Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hayırlı olsun tedaviniz kaç yumurta göründü.birde az dozla başlanmış sonramı artacak
Cok tesekkur ederim 3 gun sonra kontrol var, bakalim ayni dozda mi kalacagim. 30 civari yumurta gorundu, o yuzden az doz verilmis olmali. Ekstradan bana surpriz bir kist cikti bu ay bir de kucuk miyom ve rahim filminde polip. Sakinan goze cop batti valla ne ararsan var su an rahimde....

Oh masallah sendeki sebep neydi cnm

Masalah canimm cok sevindim , Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin Allah hepimizin yaninda olsun 14. Hafta amniyosentez yapiliuormus sen de yaptirdin mi ?
Aminn canim insAllaah
Ben amniyosentezden korktugum icin nifty testi yaptirdim, anne kanindan bakildi, sonuc %98 dogru cikiyormus bu testte.
Elhamdulillah temiz geldi sonuc, perinatolojiye gidiyorum zaten doktorum her muayenede detayli organlara bakiyor sagolsun, hamdolsun simdilik yavrumla iyiyiz
Darisi insAllah bu ugurda tum emek verenlere, isteyenlere

Sizin adiniza cok sevinidm canim hersey boyle guzel devam etsin insallah koskocaman masallah

Merhaba ben de ngs yaptıracağım bana da böyle bir oran vermişti doktorum,sonuçlarınız geldi mi? Bir de merak ettiğim birşey var onlar transfer ettiklerini bilecekler biz bilmeyeceğiz gebelik gerçekleşirse cinsiyetini ne zaman söylüyorlar
herşey tamam sağlıklı embriyoyu buldum naklettim tuttu da bunu düşünmek kaldı sanki geriye ama inşallah görürüz o günleri

2/3 orani cok iyiymis aslinda, ben sormamistim, bunu okumak mutlu etti beni. Ben de ayni yastayim. Bizimkiler once genetik olarak tasidigimiz hastaliktan elenecek, geriye kalanlara ngs yapilacak. O yuzden hep bi yanim endiseli hic saglikli embriyo kalmazsa diye. Ama bu orani okumak biraz rahatlatti

Pgt ye genetikcimiz 99% garanti veriyor sonucta bir makine oldugu icin ve garanti etmek icin istediler bizdende ama zorunlu degilsiniz.. biz yaptirmadik.. onlar bunu hukumet geregi sormak zorundaymis kendisi de dedi takdiri ilahi biz ve makineler guvenilir ama hersey yine Rabbimin elinde dedi

Son düzenleme:
Guney_ canim naptin ciktimi test sonucun merak ettim.. insh guzel haberler verirsin bir arkadas daha vardi sanki senle ayni zamanda transfer olan.. Allahim pozitifi gostersin size insh

Merhaba, evet Dr un dediğine yakın. 6 embriyodan 3 sağlıklı bir mozaik geldi. Genetik karyotip baktığına göre kesin bilecek cinsiyeti ama bize söylemezler bence. Ben Mart sonu transfere gideceğim inşallah.

Sizin sıkıntı neydi? Taşıyıcı olduğunuzu nereden öğrendiniz bir de? İnşallah sağlıklı embriyolariniz olur, bence Memorial doktorlarının öngörüleri çok doğru oluyor. Ben tedaviye başlamadan 20civari yumurta elde ederiz dediler öyle de oldu. Pgt tahmini de tuttu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…