- 19 Aralık 2017
- 1.492
- 1.844
- 133
- 35
Ayyy ben onu bir yerde okudum. Bir tane transfer edecekken bir tane düşük kaliteli varmış onu da transfer edelim demişler. İkisi tutmuş sonra bir tanesi de bölünmüş al sana üçüzPgtli iki tane transfer etse onlarda bölünse üçüz dörtüz riski oluyormuş. Yoksa bende de iki sağlıklı gelse ver gelsin dicemde Yücel Bey heveslenme der gibi gibi
Şöyle yasal olarak çift transfer için ya 35 yaş üzeri olman lazım ya da üç ve üzeri transfer olması gerek. Ama bir çok merkez uymuyor buna o ayrı mesele.Yasal olarak hak kazanmak nasıl bir şey?
Ben bunları karşılamıyorum ve sanırım memorial de bu konuda bayağı katıŞöyle yasal olarak çift transfer için ya 35 yaş üzeri olman lazım ya da üç ve üzeri transfer olması gerek. Ama bir çok merkez uymuyor buna o ayrı mesele.
Sizin ilk denemeniz mi ?Ben bunları karşılamıyorum ve sanırım memorial de bu konuda bayağı katı
Hayırlısı olsun canım.. Sağlıkla gelsin kuzucukEvet kullanıyorum yine. Sağlıklı bir doğum varsa onu taklit etmeliyiz dedi doktorum ve Danıştigim farklı bir doktor. Perinatolog hala gereksiz olduğu düşüncesinde benim için. Detaylı ultrason sonrası bırakabiliriz dedi ama nolur bilmiyorum.
Benim 14. Gün opu oldu .10 günde tamamlanıyor mu yani 11. Gün opu olacaksın nasipse öyle mi? Şaşırdım benim başka bir yerdeki tedavimde adetin 15.gününde opu olmuştum. Yine adetin 2. Günü başlamıştık iğnelere de. Diğer arkadaşlar sizlerin kaçıncı günü oldu acaba? Bizim bir de düğünümüz var ona denk gelir mi diye hesaplamaya çalışıyorum
Evet ilk denemem. Tüplerimde hidrosalpinks varmış. Yeni öğrendim.Sizin ilk denemeniz mi ?
İlk denemenizse kabul etmezler çift transferi inşallah bu denemede hemen tutarda çift tek çok önemli değil önemli olan sağlıkla kucağına almak.Evet ilk denemem. Tüplerimde hidrosalpinks varmış. Yeni öğrendim.
İnşallah tutar. İnşallah bu yolda emek veren kimsenin emeği boşa gitmez. Hayırlısıyla hepimizin yüzü gülerİlk denemenizse kabul etmezler çift transferi inşallah bu denemede hemen tutarda çift tek çok önemli değil önemli olan sağlıkla kucağına almak.
Olsa bir çırpı da huni takar büyür giderlerAyyy ben onu bir yerde okudum. Bir tane transfer edecekken bir tane düşük kaliteli varmış onu da transfer edelim demişler. İkisi tutmuş sonra bir tanesi de bölünmüş al sana üçüz
Benimde 10 toplandı 7 si döllendi 4 ü 5. Güne gitti 3ü sağlıklı geldi pgtdenKızlar şimdi laboratuvar aradı 10 tane toplanmıştı 7 tanesi döllenmiş . Kaç tanesi 5. Güne gider acaba ? Sayı nasıl bilemedim . Daha pgtye de gidecek . Tecrübeli arkadaşlar 5. Güne gidene kadar kaç tanesi eleniyor? Kaç kalır ?
bende aynıyım canım geciktim sanırım normal bi durumKızlar selam yumurta toplamadan 3-4 gün sonra adet oldum 1 ayı geçti adet olmadım daha sizler ne zaman oldunuz
Canım benim 12 gün toplandı 4. Denememde de ovülasyon tarihimde normal zamanda 10-12 gün arası adetim 24 gün ara ile10 günde tamamlanıyor mu yani 11. Gün opu olacaksın nasipse öyle mi? Şaşırdım benim başka bir yerdeki tedavimde adetin 15.gününde opu olmuştum. Yine adetin 2. Günü başlamıştık iğnelere de. Diğer arkadaşlar sizlerin kaçıncı günü oldu acaba? Bizim bir de düğünümüz var ona denk gelir mi diye hesaplamaya çalışıyorum
5. Güne giden her embriyo zaten zorlu 5 günü dışarıda kalarak devam ettirdiği için sağlıklı sayılıyor. Bu durumun yaniltma ihtimali de pgt ile tekrar ayıklanıyor. Asli dolu dolu sağlıklı demek için pgt sonucu sağlıklı ve en doğru bilgi oluyorMerhaba 5.güne gidenlerin hepsi iyi kalitemiydi yoksa orta kalite olup pgt ye gidip sağlıklı dönende oluyor mu ?
Ayyy maşallah sizeBenimde 10 toplandı 7 si döllendi 4 ü 5. Güne gitti 3ü sağlıklı geldi pgtden
Çarşamba güzel haberlerle gel canımmMerhaba kızlar,
Bugün son kontrolümü oldum. Çarşamba günü toplama olacakYücel 17-21 arası 5 tanesi için 5.güne gider diye düşünüyorum dedi. Diğerlerinde de şansımızı zorlayacağız dedi. Bakalım inşallah güzel haberler veririm
Sağ taraf
21,5
19
16,5
15,5
Sol taraf
21
19
17
16
12
12
İnşallah canım yaÇarşamba güzel haberlerle gel canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?