Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Cok sukur kalp atisini duydum kesenin etrafinda kanamalar var.bazen lekelenme bazen hafif daha kanama gibi geliyor.Dinleniyorum igne vuryluyorum arada riskli tabi ins birsey olmadan su haftalari atlatirizBiraz tedirginim ama ins gecicek
Kanamalar kesede olmadıkça korkma demişti benim doktorum. Kesenin çevresindeki kanamalar çoğalmadıkça uzun süreli olmadıkça endişelenme. İnşallah herşey güzel olacak. Mis kokulunla bu günleri atlatıp kavuşacaksınız.

Uçakla günü birlik gidip gelmek İnan çok yorucu. Ben o şekil tedavi oldum on gün kadar sürdü hegün gidip gelmek zorundaydım. Kalmak gibi bir durumunuz varsa otelde kalın. Naçizane tavsiyem.

Benim tedavim maalesef transfer olayına gelemedi. Bilenler bilir. Bir miktar para iradesi alınıyormuş sanırım bu konuyla alakalı bilgisi olan var mı acaba. Beni kısaca aydınlatırsa sevinirim. Tekrara tedavi olayı konusunda zamanımız yok gibi. Yaza kadar öyle görünüyor. Yaza artık duruma göre bir karara vereceğiz.

Peki embryolara pgt yapıldı mi ona ne kadar gitti acaba
Bende yücel beyin hastasıyım. Elinden geleni yapıyor. Çok net neyse onu söylüyor. Bende İzmir'den gelip gidiyorum. Benim suan onda sonucum olamadım transfere embriyo kalmadı genrrikten transfere uygun çıkamadı. 295dolar embriyo başına. Yücel bey süreçle ilgili aradı 12 dk boyunca görüştük detayli izah edip beni ikna etti. Ayni zamanda WhatsApp üzerinden de yazilarima cevap veriyor

Evet ben bilirim

Benimde doktorum Yücel beydi bende çok memnun kaldım izin gününde bile whatsaptan yazdığımda cevap veriyordu. Gerçekten ilgili bi doktor ve çok sakin herseyi sakince anlatıyor

Benimde doktorum Yücel beydi bende çok memnun kaldım izin gününde bile whatsaptan yazdığımda cevap veriyordu. Gerçekten ilgili bi doktor ve çok sakin herseyi sakince anlatıyor
Aynen dediğin gibi dediğimiz gibi :) bende iğneli ilaç sürecinde bir kere yücel bey dışında birinin kontrolüne denk geldim. Yoksa belki benim şansıma hep yücel bey ilgilendi. Tekrar denenmesi konusunda da uzun uzun konuştu. Olmayacak olduğunu öngörsem sana gelme olmaz derim dedi bende tekrar denemeye karar verdim.

Şimdiden hayırlı olsun

Öncelikle üzüntümü paylaşmak isterim Rabbim en kısa sürede hayırlı olanı nasip etsin size Tedavi için ödemiş olduğunuz ücretin % 20'si iade alınabiliyor. Iban paylaşırsanız size ait iadeyi gerçekleştirirler. Aynı hastaneyi düşünürseniz eğer indirim talep edip 3 ay içinde tedaviye başlayabilirsiniz de.

Canımm hayırlı olsun senin adına çok sevindim , inşallah pozitif haberlerini de paylaşırsın bizimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…