Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım sen o moralini hiç bozma bak ben çok inanıyorum senin 3 te 2 garanti sağlıklı üzme sakın kendini olumsuzu asla düşünme

Canım sen o moralini hiç bozma bak ben çok inanıyorum senin 3 te 2 garanti sağlıklı üzme sakın kendini olumsuzu asla düşünme
Valla burada birbirimize destek olmamız çok güzel seviyorum sizi bizi biz anlariz kizceler senin için heyecanla bizde pazari bekliyoruz doğru zamansa olsun senin için buna dua edeceğim. Doğru zaman değilse bizi bekle

Valla burada birbirimize destek olmamız çok güzel seviyorum sizi bizi biz anlariz kizceler senin için heyecanla bizde pazari bekliyoruz doğru zamansa olsun senin için buna dua edeceğim. Doğru zaman değilse bizi bekle
İnşallah canım benim Allah razı olsun bu mübarek günde dualarımız kabul kandilimiz de kutlu olsun
HERKESE HAYIRLI KANDILLER KIZLAR

Kan testi de yaptıracağım illa ki canım hayırlısı artık nasip herşey vaktine esir

Çok teşekkür ederim cevap için. İnşallah ilk denemede tutar. Parça parça ödemek bizim için de çok rahat olur aniden hepsini ödemek zorlayabilir.

Çok teşekkür ederim cevap için. İnşallah ilk denemede tutar. Parça parça ödemek bizim için de çok rahat olur aniden hepsini ödemek zorlayabilir.
İnsallah gonlunuze gore olur canim tek seferde saglikla kucaginiza alirsiniz gercekten ucreti cok agir ama katlanıyoruz yapacak bir sey yok ne yazik ki

Kalbini ferah tut . ,Her şey muhteşem olacak

Valla D dengtev ' in 10.02.21 tarihinde giden embriyolarının sonucu 17.02.21 de geldi 7 günde. Benim 12.02.21 de giden embriyolardan ses yok ooff oof seninde o tarihlerde miydi? Bir gün önce yada sonra mi?
Kızlar şuan sizinkiler makinede dün kit çıktı ya yenilerini koymuşlardır şimdi max 1 haftaya çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…