Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hadi güzel haberler gelsin canım insallah yücel bey mi yapcak transferi saat kaçta benimde çarşamba olcak. Transfer sonrası izin aldın mı iş yerinden ?

Hadi güzel haberler gelsin canım insallah yücel bey mi yapcak transferi saat kaçta benimde çarşamba olcak. Transfer sonrası izin aldın mı iş yerinden ?
Evet canım Yücel bey yapacak transferi kısmetse ben home office çalıştığım için doktora sordum evden çalışıyorum izin almama gerek var mı diye evden çalışıyorsan en güzeli falan dedi hatta :) ge.en ay 4 gün izin aldım kafamda kurup kurup durdum çalışmakta iyi gelir en azından sen ne yaptın ?

Kızlar benim 10 toplanıp 7 döllenmişti . 2 tane daha bölünmüş 3. Gün döllenmiş mucize gibi . 9 tane döllenmiş olmuş. 8 tanesi iyi kalite biri orta kalite dedi Allahım inşallah 5. Güne gider biri.
Masallah 5. Gune kesin gidenler olacak, surprizciler cikmis aradan baksana hatta 5. gune gelisemeyenler olursa bekletip 6 gun de guzel haber verebilirler benim iki tanesi 6. gun surprizi yapmisti.
Cok sukur, hadi az kaldi iki uc gune guzel haberler alalim

Evet sürpriz oldu ben 2-3 tane kalmıştır diye beklerken sayı artmış Canım inşallah bir kaç tane gitse yeter bana

Benimde yarın gönül hoca yapacak ilk defa o yapacak hiç de muayene olmadım nasildir bilmiyorum yücel beyi mi isteseydim dedim ☺ persembe cumayı izin alcam bende canım

Benimde yarın gönül hoca yapacak ilk defa o yapacak hiç de muayene olmadım nasildir bilmiyorum yücel beyi mi isteseydim dedim ☺ persembe cumayı izin alcam bende canım
Benimde doktorum başından sonuna kadar gönül hanımdı çok şükür oğlum 18 aylık oldu.2.için eylül ayında dondurulmuşlar için gideceğim yine gönül hanımı seçeceğim ben çok memnun kaldım.inşallah siz de memnun kalırsınız bebişle dönersiniz inşallah

Allah bağışlasın Çok teşekkür ederim inşallah bize de uğurlu gelir

Benim 11 tane toplandı 7 tanesi döllendi 3 tanesi 5. Güne geldi 2 ab kalitesiymiş bugün öğrendik dondurduk yine de inşallah hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…