Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Inanin hic bir sorun yok olmadi doğal yollardan. Tedavide 7 yumurta toplaniyor sayi az biraz hepsi dolleniyor 5.güne 1 2 tane iyi kalite 1 2 de orta kalite kaliyor iste . Yoksa 6Aa 6ba kalitedeydi
Merhaba canim, bozma moralini en azindan dondurulmuslarin var .. ayrica iyi kalite tutmsyip orta kalitede pozitif alan cok kisi var burda sık sık okuyorum hiç dusurme modunu lutfen bu isi hep beraber basaracagiz

eluard ve R Rosang kızlar haberlerinizi gözlerim dolarak okudum allah yardımcınız olsun
İnşallah rabbim sağlıklı birşekilde kucağınıza almayı nasip eder bizler içinde dua edin burada umut arayan herkes tez vakitde inşallah muratlarına kavuşur

Tesekkurler canim, artik sira sizde insallah. Oncesinde de cok dualar ettim hepimiz icin, bundan sonra da edecegim

Verdim canim, 243ten 1091e ziplamis. Anormal bir durum diye korktum ama perinatologla gorustum, guzel artis dedi, icim rahatladi fakat kalp atisini duyana kadar yerimde duramayacagim ben sanki
Çok mutlu oldum gerçekten böyle haberler beni çok duygulandırıyor inşaallah sağlıkla hayırlısıyla kucağına alsın yavrunu darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…