Canım benim 181 geldi sonucum 3 katı yaklaşık katlamış
Kuzucummm 181 geldi sonucum 3 katı yaklaşık katlamış
Cancağızım 181 geldi sonucum 3 katı yaklaşık katlamış
Memorial da tüp ameliyatlarinizi kim yaptı?Hmm, o zaman açılma olmaz canim, burasi cok iyi.. ben üniversitede yaptırmıştım ..bende 1.5 ay oldu yaptıralı 2.yi, memorialde yaptırdım bir sonraki adetten sonra transfer olacak onu bekliyorum
İşte buuu kutlanırrrrCanlarım 181 geldi sonucum 3 katı yaklaşık katlamışdoktorcum artık kan bakmaya gerek yok dedi.
Canımsın vallaİşte buuu kutlanırrrrçok şükür yarabbimmm bu günleri de gördük ayy nasıl mutluyum nasıllll
Canım 181 geldi sonucum 3 katı yaklaşık katlamışAmin inşallah hepimiz bu duyguyu tez vakitte hayirla saglikla tadalimseninde artacak değerin hepimiz rahatlayacagiz burada
ohh süper patladık burda aşk olsun bir güzel haber daha :)) :)Cancağızım 181 geldi sonucum 3 katı yaklaşık katlamışdoktorcum artık kan bakmaya gerek yok dedi
Ooohhh süper sıkı sıkı tuttunsun annesine inşallahKızlar güzel temennileriniz için Allah razı olsunTransferimi gönül hoca yaptı opu yu da kendisi yapmıştı. Güzel geçti çok şükür bu arada ben yaklaşık 10 dk transfer sonrası aşağıda bekledim sonra odaya çıkardılar orada da 1 saat yattım Sonra giyindik çıktık.
O kadar haklısın ki valla özür dilerimohh süper patladık burda aşk olsun bir güzel haber daha :)) :)
O kadar mutlu oldum ki. İnşallah sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağınıza alın. Çok sevindim. İyi ki vazgeçmediniz iyi ki pes etmedinizGönlü kalbi güzel arkadaşıminanın sabahtan beri telefonlarım susmadı. Gerek is arkadaşlarım gerek aile fertleri kesin 50 kadaar görüşme yaptım sizlerin duaları ve desteği sayesinde oldu beni desteği ile bir an yalnız hissettirmeyen birinize sonsuz teşekkürler. Hiçbirinizi görmesemde biz biriz canı gönülden hissediyorum sicakliginizi gec yazma konusunda özür dilerim işyerindeyim telefon trafiginden aforoz edeceklerdi
Ne demek canım benim inan burdaki herkes o güzel haberi alsın diye her gün dua ediyorumCanımsın vallane kadar teşekkür etsem az benimle bu heyecani paylaştığın için sağol evladına ve sevdiklerine bağışlasın şimdi gelsin keseler
Çok teşekkür ederim
Gelir gelir. Sağlıkla kucağına da alırsın inşallahÇok teşekkür ederimcansız yemin ederim. Valla kafa gitti bende de hepimiz mutluluğu hakkediyoruz beni bilen bilir istanbulda yolları çözdüm. İzmir İstanbul arasi yolları 3 tedavidir arşınladim hep buradaki arkadaşlarım umut oldu benimde olur be dedim vazgecmedim şükür oluyor gibi bakalım gelsin keseler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?