Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Herkesin farkli oluyor canim o yuzden hicbir seyi kafana takma, kendini olumsuz etkileme. Benim hicbir belirtim olmadi, acaba tutmadi mi demedim desem yalan olur
Bende şuan hiçbişi hissetmiyorum sadece kasıklarım şiş canımı sıkıyor uzanıp kalkarken geriniyorum bişi olmaz demi

Amiiin çok çok teşekkürler
Biz aynı yolun yolcusu güçlü kadınlarız, dualar hep bir Allah tez vakitte herkesin gönlüne göre versin inşallah

Verdim canim, 243ten 1091e ziplamis. Anormal bir durum diye korktum ama perinatologla gorustum, guzel artis dedi, icim rahatladi fakat kalp atisini duyana kadar yerimde duramayacagim ben sanki
masallah canim ikinize de insallah kalp atisini da cinsiyetini de okuyacagiz buyuk mutlulukla nezaman kalp atisi icin cagirdilar, yine memoriala mi gidiliyor yoksa baska bir doktora mi devam ediyorsun surecin devami nasil oluyor

masallah canim ikinize de insallah kalp atisini da cinsiyetini de okuyacagiz buyuk mutlulukla nezaman kalp atisi icin cagirdilar, yine memoriala mi gidiliyor yoksa baska bir doktora mi devam ediyorsun surecin devami nasil oluyor
1 temmuza kalp atisi icin randevu verdiler. Sonrasinda kuslar yuvadan ucuyor Memorialle isimiz kalmiyor
Darisi basliktaki tumm arkadaslarin basina Guzel dileklere ve dualara devam

1 temmuza kalp atisi icin randevu verdiler. Sonrasinda kuslar yuvadan ucuyor Memorialle isimiz kalmiyor
Darisi basliktaki tumm arkadaslarin basina Guzel dileklere ve dualara devam
Canim cok sevindim yeni gordum cok mutlu oldum senin adina insaalah saglicakla kucagina aldirsin mevlam

Canım ben her işin bir doğru zamanı olduğuna inanıyorum demek ki doğru zaman bu zaman değilmiş inşallah en kısa sürede seninde güzel haberlerini alırız
Canım çok sağol kendimde yeniden o gücü bulduysam birazda sizlerin sayesinde gerçekten herkese çok teşekkür ederim

Canim cok sevindim yeni gordum cok mutlu oldum senin adina insaalah saglicakla kucagina aldirsin mevlam
Cok cok tesekkurlee canim, kendim icin olsugu kadar sizin icin de istiyorum bu asamalari atlatip guzel haberler almanizi, insallah da alacagiz senin transferini de heyecanla bekliyorum

Ya yerim ne güzel takip ediyorsun herkesi canım sanırım akşam evde kendim yapacağım testi
İnsan heyecan yapıyor ne bileyim , bu sıra bi de transferler , opular derken heyecan max seviyede ..
Gönlümden geçen herkesin sevinçli haber paylaşması ...
Bazen geriye doğru 3 binli sayfalara gidiyorum , çoğu kişinin “Doğumdan .... şu zaman geçti “ diye ibare çıkıyor .. Hepimizin nicklerinin altında yazsa keşke ..
Hatta kızlar ; ( D dengtev , eluard , R Rosang )
Nicklerinizde düzeltme yaparak hamilelik bilgisi girin , ayyy çok heyecanlı ya ..
Allah’ım bana ve isteyen tüm kadınlara nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…