- 18 Aralık 2014
- 9
- 11
- 18
- 55
Ben yaptırdım. Çok kolay birşey, yalnız gittim, çikişta da rahatlıkla araba kullandım. Ücreti galiba değişken tüp bebek yaptırıp yaptırmamana göre.Bu arada arkadaslar aranizda ofis histeroskopi yaptiran varmi memorial da zor birsey mi birde ücretini bilen varmi
Bence de aynı hastanede sabit kalmak yukarıdaki nedenlerden dolayı daha iyi. Ben de 2. Denemeyi yapıyorum ve şişli memorial ile devam ediyorum. Sil baştan bir dr ve hastane zor geliyor. Açıkçası doktorunuzu sevmişseniz çok fark etmeyeceğini düşünüyorum. Çünkü bu saydığınız hastaneler zaten bu konuda en iyiler arasındalarve sizinle her ne kadar bir doktor görüşse de arkada durumu kontrol eden bir ekip var.Herkes olumlu sonuç alınan yeri önerir ancak ben gene de Şişli Memoriali önereceğim. Çünkü şu ana kadar hastane içinde bir çok aşamada değişik protokoller size uygulanmıştır. Yeni bir tedavi de başka bir protokol size uygulanacaktır. Ancak Amerikan Hastanesine gittiğinizde belki de Memorialin size uyguladığı bütün protokoller yeniden uygulanacak ve başarısız sonuçları yeniden alma olasılığınız var. Bana göre Memorialde değişik bir protokolde pozitif sonuç alma olasılığınız daha yüksek.
Oooo arkadaşlar öyle olumsuz düşünmek yok. Bakın ben 45 yaşıdayım ve ilk defa 2 ay önce denedim ama gene de sizin kadar karamsar değilim. Hadi biraz gayret!!!!Desene benim işim zor :) yas 35 36 ya giricem. Bu tedavimde bos cikti
Canım evet cok zor allah hıc bırınıze yasatmasın. Ama sıkma canını. Allah buyuktur hepımızın bır zamanı var. Allaha bırakıp dua edecez yapacagımız herseyı yaptıktan sonra..Malesef sonuç negatif harap bir durumdayım
canım 7 nin üstünde olmalı diye biliyorum,benim 11 in üstüydü, transfer gününe kadar artıyoKızlar transfer günü endometrium tabakası kaç olmalı? Sizin kaçtı??
hayırlı olsun canım, inşallah bebişin sıkı sıkı tutunur sanaArkadaslar transferım yapıldı. Heyecanlı bekleyısım basladı...:) ınsallah tutunur bana allahım
Canım şu an 8,5mm adetin 7. Günü için çok gibicanım 7 nin üstünde olmalı diye biliyorum,benim 11 in üstüydü, transfer gününe kadar artıyo
Canııım hadi hayırlısı inşallah dua ettim hep yine edicem. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahArkadaslar transferım yapıldı. Heyecanlı bekleyısım basladı...:) ınsallah tutunur bana allahım
canım yeni mi belli oldu genetik sonucun, ben diğer ay diye biliyorum yanlış hatırladım sanırım,embriyoBugun hucre sayisi belli olmuyor. Fakat kacinci kalite oldugunu sor bence. Ins. Rahimde gelisur. 5.gun diye sakin takilma.benimki de 5.gune gitti.genetikten anomalili olarak döndü. Transfer iptal edildi.artik umudum 3.tedavide.
canım çok değil , iyi değerin, birde lütfen olumsuz olma, moral çok önemli kafanda değerlere takılmaCanım şu an 8,5mm adetin 7. Günü için çok gibitransfere 10 gün var tahmini. Hep bu incirler yüzünden. Bıraktım artık
Canım benim çok sağol gerçekten abartıyorum herseyi kafama takıyorum. Hatırlattığın için çok tesekkür ederim. Çokca şükrediyorum değerim de kötü değil tabiki ama işte saçma bi endişe kaplıyo benicanım yeni mi belli oldu genetik sonucun, ben diğer ay diye biliyorum yanlış hatırladım sanırım,embriyo
canım çok değil , iyi değerin, birde lütfen olumsuz olma, moral çok önemli kafanda değerlere takılma
canım bişeyden ne kadar korkarsan o oluyo , her gitmemde e2 değerimi takip ettim sonuçları istedim yükselcek ohss olcam diye korktum,sonuç olarak ohss oldum,yani demek istediğim herşey olacağına varıyo, o yüzden kendini strese sokma canım,iyi gidiyo değerlerin, allah yardımcın olsunCanım benim çok sağol gerçekten abartıyorum herseyi kafama takıyorum. Hatırlattığın için çok tesekkür ederim. Çokca şükrediyorum değerim de kötü değil tabiki ama işte saçma bi endişe kaplıyo benineyse şükür normal gidiyo hersey şimdilik maşallah
Merhaba eğer gonal f bulamadıysan yarın adına 225 lik yani yarısını ben kullandım Hemşire ye falan bırakabilirim yarın benim opu var ilacı soğuk zincirini bozmadan muhafaza ettim[/QUOTE]"Babygirl23, post: 40924458, member: 664102"]Kızlar gonalF den 1 kutu bitti şimdi 2. Ye başlıyorum bugün. Her birinden 4 defalık çıkıyor yani 8 gün vurulmuş olacağım. Doktor 1 kere daha vurul derse ne yapacağım? Yeni kutu almak gerek boşu boşunahemşireden rica etsem verir mi ki acaba.
Çok doğru diyorsun canım kötüyü çağırıyoruz bu endişelerle. Bişeylerle meşgul olmak gerek. Şimdi akşam namazına oturuyorum ve bjk, happy12,... Diye aklıma gelen tüm nicklerle dua ediyorum:)) tabiki tüm foruma ve bebek sahibi olmak isteyen çiftlere hayırlı evlatlar diliyorum. Amincanım bişeyden ne kadar korkarsan o oluyo , her gitmemde e2 değerimi takip ettim sonuçları istedim yükselcek ohss olcam diye korktum,sonuç olarak ohss oldum,yani demek istediğim herşey olacağına varıyo, o yüzden kendini strese sokma canım,iyi gidiyo değerlerin, allah yardımcın olsun
Canım Allah razı olsun ne düşüncelisin öyle. Ben memorial da tedavi görmüyorum hemşireye bırakırsan bana vermeyebilirler muhtemelen. Düşünmen yeter canım çok sağol Allah tez zamanda sağlıkla yavruna kavuştursun inş seni[/QUOTE]irl23, post: 40950884, member: 664102"]Merhaba eğer gonal f bulamadıysan yarın adına 225 lik yani yarısını ben kullandım Hemşire ye falan bırakabilirim yarın benim opu var ilacı soğuk zincirini bozmadan muhafaza ettim
saol canım,inşallah hepimiz için hayırlısıÇok doğru diyorsun canım kötüyü çağırıyoruz bu endişelerle. Bişeylerle meşgul olmak gerek. Şimdi akşam namazına oturuyorum ve bjk, happy12,... Diye aklıma gelen tüm nicklerle dua ediyorum:)) tabiki tüm foruma ve bebek sahibi olmak isteyen çiftlere hayırlı evlatlar diliyorum. Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?