam işte kendi kafama göre çok almak istemedim. İçeriklerinin neyi yararlı neyi zararlı olacağını bilmiyorum mesela söylediğim bir ilacı kullanma dedi o yumurtaya zarar verir dedi. Hele onu dedi iyice tırstım.

Anneciğini bırakıp hiçbir yere gitmez sağlıkla kavuşursunuz insallah

Zırt pırt arayıp durma demenin kibarcası sanırım Ama benden kurtuluşları yok 2 günd2 bir arayıp bezdiririm
Bence de takip et sen bizde aramasaydik ogrenemiyorduk coktan cikmisti sonuc Sende yeterki guzel sonuc alda insh beklemesi herturlu oluyo mecbur daha bunun transferi var sonrasi var

Mrba arkdslar hepnz şişli memorialda mı tüp bebek yaptrdnz. Memnun kaldnz mi acaba ben netten şikayet var da baya kötü yorum okudum sislimemorial ile ilgili semra hocayı ilk görüşmede görmüşler sadece. Hep başka doktor girmiş ilgi alâka sıfır personeller suratsızms paracıyms bu merkez falan filan... Ben burayı düşünydm çünkü eşimde sperm morfolji sıfır tek sorun bu aslında bizim. 2 tüp bebek negatfm var özellikle laboruavurı çok iyi olmalı şişli iyi mi bu konuda biraz bilgi vereblr mi acaba gidenler. Tskler

Canim bende memorialde ilk tup bebek tedavimi oldum.. yurtdisindayim semra hoca ve ekibi ta buralara kadar duyuldu labaratuvar olarak genetik olarak cok iyi guvenilir.. fakat dedigin gbi son zamanlarda drlarin ayrilmasi ve genel ekip calismasindan dolayi pek ilgi olmuyor.. benim tavsiye edebilecegim dr Yucel sahin.. sevimli sempatik isinde dogru duzgun yapan benim transferimide o yapmisti.. hemsireler muhasebe ve iletisim haricinde genel anlamda memnun kaldik tabi sonuc guzel simdilik elhamdulillah darisi sana.. maddi durumunuz varsa yaptirin cogu tahlilleri disardan da yaptirabiliyorsunuz drlar kendileri tavsiye ediyor..

Guncel fiyat sanirim
12000tl tup bebek transfer dahil
Ilaclar 3000 4000 arasi degisebiliyo

Anladm canm çok tskler sağlıkla ilerlesin inşallah yücel hocayı isterim o zaman bende:) ama öncesinde orda bi ürolog varsa eşime 2 3 ay ön tedavi istyrm bodoslama tüp bebeğe atlamak istemyrm çünkü 2 negatifm var bide şehir dışından uçakla günübirlik gelip gidcez hep. Allah'ım bu sefer yüzümüze güler inşallah dua edin lütfen dualrnz kabul olur

Peki embryolara pgt yapıldı mi ona ne kadar gitti acaba

Ben de yücel beyin hastasıyım.. şikayet var sitesinde ben de çok olumsuz yorum okudum ama insanların beklentisine göre değişir bu durum bana kalırsa.Örneğin semra hanım ile ilgili konu.. semra hocanın elinde sihirli bir değnek olduğunu sanmıyorum, bölümün yöneticisi olabilir ama oradaki doktorlar da işlerini yapıyorlar.Yani illa Semra hocayı isterim derseniz 1 kere görüşmüş olursunuz.O nedenle ben semra hoca ile hiç görüşmedim , doktor seçiminde de hastanenin doktorlar ekranını açtım fotoğraflara baktım ve hislerimle bir seçim yaptım o da yücel bey çıktı Bir de her gittiğimde farklı doktor var diyenler olmuştu.ben en az 8 kere hastaneye kontrole gittim ve sadece 1 kere yücel bey yoktu..En önemli tercih sebebim labaratuvar ının gelişmişlik düzeyi sorunlarımız aynı sizinle.. yumurta toplamadan embriyo oluşma dönemine kadar tecrübem var şuan merkezde ve kendimce öneriyorum..

Bende yorumlara pek takilmadim çünkü laboratuvar en iyisi diye duydum. Sizin de mi morofolji sıfır canm yoksa başka sorun var mı pgt yapıldı mi sonuçlar nasıl geldi benle paylaşırsanz çok sevnrm umarm sizinde olumlu olur burdaki pozitifler gibi ve bende mutlu ayrılırım umarm ordan

Evet canım ileri hareketlilik ve morfoloji 0 ama 5.güne 4 tane embriyom pgt de şuan haber ederim beklemedeyim

Canim dualarim seninle Allahim bu sefer yavrunuza kavustursun inshaAllah urolog ta bir bilgim yok esimden sadece sperm analizi istenmisti farkli testler gerek duyulmadi sen bilgilendirme isteyebiljrsin sanirim ilk gorusme ucretsiz Allah yar ve yardimcin olsun seni cok iyi anliyorum bu gidip gelmeler cok yipratici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…