Canım sen o moralini hiç bozma bak ben çok inanıyorum senin 3 te 2 garanti sağlıklıValla bende gelecek sonuç için o kadar tedirginimki zaten 3 tanecik gönderebildik sonucunu iyi gelir diye pozitif olsamda olumsuz duyma ihtimalini de içimden atamıyorum. En azından senin için doğru anda transfer süreci var. Dedim ya benim arkadaşımın 3 ayda anca transfer ettiler. İnşallah o kadar uzamaz ama sonuda güzel oldu bunlar hep senin için tedbir
Valla burada birbirimize destek olmamız çok güzel seviyorum siziCanım sen o moralini hiç bozma bak ben çok inanıyorum senin 3 te 2 garanti sağlıklıüzme sakın kendini olumsuzu asla düşünme
İnşallah canım benim Allah razı olsun bu mübarek günde dualarımız kabul kandilimiz de kutlu olsunValla burada birbirimize destek olmamız çok güzel seviyorum sizibizi biz anlariz kizceler senin için heyecanla bizde pazari bekliyoruz doğru zamansa olsun senin için buna dua edeceğim. Doğru zaman değilse bizi bekle
Yok olmadı canımHay Allah, üzüldüm dogrusu .. belki yanlistir yarin kan testi ver mutlakapeki hic vucudunda agri sizi bisey oldu mu , ne bilyim mesela kasik agrisi gogus sisligi karin sisligi vs gibi?
Kan testi de yaptıracağım illa ki canım hayırlısı artık nasipBelli olmaz ya kandan çıkan önemlibenim bir tanıdık tüp bebek sürecinde olmadığını düşünmüştü ve kanda 5 çıkmışti değeri. Sonra 5 ve üzeri pozitif sonuç olduğu için katlamasi var mi takip edelim demişlerdi. Nitekim suan doğdu 19 aylık maşallah inşallah mucize olur sanada
Güzel haberlerini bekliyoruzKan testi de yaptıracağım illa ki canım hayırlısı artık nasipherşey vaktine esir
Hayirlisi olsun canim dogru zaman gelince olacaktir elbet hic moralimizi bozmuyoruzYok olmadı canım
İnsallah gonlunuze gore olur canim tek seferde saglikla kucaginiza alirsinizÇok teşekkür ederim cevap için. İnşallah ilk denemede tutar. Parça parça ödemek bizim için de çok rahat olur aniden hepsini ödemek zorlayabilir.
süpper bir haber bu :) İnanıyorum aynı zamanlarda anne olacağız .S SayloveMetalwoman kızlar transferimiz aynı dönem olacak galiba benimki pazar netleşecek ama öyle hissediyorum
Kalbini ferah tut . ,Her şey muhteşem olacakValla bende gelecek sonuç için o kadar tedirginimki zaten 3 tanecik gönderebildik sonucunu iyi gelir diye pozitif olsamda olumsuz duyma ihtimalini de içimden atamıyorum. En azından senin için doğru anda transfer süreci var. Dedim ya benim arkadaşımın 3 ayda anca transfer ettiler. İnşallah o kadar uzamaz ama sonuda güzel oldu bunlar hep senin için tedbir
İnşallah inşallahsüpper bir haber bu :) İnanıyorum aynı zamanlarda anne olacağız .
İnşallah heyecan doruktaKalbini ferah tut . ,Her şey muhteşem olacak
Kızlar şuan sizinkiler makinede dün kit çıktı ya yenilerini koymuşlardır şimdi max 1 haftaya çıkar
Ay nasil oluyo o surecKızlar şuan sizinkiler makinede dün kit çıktı ya yenilerini koymuşlardır şimdi max 1 haftaya çıkar
İnşallah bir kit 96 biyopsi örneği ile doluyormuş inşallah dolmada da gecikme yaşanmazKızlar şuan sizinkiler makinede dün kit çıktı ya yenilerini koymuşlardır şimdi max 1 haftaya çıkar
Canım bir makineye belirli sayıda embriyo biyopsisi konulup kan testi gibi çalışılıyor diye biliyorum.. 20 tane falandı yanlış hatırlamıyorsam
96imişCanım bir makineye belirli sayıda embriyo biyopsisi konulup kan testi gibi çalışılıyor diye biliyorum.. 20 tane falandı yanlış hatırlamıyorsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?