Evet evet biliyorumHosbuldumben hep aranizdaydim ama sessiz bir dinleyici olarak. Artik sessizligi bozma vakti geldi
Hayırlı olsun tedaviniz kaç yumurta göründü.birde az dozla başlanmış sonramı artacakKizlar bugun ben de sonunda ilaclara basliyorunGonalf 150 dozla baslayacagim.
Bu hafta iki seferdir gidiyorum merkeze, ilkinde adet oldum sandim, tam olmamisimAma bugun her sey yolundaydi
Cok tesekkur ederimHayırlı olsun tedaviniz kaç yumurta göründü.birde az dozla başlanmış sonramı artacak
Oh masallah sendeki sebep neydi cnmCok tesekkur ederim3 gun sonra kontrol var, bakalim ayni dozda mi kalacagim. 30 civari yumurta gorundu, o yuzden az doz verilmis olmali. Ekstradan bana surpriz bir kist cikti bu ay bir de kucuk miyom ve rahim filminde polip. Sakinan goze cop batti valla ne ararsan var su an rahimde....
Pcos oldugu icin sayi boyle fazla tabiikiOh masallah sendeki sebep neydi cnm
AminAllah sonunu hayir etsin inşallah
Aminn canim insAllaahMasalah canimm cok sevindim , Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinAllah hepimizin yaninda olsun 14. Hafta amniyosentez yapiliuormus sen de yaptirdin mi ?
Sizin adiniza cok sevinidm canim hersey boyle guzel devam etsin insallahAminn canim insAllaah
Ben amniyosentezden korktugum icin nifty testi yaptirdim, anne kanindan bakildi, sonuc %98 dogru cikiyormus bu testte.
Elhamdulillah temiz geldi sonuc, perinatolojiye gidiyorum zaten doktorum her muayenede detayli organlara bakiyor sagolsun, hamdolsun simdilik yavrumla iyiyiz
Darisi insAllah bu ugurda tum emek verenlere, isteyenlere
MerhabaCanım ya kaç tane gelmişti 5.gune? 4pgtden kaçı sağlıklı geldi? Bir de son olarak yaslariniz kaçtı? Ben 32yim eşim 33 yaşında. Dr 2/3 sağlıklı gelir sizin yaşlarda dedi. Ama stres oluyorum daha kaçı 5.gune gelecek o bile belli değil.
2/3 orani cok iyiymis aslinda, ben sormamistim, bunu okumak mutlu etti beni. Ben de ayni yastayim. Bizimkiler once genetik olarak tasidigimiz hastaliktan elenecek, geriye kalanlara ngs yapilacak. O yuzden hep bi yanim endiseli hic saglikli embriyo kalmazsa diye. Ama bu orani okumak biraz rahatlattiMerhababen de ngs yaptıracağım bana da böyle bir oran vermişti doktorum,sonuçlarınız geldi mi? Bir de merak ettiğim birşey var onlar transfer ettiklerini bilecekler biz bilmeyeceğiz gebelik gerçekleşirse cinsiyetini ne zaman söylüyorlar
herşey tamam sağlıklı embriyoyu buldum naklettim tuttu da bunu düşünmek kaldı sanki geriyeama inşallah görürüz o günleri
Pgt ye genetikcimiz 99% garanti veriyor sonucta bir makine oldugu icin ve garanti etmek icin istediler bizdende ama zorunlu degilsiniz.. biz yaptirmadik.. onlar bunu hukumet geregi sormak zorundaymis kendisi de dedi takdiri ilahi biz ve makineler guvenilir ama hersey yine Rabbimin elinde dediMerhaba kizlar, ben artik pgr yaptirmama karari aldim yapilsa da yapilmasa da risk var ve degisen bir durum yok. Neden bu paralari veriyoruz ozaman. Allah herseyin hayirlisini versin, eger nasip etmeyecekse bir sekilde onu bizden zaten aliyor o yuzden bisey mbriyo kalitelerine ve gune gore transfer benim aklima yatiyor acikcasi..
Malesef canim beta hic yukselmemis , negatif ne yazik kiGuney_ canim naptin ciktimi test sonucun merak ettim.. insh guzel haberler verirsin bir arkadas daha vardi sanki senle ayni zamanda transfer olan.. Allahim pozitifi gostersin size insh
Uzuldum arkadasimMalesef canim beta hic yukselmemis , negatif ne yazik ki
Aminn canim insallah hepimiz bu sene muradimiza erelim , artik bizim de kalbimiz mutlulukla carpsinUzuldum arkadasimAllah guc kuvvet versin tekrar denemek icin, pozitifi gormeyi nasip etsin insallah
Merhaba, evet Dr un dediğine yakın. 6 embriyodan 3 sağlıklı bir mozaik geldi. Genetik karyotip baktığına göre kesin bilecek cinsiyeti ama bize söylemezler bence. Ben Mart sonu transfere gideceğim inşallah.Merhababen de ngs yaptıracağım bana da böyle bir oran vermişti doktorum,sonuçlarınız geldi mi? Bir de merak ettiğim birşey var onlar transfer ettiklerini bilecekler biz bilmeyeceğiz gebelik gerçekleşirse cinsiyetini ne zaman söylüyorlar
herşey tamam sağlıklı embriyoyu buldum naklettim tuttu da bunu düşünmek kaldı sanki geriyeama inşallah görürüz o günleri
Sizin sıkıntı neydi? Taşıyıcı olduğunuzu nereden öğrendiniz bir de? İnşallah sağlıklı embriyolariniz olur, bence Memorial doktorlarının öngörüleri çok doğru oluyor. Ben tedaviye başlamadan 20civari yumurta elde ederiz dediler öyle de oldu. Pgt tahmini de tuttu.2/3 orani cok iyiymis aslinda, ben sormamistim, bunu okumak mutlu etti beni. Ben de ayni yastayim. Bizimkiler once genetik olarak tasidigimiz hastaliktan elenecek, geriye kalanlara ngs yapilacak. O yuzden hep bi yanim endiseli hic saglikli embriyo kalmazsa diye. Ama bu orani okumak biraz rahatlatti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?