Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım bu mesaj üzerinden yazmak istedim dün konuşmuştuk 6aa demek 6.gün embriyosu demek değil dedi soner hoca embriyonun icerisindeki bosluga göre bu adlandirma veriliyor dedi o da embriyologa göre degisir, o an biri 5 digeri 6 olarak adlandirabiliyor dedi. Iyi kalite ise aralarında çok bir fark yok dedi sizlerle de paylasmak istedim

Amiin canim, Allah tum isteyenlere nasip etsin. Evladinin kiymetini bileceklere anneligi nasip etsin insallah

Kendi adima hala kaniksayamadim durumi ve hala endiselerim var. O takvime o kadar imrendim ki bu surecte anlatamam ama her seyin yolunda oldugundan emin olup oyle koyarim, mesela kalp atisini duyduktan sonra insallah.

Sen hepimizi dikkatle takip ediyorsun ama sendeki gelismeleri bilmiyoruz. Yakinda baslar misiniz?

Evet canim 5 ve 6 sayilarinin embriyonun çapı oldugunu soylemisti sanki bize de, yani buyukluguyle ilgili demekki. Senin soyledigin de ayni yere cikiyor, anlatim dilleri biraz farkli sadece

Aynen canim bizde tekrar dondurulmuslarla basladik bu sefer ilaçlı olacak dedi hiç bir sebep söyleyemedi işte malesef bilinmeyen yüzde 30 tutmama olasılığı var dedi bakalım benim hiç umudum yok ama hayırlısı

Aynı fikirdeyim , o kalp sesini duy inlet sonra buraları
Ben normalde bu ay başı oralardaydım ahh ahh , sonra eşimde varikosel çıkınca ameliyat falan olur diye vitaminleri bıraktı ,dr ‘da ameliyata gerek yok dedi, olan değerler de hepten düştü.
Benim sorunum genetik ve böyle sorunlu hastalar genellikle Yücel Hocaya havale ediliyormuş . Instagramdan takip ettiğime göre adam da tatilde
Temmuz dönemi de malum Kurban zamanı .. Düşündük ki en iyisi Ağustos başı çıkalım yola , bu zamana kadar da takviyelerle en azından sperm de gelişmeler olabilir ..

Umarım bu sefer de Semra Hoca tatile gitmez

Canım ben de bu sayfanın en başından beri okudum ve ilacı hangi eczaneden alayım diye soran birinin adında doğumdan bu yana su kadar gün geçti yazısını görünce o kadar mutlu olurdum ki.. şimdi hiç cesaretim yok Allah korusun her an bir aksilik çıkacak gibi geliyor. Niye bu kadar pimpirikli oldum bilmiyorum. Dur bakalım 12.haftaya geleyim yapacağım ben de buraya hala bu kadar sık girme nedenim de sizsiniz hepimiz dileğimize kavuşalım inşallah

İnsallah bu sefer olucak ❣
Sende hemen başladın mi donmuslarina ara vericekmisin biraz

Kızlar aklımdayken sormak istiyorum.
Ben Merkeze gitmeden önce bi ön görüşme yapmak istiyorum ,fakat bugün
0 (212) 314 66 66 ‘yı aradığımda bana “burası genel iletişim , malesef hekimlerimizle (Üroloji Murad Başar için) 450₺ karşılığında Whatsapp üzerinden evraklarınızı göndererek iletişim kurabilirsiniz dedi.

Ee ben de şunu düşünerek ;
Eşim de orta derece varikosel mevcut ve Murat Hoca ‘dan bi öngörüş almak istiyorum, zaten geleceğim en azından ameliyat olsun derse veya takviye kullansın derse diye fikir almak istiyorum.
Tüp Bebek te nasıl ki ön muayene ücretsizse , şehir dışından gelecek bi çift içinde böyle bi imkan olabilir . Yanlış mı düşünüyorum ?

Yarın adetimin 2. Günü yarın tüp bebek tedavisine başlıyoruz . Soner beyle randevumuz var sabah .Adetliyken alttan mı bakılıyor ultrasonla ? Yoksa karından mı ?

Canım kan vermeden belli olmaz hiç bozma moralini belki pozitiftir idrarda çıkmayabilir üzme kendini hayırlısı, ben de 2 gün önce negatif haberini aldım ya bugün gittiğimde dondurulmuş ile başlıyoruz ara vermeye gerek yok dedi soner hoca

Canım sanırım seninde negatif geldi görüşmüşsündür doktorunla hemen ilk adet ile başlıyorlar mı yeni transfer hazırlıklarına yoksa ara verdiriyor mu?
Canim aynen benim ilk tup bebek ilk transferdi ve negatif oldu dogal siklustu doktoruma sordum baslayabilir miyim diye evet herhangi bir sorun olmaz dedi :) insallah bu sefer hayirli guzel haber alirim :) seninde mi ilk denemendi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…