- 3 Haziran 2021
- 50
- 21
- 3
- 25
Hayir malese neden tutmadigina dair bir yorum yapamadılarEvet size sormuştum☺ peki pgt li daha kaliteli olmasına rağmen neden tutmadığına dair bir yorum yaptılar mı ?
Kalitesi güzelmiş ee sağlıklı da yaşında genç daha ne olsun anlamadım nasip diyoruz burda işte kilonuz varmıydıHayir malese neden tutmadigina dair bir yorum yapamadılar
Tutma orani %70 diyoruz hep %30 luk kısım bilinmeyen bulamadigimiz sebepler dediler
Evet nasip kismet cok dogru ama insan bi sebep sunmalarini bekliyo yinede onca test yapiliyo sonuctaKalitesi güzelmiş ee sağlıklı da yaşında genç daha ne olsun anlamadım nasip diyoruz burda işte kilonuz varmıydı
Benim de aklima cok takilmisti trombofili sonucum. Bende mthfr c677 heretorizot, pai heterozigot cikmisti. Memorial bu genleri onemli bulmuyor, dolayisiyla bisey yazmadilar bununla ilgili. Ama ben rahat durmadim, transferden sonra perinatologa gittim, o bana coraspin ve igne yazdi. Pai onemli dedi. Homozigotsa daha onemli hattaKızlar slm bu ara gebelik olursa riske atmamak adına kanda pıhtılaşma mevzusunu araştırıyorum benim yaptırdığım tromboli Paneli böyle benimkine benzeyen varmı birde bu konularda bilgisi olan var mıEki Görüntüle 2867770
Homozigot nasıl oluyor N/N Yazan mı N/M yazan mı oluyor birde YouTube’da bir doktorun videosunu izledim oda önemli olan faktör 2 ve faktör 5 genlerindeki mutasyon diğerleri önemli değil dediBenim de aklima cok takilmisti trombofili sonucum. Bende mthfr c677 heretorizot, pai heterozigot cikmisti. Memorial bu genleri onemli bulmuyor, dolayisiyla bisey yazmadilar bununla ilgili. Ama ben rahat durmadim, transferden sonra perinatologa gittim, o bana coraspin ve igne yazdi. Pai onemli dedi. Homozigotsa daha onemli hatta
Senin toplam 3 geninde gorunuyor, bence sen de bu isi onemseyen iyi bir perinatolog veya hematolog bulup danisirsan iyi olur
Memorialde faktor 5 ve faktor 2de mutasyon varsa igne yaziyorlar sadece.
Bu sonuc yazma sekli anladigim kadariyla N/N normal, N/M heterozigot demek.Homozigot nasıl oluyor N/N Yazan mı N/M yazan mı oluyor birde YouTube’da bir doktorun videosunu izledim oda önemli olan faktör 2 ve faktör 5 genlerindeki mutasyon diğerleri önemli değil dedi
evet gayet noemal herşey demekki nasip değilmiş canım ne diyelim kaç yıllık evlisinEvet nasip kismet cok dogru ama insan bi sebep sunmalarini bekliyo yinede onca test yapiliyo sonucta
Boyum 160 kilom 61 ideal kulamdayim
2 yıllık evliyimevet gayet noemal herşey demekki nasip değilmiş canım ne diyelim kaç yıllık evlisin
Amin inşallah ❣Anladım canım hayırlısıyla bizler de kavuşuruz inşallah bebişlerimize
Haberleselim canım benimKolay gelsin canim sakın stres yapma birak herseyi oldugu kadar, kendini yormadanBen bildigin gibi devam ediyorum canimcim haftaya toplama yapilacak , insnilmaz cok ilac aldim bu tedavide sonucu da deger olacak insallah
Canim sen bir gebelik testi yap derimArkadaşlar transfer için 2. adetimi bekliyorum normalde adetim düzenlidir ama 4 gün geçti heran adet olacakmışım gibi sancım var su gibi akıntım var göğüs hassasiyetim mevcut ama hala olmadım. Benim gibi adeti geciken var mı bu durum normal mi
Evet cok normal benimde adetim hep duzenlidir bende 2. Adetimi beklerken 15 gun gecikti doktor normal ilaçların etkisi dediArkadaşlar transfer için 2. adetimi bekliyorum normalde adetim düzenlidir ama 4 gün geçti heran adet olacakmışım gibi sancım var su gibi akıntım var göğüs hassasiyetim mevcut ama hala olmadım. Benim gibi adeti geciken var mı bu durum normal mi
Haber veririm canim tabii kiHaberleselim canım benimhayırlı haberler inşallah etiketle beni haberlerinde
2. günü kan testi yaptım 2 çıktı negatif. O yüzden farklı birşey olabilir mi diye düşünüyor insanCanim sen bir gebelik testi yap derim
Ozaman durum degisir tabi2. günü kan testi yaptım 2 çıktı negatif. O yüzden farklı birşey olabilir mi diye düşünüyor insan
Dun gonal f i 150 ye düşürdüler. Merional i de 150 başlattılar.hatta gönül hoca doz arttırılabilir demisti bende fazladan gonal f aldım.bakalim nasıl devam edecekler.sizde nasıl sizin?İnsallah canimgonal f dozunu ne yaptilar?
Esinizde hangi translokasyon var?ya inan o kadar karışık ki canım aslında bu olay sağlıklı gelip tutmayanda oluyor tutmayınca açıklayamıyorlar da sadece pgt l tutma oranı daha yüksek diyorlar ama eminde olamıyoruz biz mecbur yaptırıyoruz eşimde translakasyon var diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?