İnsallah Amin canimÇok mutlu oldum gerçekten böyle haberler beni çok duygulandırıyorinşaallah sağlıkla hayırlısıyla kucağına alsın yavrunu darısı başımıza
Herkesin farkli oluyor canim o yuzden hicbir seyi kafana takma, kendini olumsuz etkileme. Benim hicbir belirtim olmadi, acaba tutmadi mi demedim desem yalan olurTransferin 3.günü ama kasıklarım çok şiş ya. Neden böyle acaba
Bende şuan hiçbişi hissetmiyorum sadece kasıklarım şiş canımı sıkıyor uzanıp kalkarken geriniyorum bişi olmaz demiHerkesin farkli oluyor canim o yuzden hicbir seyi kafana takma, kendini olumsuz etkileme. Benim hicbir belirtim olmadi, acaba tutmadi mi demedim desem yalan olur
Yok canim o kadarcik gerinmeden bir sey olmazBende şuan hiçbişi hissetmiyorum sadece kasıklarım şiş canımı sıkıyor uzanıp kalkarken geriniyorum bişi olmaz demi
Canım ben her işin bir doğru zamanı olduğuna inanıyorum demek ki doğru zaman bu zaman değilmiş inşallah en kısa sürede seninde güzel haberlerini alırızCanım çok sağol ama malesef olmadı sonuç negatif
Şeninde transferin hayırlı olsun umarım güzel haberlerini alırızTransferin 3.günü ama kasıklarım çok şiş ya. Neden böyle acaba
Amiiin çok çok teşekkürler
masallah canim ikinize deVerdim canim, 243ten 1091e ziplamis. Anormal bir durum diye korktum ama perinatologla gorustum, guzel artis dedi, icim rahatladifakat kalp atisini duyana kadar yerimde duramayacagim ben sanki
1 temmuza kalp atisi icin randevu verdiler. Sonrasinda kuslar yuvadan ucuyormasallah canim ikinize deinsallah kalp atisini da cinsiyetini de okuyacagiz buyuk mutlulukla nezaman kalp atisi icin cagirdilar, yine memoriala mi gidiliyor yoksa baska bir doktora mi devam ediyorsun surecin devami nasil oluyor
Canim cok sevindim yeni gordum cok mutlu oldum senin adina insaalah saglicakla kucagina aldirsin mevlam1 temmuza kalp atisi icin randevu verdiler. Sonrasinda kuslar yuvadan ucuyorMemorialle isimiz kalmiyor
Darisi basliktaki tumm arkadaslarin basinaGuzel dileklere ve dualara devam
Çok sagol guzel dualarin icin❣P Papatya_14 canım rabbim hayırlı bi vakitde versin inşallah sen üzülme demek ki nasip değildi inşallah tez vakitde pozitifi görürsün
Canım çok sağol kendimde yeniden o gücü bulduysam birazda sizlerin sayesinde gerçekten herkese çok teşekkür ederimCanım ben her işin bir doğru zamanı olduğuna inanıyorum demek ki doğru zaman bu zaman değilmiş inşallah en kısa sürede seninde güzel haberlerini alırız
Cok cok tesekkurlee canim, kendim icin olsugu kadar sizin icin de istiyorum bu asamalari atlatip guzel haberler almanizi, insallah da alacagizCanim cok sevindim yeni gordum cok mutlu oldum senin adina insaalah saglicakla kucagina aldirsin mevlam
İnşallah bu sefer haberi alacaksınızBugun adet oldum ve 2. Transfer icin yarin baslayacagim kismetse dua edin bu sefer guzel hayirli ve sevindirici haberler alalim..
Insallah :)İnşallah bu sefer haberi alacaksınız
Ya yerim ne güzel takip ediyorsun herkesi
İnsan heyecan yapıyor ne bileyim , bu sıra bi de transferler , opular derken heyecan max seviyede ..Ya yerim ne güzel takip ediyorsun herkesicanım sanırım akşam evde kendim yapacağım testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?