Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar aşı çıkanınız var mı agustosta transfer olacağım o zamana kadar aşıların ikisinide vurulmuş olacağım transfer öncesi sıkıntı yaratmaz
Ben oldum mayısta doktorum muhakkak ol dedi . Aşısız bir hamilelik geçirme dedi ama 2. Dozun üstünden 1 ay geçsin öyle gebe kal dedi . Eşime dün çıkmış Soner düzgüner beye sabah sordum yumurta toplamadan sonra mı olsun aşısını diye hayır hemen olabilir dedi . Haftaya benim de yumurta toplama olacak .

İki ay diyorlar aşıdan sonra ama sen bilirsin
10 gün önce laparoskopi ile sol tüpüm kapatıldı en az 2 ay bekleyeceğim zaten ama ilk aşı 26 hazitnada ikinci doz bayrama gelir ikinci dozdan sonra bir iki ay daha mı beklemeliyim ona emin olamadım hemşire hattına sordum bakalım ne yazacaklar

6.gün test yapıpıkan varmı normal testler. Erken gebelik değil yani
Senin naturel miydi transferin canim? Eger ovitrelle kullandiysan, onun icindeki hcg nin etkisi gecsin diye beklemek iyi olur, 12 gun suruyor etkisi diye biliyorum.
Kullanmadiysan da bence 7. gunu bekle kan icin

Merhabalar kizlar Bizde bugün sürece başladık iki doktorla görüştüm güleryüzlüler güven verici konuşmaları süreci en ince ayrıntısına kadar anlatmalari ve samimiyetlerini çok beğendim gerçekten profosyenelliklerini hissediyorsunuz ben gayet memnun kaldım uzaktan geldiğimiz içinde randevu konusunda yardımcı olacaklarını söylediler hadi hayırlı olur inşallah

HAYIRLI OLSUN CANIM EVET GERÇEKTEN ÖYLE HANGİ DOKTORLARLA GÖRÜŞTÜN PEKİ SORUNUN NEYDİ ?

Hayirli olsun inşallah

Guney_
Nasılsın ?
Nasıl geçti , gelişmelerini bildir lütfen

Zumra77
Rabbim güzel haberle sonuçlandırmayı nasip eylesin , problem neydi ? Hangi dr la görüştünüz ?

Senin naturel miydi transferin canim? Eger ovitrelle kullandiysan, onun icindeki hcg nin etkisi gecsin diye beklemek iyi olur, 12 gun suruyor etkisi diye biliyorum.
Kullanmadiysan da bence 7. gunu bekle kan icin
Yok canm ilaçlıydı.. Ovittelle vurulmadm yarın belki kan veririm. Bugün hava alanına otobüsle geldim inşalla bişi olmamıştır çok sarsıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…