Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Pgtli iki tane transfer etse onlarda bölünse üçüz dörtüz riski oluyormuş. Yoksa bende de iki sağlıklı gelse ver gelsin dicemde Yücel Bey heveslenme der gibi gibi
Ayyy ben onu bir yerde okudum. Bir tane transfer edecekken bir tane düşük kaliteli varmış onu da transfer edelim demişler. İkisi tutmuş sonra bir tanesi de bölünmüş al sana üçüz

Şöyle yasal olarak çift transfer için ya 35 yaş üzeri olman lazım ya da üç ve üzeri transfer olması gerek. Ama bir çok merkez uymuyor buna o ayrı mesele.
Ben bunları karşılamıyorum ve sanırım memorial de bu konuda bayağı katı

Hayırlısı olsun canım.. Sağlıkla gelsin kuzucuk

Benim 14. Gün opu oldu .

İlk denemenizse kabul etmezler çift transferi inşallah bu denemede hemen tutarda çift tek çok önemli değil önemli olan sağlıkla kucağına almak.
İnşallah tutar. İnşallah bu yolda emek veren kimsenin emeği boşa gitmez. Hayırlısıyla hepimizin yüzü güler

Ayyy ben onu bir yerde okudum. Bir tane transfer edecekken bir tane düşük kaliteli varmış onu da transfer edelim demişler. İkisi tutmuş sonra bir tanesi de bölünmüş al sana üçüz
Olsa bir çırpı da huni takar büyür giderler neyse 1 olsun bizim olsun sağlıklı olsun inşallah seninde tuttu hemide ikisi tuttu haberini alırız

Benimde 10 toplandı 7 si döllendi 4 ü 5. Güne gitti 3ü sağlıklı geldi pgtden

Merhaba 5.güne gidenlerin hepsi iyi kalitemiydi yoksa orta kalite olup pgt ye gidip sağlıklı dönende oluyor mu ?

Canım benim 12 gün toplandı 4. Denememde de ovülasyon tarihimde normal zamanda 10-12 gün arası adetim 24 gün ara ile

Merhaba 5.güne gidenlerin hepsi iyi kalitemiydi yoksa orta kalite olup pgt ye gidip sağlıklı dönende oluyor mu ?
5. Güne giden her embriyo zaten zorlu 5 günü dışarıda kalarak devam ettirdiği için sağlıklı sayılıyor. Bu durumun yaniltma ihtimali de pgt ile tekrar ayıklanıyor. Asli dolu dolu sağlıklı demek için pgt sonucu sağlıklı ve en doğru bilgi oluyor

Merhaba kızlar,
Bugün son kontrolümü oldum. Çarşamba günü toplama olacak Yücel 17-21 arası 5 tanesi için 5.güne gider diye düşünüyorum dedi. Diğerlerinde de şansımızı zorlayacağız dedi. Bakalım inşallah güzel haberler veririm

Sağ taraf
21,5
19
16,5
15,5
Sol taraf
21
19
17
16
12
12

Çarşamba güzel haberlerle gel canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…