Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Oy oy Cigdemcim, sen de benim gibi beklerken sabir kupune donuseceksin Ama.sabrin sonu selamet, bekledigin guzellige kavusacaksin insallah
Cok detayli bilmiyorum ama esin icin proxeed plus tarzi takviyeler ve keciboynuzunun iyi gelecegine inaniyorum. Bizde sadece morfoloji 1di ama ben sabirla esime omepa q10 ve keciboynuzu kullandirdim 3 ay ise yaramistir diye dusunuyorum, tenrar spermiyogram vermedik.

Agustos sizin ayiniz olsun o zaman

Kızlar idrar testim negatif çıktı yine olmadı kısmet değilmiş
İnsallah kanda pozitif olur oncelikle hayirlisini dileyelim ama simdiden moralini bozma, hatta hic bozma geride cokca embriyon var, cok sanslisin
İdrari ben korkumdan yapamamistim, bazen boyle kotu surprizler yapabiliyor gebelik olsa da, insallah oyledir de tekrar transfer icin yorulmazsin

kızlar pgt den kaç günde geldi embriyolarınız? benim bugün 8. günüm yarın arasam mı acaba

Kızlar bu başlıkta eşi azosperm olan var mı?

Hiç umudum yok ama inşallah öyle olur Bakma benimde hiç cesaretim yoktu biraz eşimin gazına geldim biraz arkadaşımın gördüm günümü çok şükür embriyolarım olduğu için biraz daha rahatım bakalım bu sefer çift istiyorum Yücel hocayı ikna edebilirsem

Aynen öyle canım en önemlisi kalitesi. Peki çok soru sordum ama en büyük folikülün kac mm ?
Ayyy hadi Rabbim yol göstersin onlara , sağlıkla çoğalsın .
Saatini söylemeyi ihmal etme , duamı edeyim
Hayırlı olsun. Sağlıklı kaliteli bir sürü minnoşun olsun inşallah
20 mm olmus canim o yuzden catlatma yapicaz

Aminn cgdm5525 , guzel kalplimm insallah Sali sabah 9 dendi bi degisiklik olmazsa, Rabbim hayirlisiyla dualarimin gerceklestigini gormeyi nasip etsin

Nameless Warrior; Cok tesekkurler canim, senin de kan degerin pozitiftir insallah minnosun da sana bir surpriz yapsa ne guzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…