Bende yaptırmıştır ama adam gibi analiz eden yorumlayan bir dr a denk gelmedim. Benimki de ortalama böyle.drvlwtte yaptırmıştımKızlar slm bu ara gebelik olursa riske atmamak adına kanda pıhtılaşma mevzusunu araştırıyorum benim yaptırdığım tromboli Paneli böyle benimkine benzeyen varmı birde bu konularda bilgisi olan var mıEki Görüntüle 2867770
Senin durumun daha iyi ozaman, ben gonalfi 150ye dusurup 225 menogon yapiyordum, dunku kontrolden sonra ikisi de 225 ooldu. Bir de centeotide basladim, bakalim yarin ne olacak?Dun gonal f i 150 ye düşürdüler. Merional i de 150 başlattılar.hatta gönül hoca doz arttırılabilir demisti bende fazladan gonal f aldım.bakalim nasıl devam edecekler.sizde nasıl sizin?
Insallah inşallahSenin durumun daha iyi ozaman, ben gonalfi 150ye dusurup 225 menogon yapiyordum, dunku kontrolden sonra ikisi de 225 ooldu. Bir de centeotide basladim, bakalim yarin ne olacak?
Ben de ilave gonalf aldim yetmedi cunku 3 kutuyalniz bu tedavim cok bol ilacli oldu insallah faydasi da olur
Ben de sordum dun Sali gibi olabilir dedi ama yarin daha net konusur, benim karin bolgem ignelerden cok agriyor gunden gune heyecandan cok agrim artiyor gibiInsallah inşallahBende aynı şekilde bol ilaç kullandım..tahmini yumurta toplama ne zaman olacaktır sizin?ben geçen gönül hocaya sordum, haftaya çarşamba gibi öngörüyor.. bakalım zaman yaklaştıkça biraz heyecanlanıyor insan..
Benimde aynı sekilde agri yok ama heyecandan içim cok kıpır kıpır hatta tatli heyecan kavramından uzakta kasiklarim da gerilim varBen de sordum dun Sali gibi olabilir dedi ama yarin daha net konusur, benim karin bolgem ignelerden cok agriyor gunden gune heyecandan cok agrim artiyor gibi
Böyle hissetmen cok normal , önemli bir surecten geciyoruz .. insallah hersey cok guzel olacak , mutlu sona bir kac adimimiz kaldi şunun surasindaBenimde aynı sekilde agri yok ama heyecandan içim cok kıpır kıpır hatta tatli heyecan kavramından uzakta kasiklarim da gerilim var
Benim pai heterozigot çıktı. Memorial iğneye gerek yok dedi. Burada takip eden doktor kesinlikle iğne ve coraspin kullan dedi. Ben Memorial a güvenmek istedim. Pubmed den okuduğum makalelerde de bu genle düşükler arasında bağlantı bulunamamış diyor. 10+4 oldum ama her gün acaba kalbi hala atıyor mu diye pişman oluyorum kullanmadığımaBenim de aklima cok takilmisti trombofili sonucum. Bende mthfr c677 heretorizot, pai heterozigot cikmisti. Memorial bu genleri onemli bulmuyor, dolayisiyla bisey yazmadilar bununla ilgili. Ama ben rahat durmadim, transferden sonra perinatologa gittim, o bana coraspin ve igne yazdi. Pai onemli dedi. Homozigotsa daha onemli hatta
Senin toplam 3 geninde gorunuyor, bence sen de bu isi onemseyen iyi bir perinatolog veya hematolog bulup danisirsan iyi olur
Memorialde faktor 5 ve faktor 2de mutasyon varsa igne yaziyorlar sadece.
Canım benim pai heterozigot çıkmıştı 4g/5g. İlaç kullanmadım Memorial gerek yok dedi diye. Ama o kadar strese giriyorum ki bazen keşke kullansaydim diyorum. Bir tarafimda gereksiz yere ilaç almadım her şey olacağına varır diyor. Çok stresli işler. Sen yine bir perinatologa danış mümkünse.Homozigot nasıl oluyor N/N Yazan mı N/M yazan mı oluyor birde YouTube’da bir doktorun videosunu izledim oda önemli olan faktör 2 ve faktör 5 genlerindeki mutasyon diğerleri önemli değil dedi
46 gün sonra adet olmuştum yanlış hatırlamıyorsam. İlaçlardan sonra gecikme normal demişlerdi.Arkadaşlar transfer için 2. adetimi bekliyorum normalde adetim düzenlidir ama 4 gün geçti heran adet olacakmışım gibi sancım var su gibi akıntım var göğüs hassasiyetim mevcut ama hala olmadım. Benim gibi adeti geciken var mı bu durum normal mi
Dengtevcim bu konu beni daha tup bebege ilk basladigimiz zamanlarda durtuklemeye baslamisti. Genelde doktorlarin ortak soylemi bu genlere gerek yok oluyor. Perinatologlar ignenin gerekli oldugunu savunuyor daha cok. Her iki sekilde de bebegini kucagina alanlar var, sen kendine stres yaratmaBenim pai heterozigot çıktı. Memorial iğneye gerek yok dedi. Burada takip eden doktor kesinlikle iğne ve coraspin kullan dedi. Ben Memorial a güvenmek istedim. Pubmed den okuduğum makalelerde de bu genle düşükler arasında bağlantı bulunamamış diyor. 10+4 oldum ama her gün acaba kalbi hala atıyor mu diye pişman oluyorum kullanmadığımaama Memorial böyle bir şeyi gözden kaçırmaz herhalde, inşallah.
Canım arada bir telaş geliyor kalbim sıkışıyor ama sonra Allah'ım sana emanet ettim diyorum. Sakinleştiriyorum kendimi. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinDengtevcim bu konu beni daha tup bebege ilk basladigimiz zamanlarda durtuklemeye baslamisti. Genelde doktorlarin ortak soylemi bu genlere gerek yok oluyor. Perinatologlar ignenin gerekli oldugunu savunuyor daha cok. Her iki sekilde de bebegini kucagina alanlar var, sen kendine stres yaratmacok aklina takiliyorsa bu konuya onem veren bir perinatologla gorusebilirsin. Gebeligin ortasinda kullanmaya baslanabiliyor mu? Bu konuda hic bilgim yok. Allah sana da bebegine dr saglik sihhat versin
Yaaa insallah...böyle söylemeniz dahi nasıl motive etti beniBöyle hissetmen cok normal , önemli bir surecten geciyoruz .. insallah hersey cok guzel olacak , mutlu sona bir kac adimimiz kaldi şunun surasinda
merhaba siizin kaçıncı tüp bebek denemenizde pozitif oldu :)Dengtevcim bu konu beni daha tup bebege ilk basladigimiz zamanlarda durtuklemeye baslamisti. Genelde doktorlarin ortak soylemi bu genlere gerek yok oluyor. Perinatologlar ignenin gerekli oldugunu savunuyor daha cok. Her iki sekilde de bebegini kucagina alanlar var, sen kendine stres yaratmacok aklina takiliyorsa bu konuya onem veren bir perinatologla gorusebilirsin. Gebeligin ortasinda kullanmaya baslanabiliyor mu? Bu konuda hic bilgim yok. Allah sana da bebegine dr saglik sihhat versin
Benim ilkti, bugun tekrar kan verip artisa gore pozitiften emin olacagimmerhaba siizin kaçıncı tüp bebek denemenizde pozitif oldu :)
4 ve 15 . genler de var canım benim eşimdeEsinizde hangi translokasyon var?
Hadi hayırlı haberler alırsın inşallaah :)Benim ilkti, bugun tekrar kan verip artisa gore pozitiften emin olacagim
Ben bir gün dinlenip başlamıştım.Transferin ertesi günü hemen işe başlayanlar oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?