Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Pgt li embiryoya nipt ve amniyosentez mi istedi ?? Ozaman neden yaptiriyoliyo ki pgt
Merhaba kizlar, ben artik pgr yaptirmama karari aldim yapilsa da yapilmasa da risk var ve degisen bir durum yok. Neden bu paralari veriyoruz ozaman. Allah herseyin hayirlisini versin, eger nasip etmeyecekse bir sekilde onu bizden zaten aliyor o yuzden bisey mbriyo kalitelerine ve gune gore transfer benim aklima yatiyor acikcasi..

Merhaba, Rabbim hepimizin bu yolda yar ve yardimcisi olsun Ne durumdasiniz acaba sormak istedim ?

Haklısin çokta pahali ve garantisi yok. Pgt temiz çıktigi halde çocuğu down olan var.

inşaallah gebelik haberini alırız canım benim bir düşüğüm bir de dış gebeliğim var kendi çabalarımla öğrendim bizde baya düşürdük inşaallah sen mutlu haberi al

inşaallah gebelik haberini alırız canım benim bir düşüğüm bir de dış gebeliğim var kendi çabalarımla öğrendim bizde baya düşürdük inşaallah sen mutlu haberi al
Sağol canım. Bizde yüzde 8 e düşürdük ama bu denememde kullanmadık takviye. 6 ay kullanıp kesin dedikleri için. İns hepimiz alalım.

yok artık .. ozaman neden bukadar vakit ve paramizi aliyorlar bu merkezde mi oldu dediginiz durum? Sizin isleminiz nedir su an, benim yarin test günüm transferim yapildi gecen hafta
Yok canım. Ben Eskişehir Acıbademdeyim. Benim 2. Denemem Transferin 2. Günü bugün. İns güzel sonuç alırsınız. Evde hiç test yaptınız mı?

Merhaba, Rabbim hepimizin bu yolda yar ve yardimcisi olsun Ne durumdasiniz acaba sormak istedim ?
Canim elhamdulillah simdilik hersey yolunda gidiyor, mozaik embriyom annesine tutundu, hamdolsun sagligi da iyi..
Darisi insAllah tum isteyenlere olsun kizlar, bu benim 4. Transferimdi, pes etmeyin, rabbim sabrini da mukafatini da veriyor..

Canim elhamdulillah simdilik hersey yolunda gidiyor, mozaik embriyom annesine tutundu, hamdolsun sagligi da iyi..
Darisi insAllah tum isteyenlere olsun kizlar, bu benim 4. Transferimdi, pes etmeyin, rabbim sabrini da mukafatini da veriyor..
Aminn canim insallah hepimize umut ol, benim de yarin test günüm ve benim de mozik insallah iyi olacak diye inanmak istiyorum. Bugun cok gerginim yarin kotu bisey duyucam diye Allah baksin yuzumuze insallah

Aminn canim insallah hepimize umut ol, benim de yarin test günüm ve benim de mozik insallah iyi olacak diye inanmak istiyorum. Bugun cok gerginim yarin kotu bisey duyucam diye Allah baksin yuzumuze insallah
İnsAllah canim guzel haberlerle gelirsin, benim mozaikten umudum yoktu, %100 saglikli embriyom dis gebelik olmustu.. Mozaik transferi istemedim en basta, Semra hanim ve Gonul hanim transfere ikna ettiler, Allah onlardan razi olsun
Bakalim İnsAllah hayirlisiyla saglikla devam eder gebeligim burdan sizlere de haber veririm. Mozaik embriyo ile saglikli dogum yapan 1 arkadas taniyorum sadece, o da bana unut olmustu

Benim de bir tane %35 mozaik var, genetik doktoru merkezde 200 mozaik transfer yapıldığını %70inin sağlıklı doğumla sonuçlandığını söyledi. İnşallah sizinki de öyle olur

Valla D dengtev ' in 10.02.21 tarihinde giden embriyolarının sonucu 17.02.21 de geldi 7 günde. Benim 12.02.21 de giden embriyolardan ses yok ooff oof seninde o tarihlerde miydi? Bir gün önce yada sonra mi?
Bana 20 gün demişlerdi neden o kadar hızlı oldu bilmiyorum ama inşallah sizinki de en kısa sürede sonuçlanır

Masalah canimm cok sevindim , Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin Allah hepimizin yaninda olsun 14. Hafta amniyosentez yapiliuormus sen de yaptirdin mi ?

Yok canım. Ben Eskişehir Acıbademdeyim. Benim 2. Denemem Transferin 2. Günü bugün. İns güzel sonuç alırsınız. Evde hiç test yaptınız mı?
Yapmadim hic canim, kendimi strese sokmak istemedim bugüne kadar da cok iyidim aslinda ama bugun yarini dusunurken stresten gerildim cok , insallah hakkimizda hayirlisi olsun Allah yardimcimiz olsun

Yapmadim hic canim, kendimi strese sokmak istemedim bugüne kadar da cok iyidim aslinda ama bugun yarini dusunurken stresten gerildim cok , insallah hakkimizda hayirlisi olsun Allah yardimcimiz olsun
İnsan cesaret edemiyor. İlkinde yapmamistim. Bunda yapayım diyorum bakalım. Aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…