İnsallah canimm, cok tesekkurlerHaydi dolu dolu olgun yumurta habeeleri getir bizeinsallah dualarim seninle
Hiç yok canım. Spermatogenez hücresi dahi bulunamadı. Siz Murad hoca ile mi tedavi oldunuz?Evet çok var
Sizin menide hic sperm yok mu cok az sayida mı var ?
Gözünüz aydın olsun canım. Murad hoca mı yaptı ameliyatı? Bizim tek taraflı inmemiş testise bağlı azosperm. Sizin sebebiniz ve tedavi sürecinizi anlatır mısın rica etsemBen varım canım eşim micro tese oldu 4 tane sperm çıktı
Evet murat hoca ile tedavi olduk zaten murat hoca onay vermeden tup bebege baslamiyoruz demislerdi ilk bastaHiç yok canım. Spermatogenez hücresi dahi bulunamadı. Siz Murad hoca ile mi tedavi oldunuz?
Evet görüştük. Yaptırdığımız birkaç testi yenilememizi istedi, sonrasında tese olacağımızı söyledi. Siz de aynı yoldan geçmişsiniz, bu durumu yaşayanlar tedavisiz tese olmayın diye her yerde yazıyorlar. Haliyle bir çekindik. Arı ürünlerini alıp kullanmaya başlayacağız. Umarım güzel sonuçlar alırız hepimizEvet murat hoca ile tedavi olduk zaten murat hoca onay vermeden tup bebege baslamiyoruz demislerdi ilk basta
Siz murat hocayla gorustunuz mu peki ne oneriyo
hakkinizda hayirlisi olsun insallah guzel sonuc alicaksiniz ❣❣Evet görüştük. Yaptırdığımız birkaç testi yenilememizi istedi, sonrasında tese olacağımızı söyledi. Siz de aynı yoldan geçmişsiniz, bu durumu yaşayanlar tedavisiz tese olmayın diye her yerde yazıyorlar. Haliyle bir çekindik. Arı ürünlerini alıp kullanmaya başlayacağız. Umarım güzel sonuçlar alırız hepimiz
Gonul hoca doktorum canim cok da memnunum kendisinden her konudaGuney_
Bu arada doktorum kim ?
Keza sağ yumurtalığının cevap vermediğini söylemişsin ya hani bir problemin var mıydı tüplerinle alakalı?
Bende seninle aynı durumdayım peki senin amh kaçGonul hoca doktorum canim cok da memnunum kendisinden her konudatuplerimde degil de benim asenkron yumurta gelisimim oldugu icin gecen ay baskilama yapildi Estrofem kullanmistim, bu ay basladigimda tum yumurtalar ayni boyuttaydi fakat ignelere sag yumurtaliktaki yumurtalar cevap vermedi malesef. Zaten onceki tedavimde de sagdakinde daha az yumurta toplanmis. Bakalim devaminda neler olacak
Bende gününden geride diye ilerlediği için tam 5.günde dondurulan kadar kaliteli değil diye biliyorum5.gunde 6aa kalitede ise kabuğundan çıkmış demekti sanırım. O daha kaliteli diye biliyorum ben.
anladım canım şimdi çok sağol bilgi içinCanım bu mesaj üzerinden yazmak istedim dün konuşmuştuk 6aa demek 6.gün embriyosu demek değil dedi soner hoca embriyonun icerisindeki bosluga göre bu adlandirma veriliyor dedi o da embriyologa göre degisir, o an biri 5 digeri 6 olarak adlandirabiliyor dedi. Iyi kalite ise aralarında çok bir fark yok dedi sizlerle de paylasmak istedim
İnsaalh canim buradaki herkesin suaraya guzel haberler yazdigini gorelimCok cok tesekkurlee canim, kendim icin olsugu kadar sizin icin de istiyorum bu asamalari atlatip guzel haberler almanizi, insallah da alacagizsenin transferini de heyecanla bekliyorum
Tedaviden once baktirdim 0,80 cikti , senin kac ? Senin transferinle ilgili bir gelisme oldumu canim?Bende seninle aynı durumdayım peki senin amh kaç
Murat hoca yapacak zannediyorduk başka bir doktor yaptı o konu çok büyük hayal kırıklığı oldu eşimin çift taraflı inmemiş testisten dolayı azosperm eğer micro tese olacaksanızda ameliyat günü Murat hocanın ameliyata gireceğinin teyidini mutlaka alın bizim ameliyat günü izinliymiş Murat bey bizi başka doktora emanet etmiş valla laboratuvar sağolsun 6 saat sperm aradılar onlar olmasa o 4 sperm bulunmazdıGözünüz aydın olsun canım. Murad hoca mı yaptı ameliyatı? Bizim tek taraflı inmemiş testise bağlı azosperm. Sizin sebebiniz ve tedavi sürecinizi anlatır mısın rica etsem
Sizinle konuşmuştuk şimdi hatırladım. Çok büyük geçmiş olsun. Herhangi ilaç vs kullandı mı eşinizMurat hoca yapacak zannediyorduk başka bir doktor yaptı o konu çok büyük hayal kırıklığı oldu eşimin çift taraflı inmemiş testisten dolayı azosperm eğer micro tese olacaksanızda ameliyat günü Murat hocanın ameliyata gireceğinin teyidini mutlaka alın bizim ameliyat günü izinliymiş Murat bey bizi başka doktora emanet etmiş valla laboratuvar sağolsun 6 saat sperm aradılar onlar olmasa o 4 sperm bulunmazdı
Evet 3 sene Celalettin Peru’da tedavi gördü hücre bile yoktu devam edeceğiz yine onda tedaviye eğer embriyolarımız tutunmazsa tekrar denemek için tedaviye devam edeceğizSizinle konuşmuştuk şimdi hatırladım. Çok büyük geçmiş olsun. Herhangi ilaç vs kullandı mı eşiniz
Merhaba canim, kan verdin mi nedir sonucun var mi gelismeBenimde dondurulmuşlarım var. Hiç ara vermeden onunlarla devam etmek istiyorum.
Canım bana da aşı çıktı ama bekletiyorum riske atmak istemedim. Daha önce tedavi gören bir arkadaşıma aşının üzerinden belli bir süre geçmeden transfer yapmıyoruz demişlerdi bir danış istersen doktorunaKızlar aşı çıkanınız var mı agustosta transfer olacağım o zamana kadar aşıların ikisinide vurulmuş olacağım transfer öncesi sıkıntı yaratmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?