Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bence de aynı hastanede sabit kalmak yukarıdaki nedenlerden dolayı daha iyi. Ben de 2. Denemeyi yapıyorum ve şişli memorial ile devam ediyorum. Sil baştan bir dr ve hastane zor geliyor. Açıkçası doktorunuzu sevmişseniz çok fark etmeyeceğini düşünüyorum. Çünkü bu saydığınız hastaneler zaten bu konuda en iyiler arasındalarve sizinle her ne kadar bir doktor görüşse de arkada durumu kontrol eden bir ekip var.
Tabii güven meselesi de çok önemli. Şayet güven kaybı oluşmuşsa zaten söyleyecek birşey yok.
Alnınıza yazılı güzel bebekleriniz olmasını dilerim...

Bugun hucre sayisi belli olmuyor. Fakat kacinci kalite oldugunu sor bence. Ins. Rahimde gelisur. 5.gun diye sakin takilma.benimki de 5.gune gitti.genetikten anomalili olarak döndü. Transfer iptal edildi.artik umudum 3.tedavide.
canım yeni mi belli oldu genetik sonucun, ben diğer ay diye biliyorum yanlış hatırladım sanırım,embriyo
Canım şu an 8,5mm adetin 7. Günü için çok gibi transfere 10 gün var tahmini. Hep bu incirler yüzünden. Bıraktım artık
canım çok değil , iyi değerin, birde lütfen olumsuz olma, moral çok önemli kafanda değerlere takılma

Canım benim çok sağol gerçekten abartıyorum herseyi kafama takıyorum. Hatırlattığın için çok tesekkür ederim. Çokca şükrediyorum değerim de kötü değil tabiki ama işte saçma bi endişe kaplıyo beni neyse şükür normal gidiyo hersey şimdilik maşallah

canım bişeyden ne kadar korkarsan o oluyo , her gitmemde e2 değerimi takip ettim sonuçları istedim yükselcek ohss olcam diye korktum,sonuç olarak ohss oldum,yani demek istediğim herşey olacağına varıyo, o yüzden kendini strese sokma canım,iyi gidiyo değerlerin, allah yardımcın olsun

"Babygirl23, post: 40924458, member: 664102"]Kızlar gonalF den 1 kutu bitti şimdi 2. Ye başlıyorum bugün. Her birinden 4 defalık çıkıyor yani 8 gün vurulmuş olacağım. Doktor 1 kere daha vurul derse ne yapacağım? Yeni kutu almak gerek boşu boşuna hemşireden rica etsem verir mi ki acaba.[/QUOTE]
Merhaba eğer gonal f bulamadıysan yarın adına 225 lik yani yarısını ben kullandım Hemşire ye falan bırakabilirim yarın benim opu var ilacı soğuk zincirini bozmadan muhafaza ettim

Merhaba eğer gonal f bulamadıysan yarın adına 225 lik yani yarısını ben kullandım Hemşire ye falan bırakabilirim yarın benim opu var ilacı soğuk zincirini bozmadan muhafaza ettim[/QUOTE]
Canım Allah razı olsun ne düşüncelisin öyle. Ben memorial da tedavi görmüyorum hemşireye bırakırsan bana vermeyebilirler muhtemelen. Düşünmen yeter canım çok sağol Allah tez zamanda sağlıkla yavruna kavuştursun inş seni

Çok doğru diyorsun canım kötüyü çağırıyoruz bu endişelerle. Bişeylerle meşgul olmak gerek. Şimdi akşam namazına oturuyorum ve bjk, happy12,... Diye aklıma gelen tüm nicklerle dua ediyorum:)) tabiki tüm foruma ve bebek sahibi olmak isteyen çiftlere hayırlı evlatlar diliyorum. Amin

irl23, post: 40950884, member: 664102"]Merhaba eğer gonal f bulamadıysan yarın adına 225 lik yani yarısını ben kullandım Hemşire ye falan bırakabilirim yarın benim opu var ilacı soğuk zincirini bozmadan muhafaza ettim[/QUOTE]
Canım Allah razı olsun ne düşüncelisin öyle. Ben memorial da tedavi görmüyorum hemşireye bırakırsan bana vermeyebilirler muhtemelen. Düşünmen yeter canım çok sağol Allah tez zamanda sağlıkla yavruna kavuştursun inş seni[/QUOTE]
Amin inşallah hepimiz yavrularımıza kavuşuruz

Canım Allah razı olsun ne düşüncelisin öyle. Ben memorial da tedavi görmüyorum hemşireye bırakırsan bana vermeyebilirler muhtemelen. Düşünmen yeter canım çok sağol Allah tez zamanda sağlıkla yavruna kavuştursun inş seni[/QUOTE]
Amin inşallah hepimiz yavrularımıza kavuşuruz[/QUOTE]
Canım özelden mesaj attım numaramı. Eğer sana uygun olursa bıraktığın yerden alabilirim. Tekrar tesekkürler

saol canım,inşallah hepimiz için hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…