Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

gene sebepsiz bir negatif daha Allah yardımcımız olsun inşallah genel sorununuz neydi neyden kaynaklıydı tüp bebek nedeni
Inanin hic bir sorun yok olmadi doğal yollardan. Tedavide 7 yumurta toplaniyor sayi az biraz hepsi dolleniyor 5.güne 1 2 tane iyi kalite 1 2 de orta kalite kaliyor iste . Yoksa 6Aa 6ba kalitedeydi

Insallah canim 4.denememdi ama dondurulmus 2 tanr var onlarda orta kalite yani tutmama olasiligi cok yuksek
Bence hiç öyle düşünmeyin, Allah vereceği zaman en kalitesiz embriyo olsa da verecek..2.gun embriyosu dahi tutan cok kişi var ,bu forumda okumuştum.ki sizinki 5.gun embriyosudur.o yuzden pozitif düşünün,bir sonrakine kendinizi adapte edin..
O yuzden sıkmayın canınızı, hepimiz Allah tan istiyoruz...gecen bu grupta birisi soyle demisti; "geciktiriyor ise guzellestiriyordur " diye...cok motive oldum..siz de lütfen böyle düşünün.
Hepimiz istiyoruz dua ediyoruz, Rabbım dualarımızı boş çevirmesin hayirla sağlıkla versin

Inanin hic bir sorun yok olmadi doğal yollardan. Tedavide 7 yumurta toplaniyor sayi az biraz hepsi dolleniyor 5.güne 1 2 tane iyi kalite 1 2 de orta kalite kaliyor iste . Yoksa 6Aa 6ba kalitedeydi
Yumurta kalitesimi spermmi bunu bile bilmiyoruz Allahın vardır bir bildiği buda bir sınav inşallah alnımızın akıyla çıkarız bu sınavdan ne diyelim. 6aa 6ba olanlar 6.gün embriyosu değil mi ?

Insallah canım ya ama çok kötü oluyor insan bizi bizden başka kimse anlayamaz. Yok 5.gün embriyosu benimkiler en iyi kalite dediler pgt de yaptirmistim

Amin canim insallah hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin rabbim. Inan sabah eşimle aynı seyi söyledik geciktiriyorsa daha güzeli içindir bizimde sınavımız buymuş dedik hayırlısiolsun insallah hakkimizda

Aynen öylee canımmmm mübarek cuma günü Allah dualarımızı kabul etsin :)

Merhabalar arkadaşlar doktor adetinin 2. Günü gel dedi bana bugün ya da yarın olacağım karnımda sancı var . Acaba pazar günü açık mı merkez . Adetim 2. Günü pazara geliyor galiba .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…