Canım e2 değerine bakıyorlarmış ama değerlerini bilmiyorum ordan anlıyorlarkızlar ohss olup olmayacagımızı nasıl anlıyorlar. kan mı verıyoruz her gün
Teşekkürler canim birde bu iskemin tedavi edici özelliği varmi mesela hafuf bir yapisiklik varsa aciyormu bilgun varmi çünkü eğer boyle bir özelliği yoksa rahim filminden ne farki kaliyor kafam karışıkBen yaptırdım. Çok kolay birşey, yalnız gittim, çikişta da rahatlıkla araba kullandım. Ücreti galiba değişken tüp bebek yaptırıp yaptırmamana göre.
Rahim ic yuzeyde polip gibi seyleri temizliyorlar. Rahimin bebegin tutunmasinda sorun yaratan seylerin ameliyat gerektirmeyecek ama sorun olabilecek seyleri. Bir nevi kurtaj islemi.Teşekkürler canim birde bu iskemin tedavi edici özelliği varmi mesela hafuf bir yapisiklik varsa aciyormu bilgun varmi çünkü eğer boyle bir özelliği yoksa rahim filminden ne farki kaliyor kafam karışık
Canım bence ıptal etme. Ben ılk banuda basladım sonra kım musaıtse ona arıyolar ayse hn da devam ettım. Sımdı transferım yapıldı beklemedeyım. Ayse hn dan cok memnun kaldım. Burda ztn sıyle bsy var doktorun onemu cok yok. Bılgıyı alıyokar hersey dosyaya yazılıyo. Muayeneyı yapıp oda dosyaya eklenıyo. Sana ılac bılgısı tum konsey yanı semra hn dahılınde tıplanıp sana oyle ılerlemen ıcın bılgıler gelıyo.bir sorum daha var biz semra hanimdan once on gorusmeyi ayse karahasanogluyla yapicaz
randevu aldigim hanim bana on gorusme yapabilecegim doktorlari siralarken ilk aklimda kalan ismi soyledim
hicbiri hakkinda bilgim yoktu hatta on gorusme olacagini bile bilmiyordum
memorial hakkindaki topiclerde banu hanimdan cok memnun kaldigini belirten arkadaslar var
istersem ayse hanimla olan randevumu iptal edip banu hanimdan alabilirmiyim randevu
veya ayse hanima giden var mi ilgisi nasil
cok panik yapiyorum turkiyede sistem nasil hic bilmiyorum onun icin korkuyorumda ya birseyleri yanlis yaparsam diye
ALLAH yardimcimiz olsun
gunaydin bendecaye hanimdan memnun kaldım yaklaşımı okdukca iyi arkadaşında dedigi gibi orada ekip çalışması var karar lar ortsk alınıyorCanım bence ıptal etme. Ben ılk banuda basladım sonra kım musaıtse ona arıyolar ayse hn da devam ettım. Sımdı transferım yapıldı beklemedeyım. Ayse hn dan cok memnun kaldım. Burda ztn sıyle bsy var doktorun onemu cok yok. Bılgıyı alıyokar hersey dosyaya yazılıyo. Muayeneyı yapıp oda dosyaya eklenıyo. Sana ılac bılgısı tum konsey yanı semra hn dahılınde tıplanıp sana oyle ılerlemen ıcın bılgıler gelıyo.
merhaba arkadaslar
benim 20 mayista memorial de semra hanimla randevum var
yurt disindan gelicem daha once 3 defa denedik bulundugumuz ulkede
2 si pozitif oldu ama bebeklerim dustu malesef
aklima takilan bir seyi sormak istiyorum size
bir zamanlar tek embriyo transfer ediyorlardi kanunlara gore
hala var mi boyle birsey dr iki tane isterse olurmu
yada ben yurt disindan gelecegim icin bu olay benim icin gecerli olur mu
saglik guvencemiz yok tr de kendi butcemizle yapacagimiz icin soruyorum
ben sansi arttirmak icin iki tane isterim tabi ki
umarim soruyu dogru sorabilmisimdir :)
bu yolda emek veren herkese ALLAH anne baba olmayi nasib etsin
bizlerde kucaklayalim yavrularimizi hayirla saglikla insaALLAH
Malesef sonuç negatif harap bir durumdayım
Çok doğru diyorsun canım kötüyü çağırıyoruz bu endişelerle. Bişeylerle meşgul olmak gerek. Şimdi akşam namazına oturuyorum ve bjk, happy12,... Diye aklıma gelen tüm nicklerle dua ediyorum:)) tabiki tüm foruma ve bebek sahibi olmak isteyen çiftlere hayırlı evlatlar diliyorum. Amin
Arkadaslar transferım yapıldı. Heyecanlı bekleyısım basladı...:) ınsallah tutunur bana allahım
Artık unutmam mümkün değilÜZME KENDİNİ EVET İNSAN HARAP OLUYOR AMA ÖNCE SAĞLIK SAĞLIĞIMIZ YERİNDE OLDU MU YİNE DENERİZ VAZGEÇMEYİZ ŞU MÜBAREK GÜNLERDE HAYIRLISIYLA HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN
AAA BİZİ UNUTTUN MU DUANDA
Amin canım allah hepimizin yüzünü güldürsünİNŞALLAH CANIM TUTUNUR DEVAMIDA GELİR RABBİM YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN
Allah kabul etsin canım allah razı olsun. Insallah allah hepımuze cok guzel gunler nasıp etsın mis kokulu bebeklerımızleÜZME KENDİNİ EVET İNSAN HARAP OLUYOR AMA ÖNCE SAĞLIK SAĞLIĞIMIZ YERİNDE OLDU MU YİNE DENERİZ VAZGEÇMEYİZ ŞU MÜBAREK GÜNLERDE HAYIRLISIYLA HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN
AAA BİZİ UNUTTUN MU DUANDA
dualarimiz seninle inşallah tutunmustur canimArkadaslar transferım yapıldı. Heyecanlı bekleyısım basladı...:) ınsallah tutunur bana allahım
Insallah canımm ınsallah:)dualarimiz seninle inşallah tutunmustur canim
bence çift embiriyo transfer ediolar bildiğim kadar cnmmerhaba arkadaslar
Malesef sonuç negatif harap bir durumdayım
merhaba arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?