Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bende o cesaret yok gecen sefer acı sonuçlar duyduğum için yüreğim kaldırmaz
Benim bugün tam 4 gün oldu daha erken mi acaba :)))
Valla kizlar bizde soyle oldu 17 aug opu oldum 5 tane donduruldu bu pgt den 20 gunde cikti, ngs de 11 gun surdu yani cihazin dolmasini beklediklerini soyledi genetikcimiz 96 lik kitmis ama biz surekli aradik aramasaydik ogrenemicektik belki bi kac gun atabilirlerdi aramiyorlar hemen yogunluk olabiliyo.. hakkinizda hayirlisi olsun insh sizin en az 2 den fazla embryonuz cikar Bizim tekti ve hic dondurulmus yok insh guzel haberler alirsiniz benide etiketleyin

İnşallah güzel haberleri paylaşmak nasip olsun . Muhakkak haber veririm :)

İyi haber gelsin de önemli değil zaten her sey yolunda giderse mart adetimle birlikte transfer planlamasi yapılacak martin 15 i gibi hastalanirim sıkıntı yok şimdilik

İnşaallah senin yaşadığın mutluluğu yaşama şansımız olur

Ota Jinemed tüp bebekte eski merkezlerden ama şimdi pek adı yok. Günseli hocaya daha iyi para veya atama vermiş olabilirler ya da dayanamamıştır :)
2016 yılında bende tedavimi ota jinemed hastanesinde oldum doktorlarıyla meşhur güvenilir bir kurum eski ve geniş kadrosu hala devam etmekte tavsiye ederim

Evet ben de iki sene once Jinemedde ameliyat olmustum, o yuzden geliyor smsleri zaten, iyi bir hastaneydi.. Fakat neden ayriliyor doktorlar Memorialden acaba ben de yarin ilk defa gorusmeye gidecegim Semra hanima, merak ettim
bende ota jinemedde oldum tedavimi ger.ekten çok iyi güvennilir kadro

Kesinlikle hiç bakılmıyor sperm seçeriz yeterli diyorlar. Kaç kez doktoruma hasar çok yüksek dedim.( Hasar yüzde 90) Mikroçip yaparız diyorlar. Mikroçip hasarsız spermi tam secemiyorki kendisi dedi bana. İlkinde iki koydular kimyasal oldu. Şimdi yine iki embriyo konuldu bakalim tutacak mi? 2. Günümdeyim. Sebepsiz kısırlık deniyor ama hasar çok yüksek. Nasıl önemsemezler anlamıyorum. Kendi çabamla öğrendim. Anca kadına odaklanıyorlar sacmalik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…