Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canımm hayırlısı inşallah 2-3 tane pgtye gitse keşke . Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün . İnşallah senin güzel haberlerini de alalım
Hepimizin inşallah canım benimde Çarşamba toplama olacak yarın yine gideceğim aksama catlatma vururuz muhtemelen dedi. 13-15 arası yumurtalarda toplama tarihine kadar 18 olursa iyi olur dedi bakalım

Sağ taraf
20,5
17,5
13,5
13
Sol taraf
19
18
15,5
14
11,5

Peki tahmini adetin kaçıncı gününe denk geliyor yumurta toplama?

Peki tahmini adetin kaçıncı gününe denk geliyor yumurta toplama?
Benim tedavi adetin 2. Günü başladı. 20 haziranda iğnelere başladık. 262,5 gonalf ile başladık. Bugün bir tık düştü 237,5 gonalf dozu verdiler. 30 haziran çarşamba tam 10 tedavi ve toplama ile sürecim tamamlanacak.

Süper canım . Güzel haberlerini alalım çok az kalmış senin de

Evet ihtimal artıyormuş ama kesinliği yine yok. O zaman Yücel beyde Semra hanımda hiç gerek yok dediği için açıkçası bizde talep etmedik öyle birşey
Umut bey de gerek yok dedi ama biz ısrar edince siz bilirsiniz dedi. Yani biz istesek yaparlar herhalde.

Umut bey de gerek yok dedi ama biz ısrar edince siz bilirsiniz dedi. Yani biz istesek yaparlar herhalde.
Tabiki isterseniz yaparlar ama hem maliyetli hemde senaryo önemli. Benden isteniyor pgt çünkü bende senaryo var ben bir kere kendiliginden hamile kaldım onda da 10. Haftada trizomi 21 yüzünden kalbi durdu. Neden kalbi durdu diye genetik test yaptırdim cenine öyle öğrendim. Ee tabi Embriyo kalitesi acisindan önemli olunca artık benim tüp bebk sürecimde pgt olmazsa olmaz oldu. Benim böyle öyküm olmasaydı. Ben yaptırmazdim. Pgtli Embriyolarda da cift transfer yapılmıyor. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Normalde de çift transfer yapmıyorlarmış. O yüzden şansı arttırmak istedik

10 günde tamamlanıyor mu yani 11. Gün opu olacaksın nasipse öyle mi? Şaşırdım benim başka bir yerdeki tedavimde adetin 15.gününde opu olmuştum. Yine adetin 2. Günü başlamıştık iğnelere de. Diğer arkadaşlar sizlerin kaçıncı günü oldu acaba? Bizim bir de düğünümüz var ona denk gelir mi diye hesaplamaya çalışıyorum

Benim adetimin 12. Günü olmuştu opu işlemim

Elbette yaparlar neden yapmasınlar. Bu arada çift transfer tercih etmiyorlar ama kesinlikle yapmıyorlar diye birşey yok doktorumuz bize yasal olarak hak kazandınız ama riskleri var illa istiyorsanız ben risklerinden bahsedeyim siz bütün riskleri göze alıyorsanız yaparız dedi. Yani isterseniz kesinlikle yapmayız demiyorlar ama çok isteyerek yaptıkları birşey değil

Canım çok tatlısın, Allah gönlüne göre versin. En kısa zamanda biz de sana soralım nasıl gidiyor hamilelik diye ben 12+6 dayım ikili teste gittim pgt yapmıştırmıstım ama yine de baktiralim dedik. Sıkıntısız devam etsin bekleyen herkes en kısa sürede yavrusuna kavuşsun inşallah

Benim hiç kendiliğinden gebeligim olmadı. Ben 32 yaşındayım eşim 33. 4 yıllık evliyim. Acaba neye göre pgtye ihtiyaç duyuyorlar? Benim 6 embriyodan 1 mozaik 3 sağlıklı geldi. İmkan varsa tabi yaptırmak en mantıklısı ama hakikaten yol çok masraflı. İnşallah emeklerinmizin karşılığını alalım

Valla ben 3. Kerededir geliyorum. Memorial de 10 gün oldu hep benim. Diğer hastanelerde 12-14 olduğu oldu evet. 20 Haziran başladı yarin catlatma iğnesi vurulcam 30 haziran toplama toplam 10 gün bende İzmir'den geliyorum. Zorluk benim üçtür göbek adım

Pgtli olanlar hiç yapmıyorlar diye biliyorum. Çünkü kaliteli olduğu için onların bölünme ihtimali yüksek olduğundan cift transfer yapmıyorlar diye biliyorum. Pgtsiz de arz talep durum değerlendirmesine göre transfer için olumlu bakılabiliyor.

Doğru onu bende duymuştum. Pgtli embriyoların tutunma ihtimali daha yüksek olduğu için çift transfer etmiyorlarmış.

Doğru onu bende duymuştum. Pgtli embriyoların tutunma ihtimali daha yüksek olduğu için çift transfer etmiyorlarmış.
Pgtli iki tane transfer etse onlarda bölünse üçüz dörtüz riski oluyormuş. Yoksa bende de iki sağlıklı gelse ver gelsin dicemde Yücel Bey heveslenme der gibi gibi

Yasal olarak hak kazanmak nasıl bir şey?

Ben de tam olarak bilmiyorum. İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…