İki ay diyorlar aşıdan sonra ama sen bilirsinKızlar aşı çıkanınız var mı agustosta transfer olacağım o zamana kadar aşıların ikisinide vurulmuş olacağım transfer öncesi sıkıntı yaratmaz
İki ay diyorlar aşıdan sonra ama sen bilirsinKızlar aşı çıkanınız var mı agustosta transfer olacağım o zamana kadar aşıların ikisinide vurulmuş olacağım transfer öncesi sıkıntı yaratmaz
Cnm merhaba bu ay sonu ameliyat olacağım histeroskopi.Eylulde transfer olmayı dusunuyorumTedaviden once baktirdim 0,80 cikti , senin kac ? Senin transferinle ilgili bir gelisme oldumu canim?
Ben oldum mayısta doktorum muhakkak ol dedi . Aşısız bir hamilelik geçirme dedi ama 2. Dozun üstünden 1 ay geçsin öyle gebe kal dedi . Eşime dün çıkmış Soner düzgüner beye sabah sordum yumurta toplamadan sonra mı olsun aşısını diye hayır hemen olabilir dedi . Haftaya benim de yumurta toplama olacak .Kızlar aşı çıkanınız var mı agustosta transfer olacağım o zamana kadar aşıların ikisinide vurulmuş olacağım transfer öncesi sıkıntı yaratmaz
10 gün önce laparoskopi ile sol tüpüm kapatıldı en az 2 ay bekleyeceğim zaten ama ilk aşı 26 hazitnada ikinci doz bayrama gelir ikinci dozdan sonra bir iki ay daha mı beklemeliyim ona emin olamadım hemşire hattına sordum bakalım ne yazacaklarİki ay diyorlar aşıdan sonra ama sen bilirsin
İnsallahYazın hengamesini atlattıktan sonra kışın karın buyuturuz inşallah
Aynen saglikli kaliteli yumurtaların olsun inşallahTesekkurler canimSag yumurtalik tedaviye cevap vermedi ne yazik ki o yuzden soldakilerden umutluyuz 6-7 gibi gorunuyor, bakalim insallah kaliteleri guzel olur sayiya cok takilmiyorum
6. Gün cnm yok erken gebelik testi yapmadım kan verecem dedim ama yarın veririm belki
Hayırlı güzel sevindirici haberler alırsın inşallah :)6. Gün cnm yok erken gebelik testi yapmadım kan verecem dedim ama yarın veririm belki
İnş canmHayırlı güzel sevindirici haberler alırsın inşallah :)
Senin naturel miydi transferin canim? Eger ovitrelle kullandiysan, onun icindeki hcg nin etkisi gecsin diye beklemek iyi olur, 12 gun suruyor etkisi diye biliyorum.6.gün test yapıpıkan varmı normal testler. Erken gebelik değil yani
HAYIRLI OLSUN CANIM EVET GERÇEKTEN ÖYLE HANGİ DOKTORLARLA GÖRÜŞTÜN PEKİ SORUNUN NEYDİ ?Merhabalar kizlar Bizde bugün sürece başladık iki doktorla görüştüm güleryüzlüler güven verici konuşmaları süreci en ince ayrıntısına kadar anlatmalari ve samimiyetlerini çok beğendim gerçekten profosyenelliklerini hissediyorsunuz ben gayet memnun kaldım uzaktan geldiğimiz içinde randevu konusunda yardımcı olacaklarını söylediler hadi hayırlı olur inşallah
Hayirli olsun inşallahMerhabalar kizlar Bizde bugün sürece başladık iki doktorla görüştüm güleryüzlüler güven verici konuşmaları süreci en ince ayrıntısına kadar anlatmalari ve samimiyetlerini çok beğendim gerçekten profosyenelliklerini hissediyorsunuz ben gayet memnun kaldım uzaktan geldiğimiz içinde randevu konusunda yardımcı olacaklarını söylediler hadi hayırlı olur inşallah
Yok canm ilaçlıydı.. Ovittelle vurulmadm yarın belki kan veririm. Bugün hava alanına otobüsle geldim inşalla bişi olmamıştır çok sarsıldımSenin naturel miydi transferin canim? Eger ovitrelle kullandiysan, onun icindeki hcg nin etkisi gecsin diye beklemek iyi olur, 12 gun suruyor etkisi diye biliyorum.
Kullanmadiysan da bence 7. gunu bekle kan icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?