Oy oy Cigdemcim, sen de benim gibi beklerken sabir kupune donuseceksinAynı fikirdeyim , o kalp sesini duy inlet sonra buraları
Ben normalde bu ay başı oralardaydım ahh ahh , sonra eşimde varikosel çıkınca ameliyat falan olur diye vitaminleri bıraktı ,dr ‘da ameliyata gerek yok dedi, olan değerler de hepten düştü.
Benim sorunum genetik ve böyle sorunlu hastalar genellikle Yücel Hocaya havale ediliyormuş . Instagramdan takip ettiğime göre adam da tatilde
Temmuz dönemi de malum Kurban zamanı .. Düşündük ki en iyisi Ağustos başı çıkalım yola , bu zamana kadar da takviyelerle en azından sperm de gelişmeler olabilir ..
Umarım bu sefer de Semra Hoca tatile gitmez
İnsallah kanda pozitif olurKızlar idrar testim negatif çıktı yine olmadı kısmet değilmiş
Evet çok varKızlar bu başlıkta eşi azosperm olan var mı?
Hicbir sey canimTransferden sonra belirtiletiniz nelerdi
Bende hiçbirşy hiisetmiyom sadece kasıklarım şişkin brazHicbir sey canim
Benim 1 hafta sonra gelmisti cok hızlı dönüş yapildi diye şaşırmıştım hatta. Ara bi sor istersen aklın kalmasın…kızlar pgt den kaç günde geldi embriyolarınız? benim bugün 8. günüm yarın arasam mı acaba
Hiç umudum yok ama inşallah öyle olurİnsallah kanda pozitif oluroncelikle hayirlisini dileyelim ama simdiden moralini bozma, hatta hic bozma geride cokca embriyon var, cok sanslisin
İdrari ben korkumdan yapamamistim, bazen boyle kotu surprizler yapabiliyor gebelik olsa da, insallah oyledir de tekrar transfer icin yorulmazsin
Ben varım canım eşim micro tese oldu 4 tane sperm çıktıKızlar bu başlıkta eşi azosperm olan var mı?
Tesekkurler canimHadi inşallah hayırlısı ile bol bol kaliteli embriyon olur canım. Kaç adet folikül görünüyor ?
Ayyy hadi Rabbim yol göstersin onlara , sağlıkla çoğalsın .Kizlar Salı günü opu oluyorum, insallah guzel sonuçlar alırım bu tedavimde
Hayırlı olsun. Sağlıklı kaliteli bir sürü minnoşun olsun inşallahKizlar Salı günü opu oluyorum, insallah guzel sonuçlar alırım bu tedavimde
Aynen öyle canım en önemlisi kalitesi. Peki çok soru sordum ama en büyük folikülün kac mm ?
Ayyy hadi Rabbim yol göstersin onlara , sağlıkla çoğalsın .
Saatini söylemeyi ihmal etme , duamı edeyim
20 mm olmus canim o yuzden catlatma yapicazHayırlı olsun. Sağlıklı kaliteli bir sürü minnoşun olsun inşallah
yaaa yarın bir arayayım ben tesekkurler canımBenim 1 hafta sonra gelmisti cok hızlı dönüş yapildi diye şaşırmıştım hatta. Ara bi sor istersen aklın kalmasın…
Haydi dolu dolu olgun yumurta habeeleri getir bizeKizlar Salı günü opu oluyorum, insallah guzel sonuçlar alırım bu tedavimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?