Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

brcnrl canım evet benim de Şubat ta olacak bir aksilik olmazsa Adetin kaçıncı günü transfer oluyor tam olarak acaba on beş tatile denk geliyor mu hesaplamak istiyorum ama belli olmuyor galiba hangi gün olacağı

çok bi bilgim yok benimde canım ne zaman olacak ilaç kullanacak mıyız nasıl olacak bilmiyorum

heyet raporum şu an yok ama çıkartmak zor olmasa gerek çünkü tüm şartları taşıyoruz. Sgk primi 3 yıl çocuk sahibi olamama felan filan şartlar bunlar. Şu pandemi bi bitseydi gidip araştırcaktm tıp fakültesi hemen dibimde ama lanet virüs bi bitmedi.
Zor bi süreç bitmeyen bi süreç haline geldi bu tüp bebek artk bizim için tek isteğim artk bitsin tüp bebeğn t harfini bile duymam inşallah

Hayırlısı olsun öyle bir seçenek varsa ne güzel. İnşallah sonucunuz pozitif olur her aşamada.

Teşekkür ederim. Önümde saçma sapan bir süreç var. Yaza kadar Türkiye ye gelmek hayal bile değil. (Yasal süreç var pasaportum olmayacak ) O yüzden çok umutsuz bir durumdayım. Çok istiyorum bir bebek sahibi olmak. Yaş 45 olacak bir kaç ay sonra. İnan çok karmaşık napacağım bilmiyorum. Teslimiyet sabır ve mucizelere inanmak. Başka seçenek yok gibi. Her işte bir hayır vardır. Diyerek beklemedeyim.

Hepimizin dileği yani 2400 indirim sağlıyor. İlaçlara etki etmiyor çünkü Memorial özel o nedenle 2400 için rapor stresine girmene gerek yok. Her kuruş çok önemli ayrı ama rapor çıkarmada aksamdan sabaha olmuyor inanki o stres sonrası gel tüp bebek yap sıkıntı. İlki cikarsa 2. 3. Kolay çıkıyor. Ama ilkin çıkması için mesela erkek kaynaklı olacaksa bu enaz 3 ay falan araliklarla sperm istiyor sonra heyete girecekte 5-6 ay ilk rapor çıkması.

Wala o zaman hiç yapamam ama bize ilk tüp bebek için tıpfakültesi bi rapor çıkarmıştı ama bilemedm şimdi bi kere sorarm zor olursada hiç uğraşmam

Merhaba ,gecmis olsun canim.Evet oyle valla ayni durumdayim, biraz zor geciyor ama yeterki bebislerimiz iyi olsun...bol bol dinlenicez is,guc yokIns saglikla atlaticaz su surecleri

Limonlu maden suyu iyi geliyor bulantıya Ben de bir topicte görüp denemiştim bir de orda ayva, havuç, salatalık yazmışlardı, umarım faydası olur
Ben de limonlu su iciyordum bi ara ,kanamalardan sonra bi hemsire arkadas cok fazla limon tuketme dedi azda olsa kan sulandirir diye sanirim.bizim ekstra dikkat etmemiz gerekiyor sanirim.

Günler geçmiyor kızlar her geçen gün merakım daha da artıyor, pgt sonucu beklemek transfer sonrası test günü beklemek gibi bir şeymiş yahu inşallah güzel haberler gelir sabrın sonu selamettir
İns güzel haberler gelecek canım burdan hamilelik haberinde paylaşacak sin paylaşacağız İnşallah sonuç ne zaman belli olacak tahminen

Merhabalar umarım bu kez olumlu sonuç alırsınız. Size erkek infertilitesi ile uğraşan bir Memorial hastası demek pek istemiyorum ki hiç birimiz hasta değiliz Bebiş bekçisi olarak naçizane tavsiye. Sperm ve yumurtaları sağlıklı hale getirmek için takviye vitamin mineral antioksidan içeriği çok önemli kullanıp tekrar başlamanız. Belki de kullanıyorsunuz bilmiyorum ama kullanmıyorsanız bir de böyle deneyin derim. Şimdiden allah yolunuzu gönlünüzden geçene çıkarsın.

Günler geçmiyor kızlar her geçen gün merakım daha da artıyor, pgt sonucu beklemek transfer sonrası test günü beklemek gibi bir şeymiş yahu inşallah güzel haberler gelir sabrın sonu selamettir
Hayırlı olsun baya yol kat etmişsin. Ben çok sık girmiyorum yeni gördüm. Kaç embriyon oluştu? İnşalllah bir kaçı sana evlat olurlar.

Ben de limonlu su iciyordum bi ara ,kanamalardan sonra bi hemsire arkadas cok fazla limon tuketme dedi azda olsa kan sulandirir diye sanirim.bizim ekstra dikkat etmemiz gerekiyor sanirim.
Aa söylediğin iyi oldu canım dikkatli tüketeyim ben de ozaman teşekkür ederim, tekrar geçmiş olsun şu riskli haftaları biran önce atlatalım inşallah

Merhaba canım,

Ya bende Yücel Beye dedim yok diyor takviye önermiyor. Olumlu sonuçlar dogaracagina inanmıyor. Ben israrlarim üzerine bir iki iyi omega al falan dedi ama isim vermedi. Bende eniştem eczacı ondan önerisi ile iccem bakalım. İnşallah iyi haberlerde veririm. Ocak ayi yani bu ay hastalanınca gideceğim bakalım

İns güzel haberler gelecek canım burdan hamilelik haberinde paylaşacak sin paylaşacağız İnşallah sonuç ne zaman belli olacak tahminen
İnşallah canım Allah razı olsun 28 aralıkta genetik bölümüne gitti 14 iş günü diyorlar çook uzun ya 1 haftada sonuç alan arkadaşlar var
Hayırlı olsun baya yol kat etmişsin. Ben çok sık girmiyorum yeni gördüm. Kaç embriyon oluştu? İnşalllah bir kaçı sana evlat olurlar.
Saolasın canımAllaha şükür 5.güne 4 tane embriyom pgt ye gönderdim.. inşallah hepimiz kavuşuruz evlatlarımıza

O zaman Bu hafta sonunu kadar çıkar canım büyük bı ihtimal biz de zaten artık bebislerimizi elimize alana kadar stres bitmez diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…