Bende evden çalışıyorum ilk transferin üzerine şimdi izin almam gene sorun olur diye evden çalışıyorum uzanıp çalışırım sorun olur mu diye merak ettim :)Ben bir gün dinlenip başlamıştım.
Önceden yaptırdığımız sonuçları götürmüştüm ben onlar üzerinden konuşup yorum yapmışlardı.Merhaba. Temmuzun ikisinde ön görüşmeye gideceğim memoriale. Yanımda hangi evrakları götürmem gerekli bilgisi olan yazabilir mi
Şimdi aradım mesaj olarak attılar istedikleri tahlilleri. Hormon testleri en son aralık ayında yaptırmıştım kabul ederler miÖnceden yaptırdığımız sonuçları götürmüştüm ben onlar üzerinden konuşup yorum yapmışlardı.
Genellikle yakın tarihler istiyorlar ama sorun bir hastaneye genede siz hangi doktora aldınız randevu ?Şimdi aradım mesaj olarak attılar istedikleri tahlilleri. Hormon testleri en son aralık ayında yaptırmıştım kabul ederler mi
Yücel bey ve semra hanıma aldım ön görüşmeyiGenellikle yakın tarihler istiyorlar ama sorun bir hastaneye genede siz hangi doktora aldınız randevu ?
Anladımm sizin içinde hayırlı olsun :)Yücel bey ve semra hanıma aldım ön görüşmeyi
Benimde negatifti üzme canını dğer transferin içinnn kendi sağlığını düşün bizde de inşallah olacak hayırlı haberler.. Kaçıncı denemendi ?Canım çok sağol ama malesef olmadı sonuç negatif
Insallah canim 4.denememdi ama dondurulmus 2 tanr var onlarda orta kalite yani tutmama olasiligi cok yuksekBenimde negatifti üzme canını dğer transferin içinnn kendi sağlığını düşün bizde de inşallah olacak hayırlı haberler.. Kaçıncı denemendi ?
Insallah canim 4.denememdi ama dondurulmus 2 tanr var onlarda orta kalite yani tutmama olasiligi cok yuksek
gene sebepsiz bir negatif dahaOlmuştum hiç bir sorum yoktu ki sadece tutma olasiligini arttirmak icin cizik attilar
Inanin hic bir sorun yok olmadi doğal yollardan. Tedavide 7 yumurta toplaniyor sayi az biraz hepsi dolleniyor 5.güne 1 2 tane iyi kalite 1 2 de orta kalite kaliyor iste . Yoksa 6Aa 6ba kalitedeydigene sebepsiz bir negatif dahaAllah yardımcımız olsun inşallah genel sorununuz neydi neyden kaynaklıydı tüp bebek nedeni
Bence hiç öyle düşünmeyin, Allah vereceği zaman en kalitesiz embriyo olsa da verecek..2.gun embriyosu dahi tutan cok kişi var ,bu forumda okumuştum.ki sizinki 5.gun embriyosudur.o yuzden pozitif düşünün,bir sonrakine kendinizi adapte edin..Insallah canim 4.denememdi ama dondurulmus 2 tanr var onlarda orta kalite yani tutmama olasiligi cok yuksek
Yumurta kalitesimi spermmi bunu bile bilmiyoruz Allahın vardır bir bildiği buda bir sınav inşallah alnımızın akıyla çıkarız bu sınavdan ne diyelim. 6aa 6ba olanlar 6.gün embriyosu değil mi ?Inanin hic bir sorun yok olmadi doğal yollardan. Tedavide 7 yumurta toplaniyor sayi az biraz hepsi dolleniyor 5.güne 1 2 tane iyi kalite 1 2 de orta kalite kaliyor iste . Yoksa 6Aa 6ba kalitedeydi
Amin canim insallah hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin rabbim. Inan sabah eşimle aynı seyi söyledik geciktiriyorsa daha güzeli içindir bizimde sınavımız buymuş dedik hayırlısiolsun insallah hakkimizdaBence hiç öyle düşünmeyin, Allah vereceği zaman en kalitesiz embriyo olsa da verecek..2.gun embriyosu dahi tutan cok kişi var ,bu forumda okumuştum.ki sizinki 5.gun embriyosudur.o yuzden pozitif düşünün,bir sonrakine kendinizi adapte edin..
O yuzden sıkmayın canınızı, hepimiz Allah tan istiyoruz...gecen bu grupta birisi soyle demisti; "geciktiriyor ise guzellestiriyordur " diye...cok motive oldum..siz de lütfen böyle düşünün.
Hepimiz istiyoruz dua ediyoruz, Rabbım dualarımızı boş çevirmesin hayirla sağlıkla versin
Aynen öylee canımmmm mübarek cuma günü Allah dualarımızı kabul etsin :)Amin canim insallah hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin rabbim. Inan sabah eşimle aynı seyi söyledik geciktiriyorsa daha güzeli içindir bizimde sınavımız buymuş dedik hayırlısiolsun insallah hakkimizda
Bildiğim kadarıyla 5aa olan en iyi kalite oluyor canım yanlış bimiyorsam 5 ler daha iyi oluyorInsallah canım ya ama çok kötü oluyor insan bizi bizden başka kimse anlayamaz. Yok 5.gün embriyosu benimkiler en iyi kalite dediler pgt de yaptirmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?