yerimde duramıyorum heyecandan :))Valla @dengtev ' in 10.02.21 tarihinde giden embriyolarının sonucu 17.02.21 de geldi 7 günde. Benim 12.02.21 de giden embriyolardan ses yok ooff oof seninde o tarihlerde miydi? Bir gün önce yada sonra mi?
20 olsa iyiymis96imiş
Ay bende git gide heyecanlanıyorum. Telefonum çaldığında açabilecek miyim bilmiyorumyerimde duramıyorum heyecandan :))
Aynen 20 iyi olurdu20 olsa iyiymis
Ben de yarin gidiyorum sonundaa adet oldum
Tesekkurler canimAynen 20 iyi olurduseninde hayırlısı olsun hadi bakalım
Kalp carpintisi yasiyabiljrsin heyecandan konusamadim ben esime verdim telefonuAy bende git gide heyecanlanıyorum. Telefonum çaldığında açabilecek miyim bilmiyorum
Yok yok o kadar cesaretim yok ne zaman ararsaKalp carpintisi yasiyabiljrsin heyecandan konusamadim ben esime verdim telefonuAllahim guzel haberler almayi nasib etsin.. biz kendimiz ariyoduk bazen geciktirebiliyorlar sonuc ciksa bile
Bende o cesaret yokgecen sefer acı sonuçlar duyduğum için yüreğim kaldırmaz
Valla kizlar bizde soyle oldu 17 aug opu oldum 5 tane donduruldu bu pgt den 20 gunde cikti, ngs de 11 gun surdu yani cihazin dolmasini beklediklerini soyledi genetikcimiz 96 lik kitmis ama biz surekli aradik aramasaydik ogrenemicektik belki bi kac gun atabilirlerdi aramiyorlar hemen yogunluk olabiliyo.. hakkinizda hayirlisi olsun insh sizin en az 2 den fazla embryonuz cikarBenim bugün tam 4 gün oldu daha erken mi acaba :)))
İnşallah güzel haberleri paylaşmak nasip olsun . Muhakkak haber veririm :)Valla kizlar bizde soyle oldu 17 aug opu oldum 5 tane donduruldu bu pgt den 20 gunde cikti, ngs de 11 gun surdu yani cihazin dolmasini beklediklerini soyledi genetikcimiz 96 lik kitmis ama biz surekli aradik aramasaydik ogrenemicektik belki bi kac gun atabilirlerdi aramiyorlar hemen yogunluk olabiliyo.. hakkinizda hayirlisi olsun insh sizin en az 2 den fazla embryonuz cikarBizim tekti ve hic dondurulmus yok insh guzel haberler alirsiniz benide etiketleyin
İyi haber gelsin de önemli değil zaten her sey yolunda giderse mart adetimle birlikte transfer planlamasi yapılacak martin 15 i gibi hastalanirim sıkıntı yok şimdilikValla kizlar bizde soyle oldu 17 aug opu oldum 5 tane donduruldu bu pgt den 20 gunde cikti, ngs de 11 gun surdu yani cihazin dolmasini beklediklerini soyledi genetikcimiz 96 lik kitmis ama biz surekli aradik aramasaydik ogrenemicektik belki bi kac gun atabilirlerdi aramiyorlar hemen yogunluk olabiliyo.. hakkinizda hayirlisi olsun insh sizin en az 2 den fazla embryonuz cikarBizim tekti ve hic dondurulmus yok insh guzel haberler alirsiniz benide etiketleyin
İnşaallah senin yaşadığın mutluluğu yaşama şansımız olurValla kizlar bizde soyle oldu 17 aug opu oldum 5 tane donduruldu bu pgt den 20 gunde cikti, ngs de 11 gun surdu yani cihazin dolmasini beklediklerini soyledi genetikcimiz 96 lik kitmis ama biz surekli aradik aramasaydik ogrenemicektik belki bi kac gun atabilirlerdi aramiyorlar hemen yogunluk olabiliyo.. hakkinizda hayirlisi olsun insh sizin en az 2 den fazla embryonuz cikarBizim tekti ve hic dondurulmus yok insh guzel haberler alirsiniz benide etiketleyin
2016 yılında bende tedavimi ota jinemed hastanesinde oldum doktorlarıyla meşhur güvenilir bir kurum eski ve geniş kadrosu hala devam etmekte tavsiye ederimOta Jinemed tüp bebekte eski merkezlerden ama şimdi pek adı yok. Günseli hocaya daha iyi para veya atama vermiş olabilirler ya da dayanamamıştır :)
bende ota jinemedde oldum tedavimi ger.ekten çok iyi güvennilir kadroEvet ben de iki sene once Jinemedde ameliyat olmustum, o yuzden geliyor smsleri zaten, iyi bir hastaneydi.. Fakat neden ayriliyor doktorlar Memorialden acababen de yarin ilk defa gorusmeye gidecegim Semra hanima, merak ettim
ota jinemed ailemzin hastanesi çok memnunuzGunseli hanim Ota Jinemed e gecmis, bu sabah Jinemed'den gelen sms ile ogrendim ben de
çok iiyi bit kurum 2016 başarılı tedavimi orada oldumilk defa duyduğum bir yer.. iyi bir merkez mi?
Kesinlikle hiç bakılmıyor sperm seçeriz yeterli diyorlar. Kaç kez doktoruma hasar çok yüksek dedim.( Hasar yüzde 90) Mikroçip yaparız diyorlar. Mikroçip hasarsız spermi tam secemiyorki kendisi dedi bana. İlkinde iki koydular kimyasal oldu. Şimdi yine iki embriyo konuldu bakalim tutacak mi? 2. Günümdeyim. Sebepsiz kısırlık deniyor ama hasar çok yüksek. Nasıl önemsemezler anlamıyorum. Kendi çabamla öğrendim. Anca kadına odaklanıyorlar sacmalik.canım artık doktorlara ne diyeceğimi bilmiyorum ama çok yoruldum sperm gördüler mi tamam hiç araştırma yok ne bileyim ben burada da kadınlara şiddet uygulandığını düşünüyorum sağlıklı bir kadının her ay bir tane yumurtası olur ve gelişir biz tedavilerde bir dünya yumurta veriyoruz anlamıyorum ki hepsi mi kötü döllediğin sperme baksana gerçekten burada çok örnekleri var artık tüp bebek doktoru bana bir sperm lazım derse ağzının ortasına yumruğu indiresim var bu çocuk olayı %80 kadın % 20 sperm lafı tamamiyle yalan %50 her ikisinin de iyi olması lazım kadının yok yaşı yok yumurta sayısı diyen tüp bebekçilerden uzak durmak gerekir İNşaallah arkadaşım hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?