Hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız. BENCE takviye kullana bilirsiniz. Ben özellikle arayıp sormuşrum hem eşim içim hem kendim için . Benimde yumurtam azdı özellikle kaliteyi yükseltmek için uğraştım. Sizde deneyin bence faydasını görürsünüzHerkese iyi akşamlar,
Sürekli okuyup takip ediyordum. Şimdi bende katılıp destek almak istedim sizdenbenden Kasım ayında İzmir'den giderek şişli memorial yücel sahinle tedavi başladım. Ama 4 tane toplandı 3 olgundan 2 si döllendi. Biri 5. Gün genetiğe uygun görüldü. Diğerine 6. Opsiyonu tanındı ama olmadı. Genetiğe tek gidende olumsuz oldu ve tedavi başa döndü. Bu ay adetimle tekrar gideceğim bakalım
İnşallah güzel haberler alırsınCok sağol canımevet iyiki burdayım o yüzden kaldım .Bugün dr gidicem dilerim hersey yolundadır..gittin saniyorum,daha iyisindir umarim.
Cok sagolİnşallah güzel haberler alırsın
Cok sukur kalp atisini duydumGeldik çok şükür uçuşları takip ettik yılbaşı akşamı buradaydık. İyi diyelim iyi olsun. Yorgunluk stres patladı kendimi pek iy hiseytmiyorum üç gündür başım ağrıyor. Hastaneye gitmeyi hayal bile etmiyorum. İnşallah güzel haberler vereceksin bize bugün. Beklemedeyim.
Geçecek canım hayırlısıyla yavruna kavuşacaksknCok sukur kalp atisini duydumkesenin etrafinda kanamalar var.bazen lekelenme bazen hafif daha kanama gibi geliyor.Dinleniyorum igne vuryluyorum arada riskli tabi ins birsey olmadan su haftalari atlatiriz Biraz tedirginim ama ins gecicek
Çok sevindimCok sukur kalp atisini duydumkesenin etrafinda kanamalar var.bazen lekelenme bazen hafif daha kanama gibi geliyor.Dinleniyorum igne vuryluyorum arada riskli tabi ins birsey olmadan su haftalari atlatiriz Biraz tedirginim ama ins gecicek
D vitamini alıyorum. Birde omega alcam işte kendi kafama göre çok almak istemedim. İçeriklerinin neyi yararlı neyi zararlı olacağını bilmiyorumHayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız. BENCE takviye kullana bilirsiniz. Ben özellikle arayıp sormuşrum hem eşim içim hem kendim için . Benimde yumurtam azdı özellikle kaliteyi yükseltmek için uğraştım. Sizde deneyin bence faydasını görürsünüz
Anneciğini bırakıp hiçbir yere gitmezCok sukur kalp atisini duydumkesenin etrafinda kanamalar var.bazen lekelenme bazen hafif daha kanama gibi geliyor.Dinleniyorum igne vuryluyorum arada riskli tabi ins birsey olmadan su haftalari atlatiriz Biraz tedirginim ama ins gecicek
Bence de takip et sen bizde aramasaydik ogrenemiyorduk coktan cikmisti sonucZırt pırt arayıp durma demenin kibarcası sanırımAma benden kurtuluşları yok 2 günd2 bir arayıp bezdiririm
Cok sukur canimCok sukur kalp atisini duydumkesenin etrafinda kanamalar var.bazen lekelenme bazen hafif daha kanama gibi geliyor.Dinleniyorum igne vuryluyorum arada riskli tabi ins birsey olmadan su haftalari atlatiriz Biraz tedirginim ama ins gecicek
İple çekiyorum o günleriBence de takip et sen bizde aramasaydik ogrenemiyorduk coktan cikmisti sonucSende yeterki guzel sonuc alda insh beklemesi herturlu oluyo mecbur daha bunun transferi var sonrasi var
Canim bende memorialde ilk tup bebek tedavimi oldum.. yurtdisindayim semra hoca ve ekibi ta buralara kadar duyuldu labaratuvar olarak genetik olarak cok iyi guvenilir.. fakat dedigin gbi son zamanlarda drlarin ayrilmasi ve genel ekip calismasindan dolayi pek ilgi olmuyor.. benim tavsiye edebilecegim dr Yucel sahin.. sevimli sempatik isinde dogru duzgun yapan benim transferimide o yapmisti.. hemsireler muhasebe ve iletisim haricinde genel anlamda memnun kaldik tabi sonuc guzel simdilik elhamdulillah darisi sana..Mrba arkdslar hepnz şişli memorialda mı tüp bebek yaptrdnz. Memnun kaldnz mi acaba ben netten şikayet var da baya kötü yorum okudum sislimemorial ile ilgili semra hocayı ilk görüşmede görmüşler sadece. Hep başka doktor girmiş ilgi alâka sıfır personeller suratsızms paracıyms bu merkez falan filan... Ben burayı düşünydm çünkü eşimde sperm morfolji sıfır tek sorun bu aslında bizim. 2 tüp bebek negatfm var özellikle laboruavurı çok iyi olmalı şişli iyi mi bu konuda biraz bilgi vereblr mi acaba gidenler. Tskler
Anladm canm çok tskler sağlıkla ilerlesin inşallah yücel hocayı isterim o zaman bende:) ama öncesinde orda bi ürolog varsa eşime 2 3 ay ön tedavi istyrm bodoslama tüp bebeğe atlamak istemyrm çünkü 2 negatifm var bide şehir dışından uçakla günübirlik gelip gidcez hep. Allah'ım bu sefer yüzümüze güler inşallah dua edin lütfen dualrnz kabul olurCanim bende memorialde ilk tup bebek tedavimi oldum.. yurtdisindayim semra hoca ve ekibi ta buralara kadar duyuldu labaratuvar olarak genetik olarak cok iyi guvenilir.. fakat dedigin gbi son zamanlarda drlarin ayrilmasi ve genel ekip calismasindan dolayi pek ilgi olmuyor.. benim tavsiye edebilecegim dr Yucel sahin.. sevimli sempatik isinde dogru duzgun yapan benim transferimide o yapmisti.. hemsireler muhasebe ve iletisim haricinde genel anlamda memnun kaldik tabi sonuc guzel simdilik elhamdulillah darisi sana..maddi durumunuz varsa yaptirin cogu tahlilleri disardan da yaptirabiliyorsunuz drlar kendileri tavsiye ediyor..
Guncel fiyat sanirim
12000tl tup bebek transfer dahil
Ilaclar 3000 4000 arasi degisebiliyo
Peki embryolara pgt yapıldı mi ona ne kadar gitti acabaCanim bende memorialde ilk tup bebek tedavimi oldum.. yurtdisindayim semra hoca ve ekibi ta buralara kadar duyuldu labaratuvar olarak genetik olarak cok iyi guvenilir.. fakat dedigin gbi son zamanlarda drlarin ayrilmasi ve genel ekip calismasindan dolayi pek ilgi olmuyor.. benim tavsiye edebilecegim dr Yucel sahin.. sevimli sempatik isinde dogru duzgun yapan benim transferimide o yapmisti.. hemsireler muhasebe ve iletisim haricinde genel anlamda memnun kaldik tabi sonuc guzel simdilik elhamdulillah darisi sana..maddi durumunuz varsa yaptirin cogu tahlilleri disardan da yaptirabiliyorsunuz drlar kendileri tavsiye ediyor..
Guncel fiyat sanirim
12000tl tup bebek transfer dahil
Ilaclar 3000 4000 arasi degisebiliyo
Ben de yücel beyin hastasıyım.. şikayet var sitesinde ben de çok olumsuz yorum okudum ama insanların beklentisine göre değişir bu durum bana kalırsa.Örneğin semra hanım ile ilgili konu.. semra hocanın elinde sihirli bir değnek olduğunu sanmıyorum, bölümün yöneticisi olabilir ama oradaki doktorlar da işlerini yapıyorlar.Yani illa Semra hocayı isterim derseniz 1 kere görüşmüş olursunuz.O nedenle ben semra hoca ile hiç görüşmedim , doktor seçiminde de hastanenin doktorlar ekranını açtım fotoğraflara baktım ve hislerimle bir seçim yaptım o da yücel bey çıktıMrba arkdslar hepnz şişli memorialda mı tüp bebek yaptrdnz. Memnun kaldnz mi acaba ben netten şikayet var da baya kötü yorum okudum sislimemorial ile ilgili semra hocayı ilk görüşmede görmüşler sadece. Hep başka doktor girmiş ilgi alâka sıfır personeller suratsızms paracıyms bu merkez falan filan... Ben burayı düşünydm çünkü eşimde sperm morfolji sıfır tek sorun bu aslında bizim. 2 tüp bebek negatfm var özellikle laboruavurı çok iyi olmalı şişli iyi mi bu konuda biraz bilgi vereblr mi acaba gidenler. Tskler
Bende yorumlara pek takilmadim çünkü laboratuvar en iyisi diye duydum. Sizin de mi morofolji sıfır canm yoksa başka sorun var mı pgt yapıldı mi sonuçlar nasıl geldi benle paylaşırsanz çok sevnrm umarm sizinde olumlu olur burdaki pozitifler gibi ve bende mutlu ayrılırım umarm ordanBen de yücel beyin hastasıyım.. şikayet var sitesinde ben de çok olumsuz yorum okudum ama insanların beklentisine göre değişir bu durum bana kalırsa.Örneğin semra hanım ile ilgili konu.. semra hocanın elinde sihirli bir değnek olduğunu sanmıyorum, bölümün yöneticisi olabilir ama oradaki doktorlar da işlerini yapıyorlar.Yani illa Semra hocayı isterim derseniz 1 kere görüşmüş olursunuz.O nedenle ben semra hoca ile hiç görüşmedim , doktor seçiminde de hastanenin doktorlar ekranını açtım fotoğraflara baktım ve hislerimle bir seçim yaptım o da yücel bey çıktıBir de her gittiğimde farklı doktor var diyenler olmuştu.ben en az 8 kere hastaneye kontrole gittim ve sadece 1 kere yücel bey yoktu..En önemli tercih sebebim labaratuvar ının gelişmişlik düzeyi sorunlarımız aynı sizinle.. yumurta toplamadan embriyo oluşma dönemine kadar tecrübem var şuan merkezde ve kendimce öneriyorum..
Evet canım ileri hareketlilik ve morfoloji 0 ama 5.güne 4 tane embriyom pgt de şuan haber ederim beklemedeyimBende yorumlara pek takilmadim çünkü laboratuvar en iyisi diye duydum. Sizin de mi morofolji sıfır canm yoksa başka sorun var mı pgt yapıldı mi sonuçlar nasıl geldi benle paylaşırsanz çok sevnrm umarm sizinde olumlu olur burdaki pozitifler gibi ve bende mutlu ayrılırım umarm ordan
Canim dualarim seninle Allahim bu sefer yavrunuza kavustursun inshaAllah urolog ta bir bilgim yok esimden sadece sperm analizi istenmisti farkli testler gerek duyulmadi sen bilgilendirme isteyebiljrsin sanirim ilk gorusme ucretsiz Allah yar ve yardimcin olsun seni cok iyi anliyorum bu gidip gelmeler cok yipraticiAnladm canm çok tskler sağlıkla ilerlesin inşallah yücel hocayı isterim o zaman bende:) ama öncesinde orda bi ürolog varsa eşime 2 3 ay ön tedavi istyrm bodoslama tüp bebeğe atlamak istemyrm çünkü 2 negatifm var bide şehir dışından uçakla günübirlik gelip gidcez hep. Allah'ım bu sefer yüzümüze güler inşallah dua edin lütfen dualrnz kabul olur
4 embryo ya 850,- verdik 1 tane saglikli geldi genetik te sorun var bizim ngs oldu yaniPeki embryolara pgt yapıldı mi ona ne kadar gitti acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?