- 17 Eylül 2020
- 529
- 392
- 23
- 33
açık oluyor canım benimde pazardıMerhabalar arkadaşlar doktor adetinin 2. Günü gel dedi bana bugün ya da yarın olacağım karnımda sancı var . Acaba pazar günü açık mı merkez . Adetim 2. Günü pazara geliyor galiba .
Merhaba canim, bozma moralini en azindan dondurulmuslarin var .. ayrica iyi kalite tutmsyip orta kalitede pozitif alan cok kisi var burda sık sık okuyorum hiç dusurme modunu lutfen bu isi hep beraber basaracagizInanin hic bir sorun yok olmadi doğal yollardan. Tedavide 7 yumurta toplaniyor sayi az biraz hepsi dolleniyor 5.güne 1 2 tane iyi kalite 1 2 de orta kalite kaliyor iste . Yoksa 6Aa 6ba kalitedeydi
6 olanlar 6.gün embriyosu diye biliyorum yanlış bilmiyorsam eğer tabiInsallah canım ya ama çok kötü oluyor insan bizi bizden başka kimse anlayamaz. Yok 5.gün embriyosu benimkiler en iyi kalite dediler pgt de yaptirmistim
Vardır bunda da bi hayr demekten başka bişey gelmiyor ...Olmuştum hiç bir sorum yoktu ki sadece tutma olasiligini arttirmak icin cizik attilar
Teşekkür ederimmAnladımm sizin içinde hayırlı olsun :)
2 Tane dondurulmus var ama orta kaliteydi hayırlısıVardır bunda da bi hayr demekten başka bişey gelmiyor ...
Var mıydı geride embriyo ?
Anladım canım olabilir ama 5.gün iyi kalite dediler gittigimde sorarım tekrardanBildiğim kadarıyla 5aa olan en iyi kalite oluyor canım yanlış bimiyorsam 5 ler daha iyi oluyor
yani ben öyle biliyorum canım 6 ile başlayanlar 6.gün embriyosu oluyor 5 le başlayanlar 5.gün ama bu iş güne bakmıyor bakarsın orta kaliteli olan tutar hiç belli olmazAnladım canım olabilir ama 5.gün iyi kalite dediler gittigimde sorarım tekrardan
Teşekkür ederim aradım pazara randevu aldım kanama şimdi başladı .açık oluyor canım benimde pazardı
5.gunde 6aa kalitede ise kabuğundan çıkmış demekti sanırım. O daha kaliteli diye biliyorum ben.Bildiğim kadarıyla 5aa olan en iyi kalite oluyor canım yanlış bimiyorsam 5 ler daha iyi oluyor
Canım inşallah güzel haberlerini de alırızevet daha önce asla böyle bırseyle karsılasmamıştım 30 ymurtadan 3 adet 4aa ve 4bb cıkmıstı
İnşallah bu denemede pozitifi görürsün bizede güzel haberlerini verirsin başladınız mı2 kere denemiştim canım ben devlette 2 side düşük oldu öyle olunca araştırdık eşimde translakosyon çıktı ortaya memorialde pgt li ilk olacak
Cenim verdin mi kan tekrar, degerin nasil merak ettimBenim ilkti, bugun tekrar kan verip artisa gore pozitiften emin olacagim
Verdim canim, 243ten 1091e ziplamis. Anormal bir durum diye korktum ama perinatologla gorustum, guzel artis dedi, icim rahatladiCenim verdin mi kan tekrar, degerin nasil merak ettim
Tesekkurler canim, artik sira sizde insallah. Oncesinde de cok dualar ettim hepimiz icin, bundan sonra da edecegim
Çok mutlu oldum gerçekten böyle haberler beni çok duygulandırıyorVerdim canim, 243ten 1091e ziplamis. Anormal bir durum diye korktum ama perinatologla gorustum, guzel artis dedi, icim rahatladifakat kalp atisini duyana kadar yerimde duramayacagim ben sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?