Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Anladım çok ilgili bi doktor sanrm. Peki tranfer olmadı ama sizden ne kadar para aldı pgt parası hariç sadece tüp bebek için ne kadar aldı sonuçta yumurta toplama felan olmuş tranfer olmams ücretin tümünü sizden almış olamaz

Uçakla günü birlik gidip gelmek İnan çok yorucu. Ben o şekil tedavi oldum on gün kadar sürdü hegün gidip gelmek zorundaydım. Kalmak gibi bir durumunuz varsa otelde kalın. Naçizane tavsiyem.
Canm ben kalsamda eşim kalamaz izin alamaz o kadar iş yerinden ben yumurta takibimi bulunduğum şehirdeki kadın doğumcuma yaptrcam bilgileri istanbuldaki doktoruma iletip ilaçların doz ayarlamasını yaptrrm. Bi tane bayan öyle yapms sonucu da pozitif maşallah bende öyle yapcam toplamda 3 kere felan gidcez transferden sonra 3 gün felan otelde kalcaz zaten

Merhaba canım maşallah ne güzel kalitede gelişmiş embriyoların inşallah sımsıkı tutunsunlar sana

Peki embryolara pgt yapıldı mi ona ne kadar gitti acaba
Merhaba , bende memorialda soner hoca ile işlem yapıyorum çok tatlı olumlu bir doktor istediğim zaman whatsaaptan yazıp cevap alıyorum, kim ne yaşadı neler oldu bilinmez ama okadar arastırma tüp bebek merkezi ve doktor ile görüştüm ki ticaret merkezine dönüşmüş memorial bana çok çok başarılı geliyor, hastane olması büyük avantaj, sadece amh testini 400 tl ye yapan klinikler vardı memorial için asla böyle bişry olmadı, ben 2020 haziranda basladım 10.500 ödedim 5 bine yakın ilaçlar tuttu , 200 dolar kromozom testi ve bana pgt yapıldı ve hepsinde indirim yapıyorlar , doktorun kim oldugunun inan önemi yok evet sadece semra hocayı bi kere yımurta toplama işleminden önce bir kere kontrol ediyor ama diğer herşey semra hocanın yönlendirmesi ile olıyor ve aşırı garanticiler ben pozitif sonuc almyacagım işlemi yapmam bu ay değil sonra ki ay şartlar daha iyi olursa ozaman transfer olur önemli olan hamile kalmak değil cocugu kucagına almak profosyonelliğindeler, inşallah güzel sonuclar alırız

Benim devletten raporlu denemisligim vardı. Tabi bu hastanede geçmiyor ve haklarım bitmişti (3 hak veriyor). Ama bu Hastane hakkın bitmiş olsada indirim yapiyor raporunu gösterince 12 000 tl yerine 9600 tl fiyat verdiler. Transfer olmadığı için 1920 tl iade alacağım oldu. Ben tekrar tedaviye devam edeceğim için almadım. İkinci tedavi için indirim istedim ancak 11000tl den yardımcı olabiliriz dediler. 1920tl bakiyenizde vardı. İkinci tedaviniz 9080tl olur dedi. Yani şuan ilk işlemim 7680tl oldu. Aslında ikinci tedavi 11000tl ama önceden zaten para benden çıkmıştı ekstra odecegim 9080tl olacak 80 neyse artık ödemede vermem

Amin inşallah hepmz güzel sonuçlar alrz bakalm artk nasip kısmet aslında kolay hastayz biz mesela bende sıkıntı yok eşimin morfoljisi sıfır ama baş anomalisi %36ya düşmüş geçen baktrdk macun kullanmstk en azından buna etki etmiş. Kafa yapısı normal %64 sperm var bunlardan birini bulsalar zaten bizim gebelik olur kolay hastayz biz önemli olan çok iyi bi laboratuvar ve iyi sperm seçmek kilit noktamz bu bizim

Tekrardan 9bin tl çok degl mi canm ya bence paranın yarısından çoğunu vermeleri lazm yazk yani transfer bile olmams çok yazk yaa. Bende ilk tüp bebek tedavimi tip fakültesinde yaptm evlilikte3. Yılı geçtik rapor gotursem kabul ederler mi acaba

Evet o 80ni kesin verme onunla bi tatile felan gidersin ben tip fakültesinde ucretli tüpbebek yaptrdm ve transfer sonrası paranın tamamını aldılar benden öncesinde opu için 300 lira felan aldılar biz geri kalanı transfer sonrası verdik bence heryer öyle olmalı ne demek transfer öncesi tüm parayı almak belki olamicak transfer

Heyet raporun varsa daha önce üniversite hastanesinden çıkardığın rapor ona indirim yapılıyor. Daha önceki deneme şeklindeki işlemler indirime tabii olur mu şansını denemende fayda var tabi. Valla tüp bebek paraları izmirde de aldi başını gitti. Ondan gözüme gözükmüyor. Zaten son olarak bir daha gel git yapamam. O nedenle çokta uğraşmadım. Zaten güçte kalmıyor

Selam herkese, bugün 6+5 deyim. 1 haftadır şiddetli miğde bulantısı çekmekteyim. Şikayet değil çok şükür halimden memnunum. Hamile kalayım kussamda razıyım demiştim. ama enerjim bitti hiç bir şey yiyemiyorum yesemde beni 30 dakika iyi tutuyor. Su bile içemiyorum. Sizlerde var mı? Ne yesem iyi gelir. Çubuk kraker yemekten eridim. Resmen zayıfladım

Sagol canim,su riskli gunleri saglikla atlatalim daha bir rahatlicam
Canım merhaba geçmiş olsun sanırım leke, kanama ve ağrıların var ben de öyleyim bir hafta iyiysem bir hafta kötüyüm dün gece acildeydim kanamam oldu, çok iyi anlıyorum seni sürekli istirahat etcez, Rabbim büyük bebişlerimizi bize bağışlasın inşAllah

Limonlu maden suyu iyi geliyor bulantıya Ben de bir topicte görüp denemiştim bir de orda ayva, havuç, salatalık yazmışlardı, umarım faydası olur

Hadi hayirlsii olsun canim cok guzel embryolarin Rabbim sagliklica kucaginada almayi nasib etsin

Canim gecmis olsun ben de fenaa haldeydim hala ayni gitmedi bulantilarim kraker tarzinda biseyler yiyorum ama yemegi de yiyip bastirmak gerekiyor ara ara ogunlerini cogalt zencefil ve limonlu cay da faydali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…