Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Uzun zmaan sonra kk müdavimi oldum resmen canım S Saylove sağolsun o kadar kalpten istiyorum ki yavrusuna kavusmasını kendim kadar seviniyorum merak ediyorum
Canlarım 181 geldi sonucum 3 katı yaklaşık katlamış doktorcum artık kan bakmaya gerek yok dedi.

Gönlü kalbi güzel arkadaşım inanın sabahtan beri telefonlarım susmadı. Gerek is arkadaşlarım gerek aile fertleri kesin 50 kadaar görüşme yaptım sizlerin duaları ve desteği sayesinde oldu beni desteği ile bir an yalnız hissettirmeyen birinize sonsuz teşekkürler. Hiçbirinizi görmesemde biz biriz canı gönülden hissediyorum sicakliginizi gec yazma konusunda özür dilerim işyerindeyim telefon trafiginden aforoz edeceklerdi

İşte buuu kutlanırrrr çok şükür yarabbimmm bu günleri de gördük ayy nasıl mutluyum nasıllll
Canımsın valla ne kadar teşekkür etsem az benimle bu heyecani paylaştığın için sağol evladına ve sevdiklerine bağışlasın şimdi gelsin keseler

Ooohhh süper sıkı sıkı tuttunsun annesine inşallah

O kadar mutlu oldum ki. İnşallah sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağınıza alın. Çok sevindim. İyi ki vazgeçmediniz iyi ki pes etmediniz

Canımsın valla ne kadar teşekkür etsem az benimle bu heyecani paylaştığın için sağol evladına ve sevdiklerine bağışlasın şimdi gelsin keseler
Ne demek canım benim inan burdaki herkes o güzel haberi alsın diye her gün dua ediyorum bizim zamanımızdan bir sen vardın sabırla bekleyen o yüzden yerin ayrı bende , çok şükür ki sabrın sonu selamet oldu inancını yitirmedin rabbim karşılığını verdi sonsuz kere şükürler olsun keseler gelsin kalpler gelsin ayy çok heyecanlı

S Saylove sabahtan beri kaç siteye girdim bilmiyorum. Çok yakın bir arkadaşımdan haber bekliyormuşum gibi. Çok mutlu oldum. Sağlıkla ilerlesin inşallah
Çok teşekkür ederim cansız yemin ederim. Valla kafa gitti bende de hepimiz mutluluğu hakkediyoruz beni bilen bilir istanbulda yolları çözdüm. İzmir İstanbul arasi yolları 3 tedavidir arşınladim hep buradaki arkadaşlarım umut oldu benimde olur be dedim vazgecmedim şükür oluyor gibi bakalım gelsin keseler

Gelir gelir. Sağlıkla kucağına da alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…