Canım allah yardımcın olsun inşallah güzel haberlerinide almayı nasip etsin rabbimTransferim var bu sali dua et Allahin izniyle guzel hayirli sevindirici haberler alalimm :)
Canım sana da hayırlı olsun inşallah bu seferki sağlıklı bir şekirde hayata sana tutunur inanın hepisinizin güzel haberlerini gözlerim dolu okuyorum rabbim yardımcınız olsunBı salı mı senin ki bende şimdi çıktım hastaneden haftaya salı da benim transferim var
Yok aramadılar ben aradım hatta iş yerinden izin alacağım diye planlama yapılmamış daha heyecan korku hepsi bi aradaİnşallah canım yasende son durum nedir? Aradilar mi?
Aminnn inşallahh rabbimm inşallalh hayırlısıyla sağlıkla bu sefer nasip eder :)Canım allah yardımcın olsun inşallah güzel haberlerinide almayı nasip etsin rabbim
Hemşireler whatsaap grubuna yazdım normalmiş ama patlamak üzereyim davul gibi oldum adet olamayınca acayipte kilo aldımbende aynıyım canım geciktim sanırım normal bi durum
Yarın 3. Gün canım yarın arayacaklarmışİnşallah canım yasende son durum nedir? Aradilar mi?
Sonra 4. Ve 5. gün ariyorlar zaten hadi bakalımYarın 3. Gün canım yarın arayacaklarmış
12 ye kadar aramasalar sen ara canım ben iki gündür kendim arıyorum onlar aramayıncaYarın 3. Gün canım yarın arayacaklarmış
kaç gün geciktin canım bende belirtide yokHemşireler whatsaap grubuna yazdım normalmiş ama patlamak üzereyim davul gibi oldum adet olamayınca acayipte kilo aldım
Merhaba canım hayırlı olur güzel haberlerle tamamlarsın süreciinşallah, değerlerin ve kistine göre ayarlıyorlar tedavi sürecini sormayı unuttuğun bir şey olursa doktor kartını veriyor whatsapp tan sorduğunda geçte olsa dönüyorlar.Hepinize merhaba. Temmuzun ikisinde ön görüşmeye gideceğim. Acayip heyecanlı ve endişeliyim. Çikolata kistim var 2 tane tek taraflı. Ne olcak nasıl bir tedavi planlanacak çok merak ediyorum.
Amin inşallah çok sağolunMerhaba canım hayırlı olur güzel haberlerle tamamlarsın süreciinşallah, değerlerin ve kistine göre ayarlıyorlar tedavi sürecini sormayı unuttuğun bir şey olursa doktor kartını veriyor whatsapp tan sorduğunda geçte olsa dönüyorlar.
4 gün geçti bendede belirti yokkaç gün geciktin canım bende belirtide yok
Maşaallah canım benimMerhaba kızlar,
Bugün son kontrolümü oldum. Çarşamba günü toplama olacakYücel 17-21 arası 5 tanesi için 5.güne gider diye düşünüyorum dedi. Diğerlerinde de şansımızı zorlayacağız dedi. Bakalım inşallah güzel haberler veririm
Sağ taraf
21,5
19
16,5
15,5
Sol taraf
21
19
17
16
12
12
İnşallah bakalımMaşaallah canım benim
İnşallah sana sımsıkı tutunurKizlarr yarin transfer olacagimm dualarinizi bekliyorummmm
Yarın kontrolüm var belki tahminde bulunur canım.İnşallah bakalımsiz iyisiniz demi bebişin cinsiyetini ne zaman öğrenecektin?
Aminnnn saglikliii hayirli sekilde insallahİnşallah sana sımsıkı tutunur
Valla doğru diyorsun nerden nereyeYarın kontrolüm var belki tahminde bulunur canım.Bakalım çok şükür herşey yolunda . İğneler,ilaçlar,fitiller derken hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?