Kanamalar kesede olmadıkça korkma demişti benim doktorum. Kesenin çevresindeki kanamalar çoğalmadıkça uzun süreli olmadıkça endişelenme. İnşallah herşey güzel olacak. Mis kokulunla bu günleri atlatıp kavuşacaksınız.Cok sukur kalp atisini duydumkesenin etrafinda kanamalar var.bazen lekelenme bazen hafif daha kanama gibi geliyor.Dinleniyorum igne vuryluyorum arada riskli tabi ins birsey olmadan su haftalari atlatiriz Biraz tedirginim ama ins gecicek
Uçakla günü birlik gidip gelmek İnan çok yorucu. Ben o şekil tedavi oldum on gün kadar sürdü hegün gidip gelmek zorundaydım. Kalmak gibi bir durumunuz varsa otelde kalın. Naçizane tavsiyem.Anladm canm çok tskler sağlıkla ilerlesin inşallah yücel hocayı isterim o zaman bende:) ama öncesinde orda bi ürolog varsa eşime 2 3 ay ön tedavi istyrm bodoslama tüp bebeğe atlamak istemyrm çünkü 2 negatifm var bide şehir dışından uçakla günübirlik gelip gidcez hep. Allah'ım bu sefer yüzümüze güler inşallah dua edin lütfen dualrnz kabul olur
Bende yücel beyin hastasıyım. Elinden geleni yapıyor. Çok net neyse onu söylüyor. Bende İzmir'den gelip gidiyorum. Benim suan onda sonucum olamadım transfere embriyo kalmadı genrrikten transfere uygun çıkamadı. 295dolar embriyo başına. Yücel bey süreçle ilgili aradı 12 dk boyunca görüştük detayli izah edip beni ikna etti. Ayni zamanda WhatsApp üzerinden de yazilarima cevap veriyorPeki embryolara pgt yapıldı mi ona ne kadar gitti acaba
Evet ben bilirimBenim tedavim maalesef transfer olayına gelemedi. Bilenler bilir. Bir miktar para iradesi alınıyormuş sanırım bu konuyla alakalı bilgisi olan var mı acaba. Beni kısaca aydınlatırsa sevinirim. Tekrara tedavi olayı konusunda zamanımız yok gibi. Yaza kadar öyle görünüyor. Yaza artık duruma göre bir karara vereceğiz.
Benimde doktorum Yücel beydi bende çok memnun kaldım izin gününde bile whatsaptan yazdığımda cevap veriyordu. Gerçekten ilgili bi doktor ve çok sakin herseyi sakince anlatıyorBende yücel beyin hastasıyım. Elinden geleni yapıyor. Çok net neyse onu söylüyor. Bende İzmir'den gelip gidiyorum. Benim suan onda sonucum olamadım transfere embriyo kalmadı genrrikten transfere uygun çıkamadı. 295dolar embriyo başına. Yücel bey süreçle ilgili aradı 12 dk boyunca görüştük detayli izah edip beni ikna etti. Ayni zamanda WhatsApp üzerinden de yazilarima cevap veriyor
Aynen dediğin gibi dediğimiz gibi :) bende iğneli ilaç sürecinde bir kere yücel bey dışında birinin kontrolüne denk geldim. Yoksa belki benim şansıma hep yücel bey ilgilendi. Tekrar denenmesi konusunda da uzun uzun konuştu. Olmayacak olduğunu öngörsem sana gelme olmaz derim dediBenimde doktorum Yücel beydi bende çok memnun kaldım izin gününde bile whatsaptan yazdığımda cevap veriyordu. Gerçekten ilgili bi doktor ve çok sakin herseyi sakince anlatıyor
Şimdiden hayırlı olsunAynen dediğin gibi dediğimiz gibi :) bende iğneli ilaç sürecinde bir kere yücel bey dışında birinin kontrolüne denk geldim. Yoksa belki benim şansıma hep yücel bey ilgilendi. Tekrar denenmesi konusunda da uzun uzun konuştu. Olmayacak olduğunu öngörsem sana gelme olmaz derim dedibende tekrar denemeye karar verdim.
İnşallah güzel haberler veririm tabikiŞimdiden hayırlı olsun
Cok sagolKanamalar kesede olmadıkça korkma demişti benim doktorum. Kesenin çevresindeki kanamalar çoğalmadıkça uzun süreli olmadıkça endişelenme. İnşallah herşey güzel olacak. Mis kokulunla bu günleri atlatıp kavuşacaksınız.
Sagol canim,su riskli gunleri saglikla atlatalim daha bir rahatlicamCok sukur canimSevindim adina
Cok tesekkur ederim insAnneciğini bırakıp hiçbir yere gitmezsağlıkla kavuşursunuz insallah
Cok tesekkur ederim..evet ya iyi haberler gelince hepimiz seviniyoruz,moral oluyor.Ins herkesin emegi karsiliksiz kalmasin,dilegi gerceklessin.Çok sevindimBurada birbirimizi tanımasak bile destek olmak, birbirimizin iyi haberleriyle mutlu olmak ne kadar güzel
Sagol ins hepimiz kavusacagizGeçecek canım hayırlısıyla yavruna kavuşacakskn
Öncelikle üzüntümü paylaşmak isterim Rabbim en kısa sürede hayırlı olanı nasip etsin sizeBenim tedavim maalesef transfer olayına gelemedi. Bilenler bilir. Bir miktar para iradesi alınıyormuş sanırım bu konuyla alakalı bilgisi olan var mı acaba. Beni kısaca aydınlatırsa sevinirim. Tekrara tedavi olayı konusunda zamanımız yok gibi. Yaza kadar öyle görünüyor. Yaza artık duruma göre bir karara vereceğiz.
CanımmBahara giderken A Ayla 64 pastelmom merhaba arkadaşlar sıkıntılı dönemimde bana moral vermeye çalıştınız arkadaşlar bende sizede haber vermek istedim malum 3 embriyom vardı 2 si beşinci günde dondurulacak bugün (5 ab ve 4 ab kalitede) bir tanesi de yarını bekleyecek gelişirse o da dondurulack
Hadi hayırlısı canım sakin moralini bozma 1 tanede de 5 tanedende Rabbim ol derse olucak bunu hepimiz biliyoruz dualarim sizinle güzel haberlerini duymak nasp olsun inşaallah
teşekkür ederim inşallah hepimiz o güzel sona ulaşırız rabbim dileyen isteyen kim varsa nasip etsinCanımmhayırlı olsun senin adına çok sevindim , inşallah pozitif haberlerini de paylaşırsın bizimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?