Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benimde dondurulmuşlarım var. Hiç ara vermeden onunlarla devam etmek istiyorum.

Canim aynen benim ilk tup bebek ilk transferdi ve negatif oldu dogal siklustu doktoruma sordum baslayabilir miyim diye evet herhangi bir sorun olmaz dedi :) insallah bu sefer hayirli guzel haber alirim :) seninde mi ilk denemendi?
İnşallah canım isteyen bekleyen herkesin Allah gönlüne göre versin Benim ikinci denemem canım. İlki dış gebelik olmuştu.

Dondurulmuşların kalitesi nasıl canım pgt li değil sanırım dimi ?
Hepsi iyi kalite bu transfer ettiklerine de çok iyi dediler hatta Yücel beyde dedi ki çok iyi embriyon aynı kalite ile çözüldü falan ama anlayamadım artık. Yok canım benim sıkıntı tüplerde o yüzden gerek yok pgtye dediler yaptırmadık

Ben hala o kadar inanamıyorum ki Ailelerimiz tedaviyi ve her sürecini biliyordu sonucu söylediğimizde bizim tepkimize daha doğrusu tepkisizliğimize şaşırmışlardı ek olarak ben mesela normalde çok ağlak biriyimdir sonucu öğrendiğimde ağlayamadım bile öyle bi şaşkınlık ki hala devam ediyor henüz muayene olmadım, küçük köftemi sadece transfer anında gördüm ondan böyleyim biliyorum hele onu bi göreyim de nick işi hallolur Hepimizin nickinde “Doğumdan … gün geçti” yazacak bir gün biliyorum Allah sabrını versin hepimize

Hayirli olsunnn ilk denememiydiii☺☺☺

Henüz kan vermediğim için ilaçları bırakmadım. Pazartesi bıraktırır büyük ihtimalle sonra olurum. Sen ilaçları bıraktıktan ne kadar sonra regl oldun.
Aynen zaten dusuk deger gorunce biraktirdi 5 ten daha kucuk bir deger gormemiz icin bi tekrsr kan testi ver dedi pazartesi gidip kan vercem ama baslayacagiz kismetse yarin bakalim nolur dua edin

Aynen zaten dusuk deger gorunce biraktirdi 5 ten daha kucuk bir deger gormemiz icin bi tekrsr kan testi ver dedi pazartesi gidip kan vercem ama baslayacagiz kismetse yarin bakalim nolur dua edin
ilaçları bıraktıktan ne kadar sonra regl oldun ? İnşallah bu sefer güzel olacak senin ilk denemendi değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…