Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım benim 181 geldi sonucum 3 katı yaklaşık katlamış doktorcum artık kan bakmaya gerek yok dedi
Iste bu yaaaa iste buu bütün sikintilarin arkada kaldı artık insallh , cok sevindim cooook canimmm , rabbim sag salim kucağına aldigin günleri de göstersin❤ yaşadıklarımız cok benziyor demiştim insallh sonucumuzda benzer

Büyük ihtimalle benimde cuma gibi dün yumurta boyutu 14 cm di 16 olunca çatlatma iğnesi veriliyormuş yarına randevu verdiler kanda vereceğim bu sefer Lh ve e2
benım geçen ay doğal transfer malesef olmadı yumurta cok gec gelisti bu ay ilaçlı transfer deniyoruz. cuma gününün hürmetine inşallah güzel haberler alırız

Canım 181 geldi sonucum 3 katı yaklaşık katlamış doktorcum artık kan bakmaya gerek yok dedi
Yaaaa maşallah maşallah Allah im esirgesin 10 numara 5 haber...yine bir umut daha seninle birlikte..Rabbım sağlıkla kucağına almani nasip etsin inşallah.. Anneligin ilk günlerinin tadını çıkar

canım sağol cevabın ıcın.bende cok kararsızım.şimdiye kadar vurmamakta ısrarcıydım.fakat vurulsam tedavı öncesı nasıl olur yada vurulmazsam .olumlu yada olumsuz ne olur bılemedıgımden kafam cok karısık.ama beden transfer sonrası rabbım nasıp ederse 3 ay sonra vurabılırim.

Yaaaa maşallah maşallah Allah im esirgesin 10 numara 5 haber...yine bir umut daha seninle birlikte..Rabbım sağlıkla kucağına almani nasip etsin inşallah.. Anneligin ilk günlerinin tadını çıkar
maşallah canım. rabbim daha ıyı sonuclar versın inşallah .olumlu yönden bep ilerlesin.kucagınada almayıda nasıp etsın.

Ayyyy şahane inanılmaz anlar
Rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşAllah. Ben burde sevinçten duygulandım sen acaba yere göge sığabiliyormusun
Tebrik ve şükrediyorum
Bu sayfa daha çok hamişiii ağırlayacak umudumuz tam gaz devam

Kizlar
Bende bugün hastaneye uğradım,Yücel Hoca ile görüşmek üzere akşam üzeri.25dk falan konusmusuzdur rahat..Ben gelecek dönem süreci sordum, farklı ne yapacaksınız nasıl süreç iyiye gider vs diye..Yücel Hoca da hayatımda gördüğüm en sakin 1.insandir sanırım.sakinlik ile süreci anlattı.. sperm de translokasyon var ama tek sorun o değil yumurtalarda bu embriyolarjn böyle olması için masum değil dedi.Bende en azından buna da odaklanırim dedim..Yani şuan en yakın hedef yumurta kalitesini arttırmak,ilk adette de kontrole gitmek asenkron yumurta gelisimi var mi yok mu kontrol edecekler ona göre baskilayarak tedavi başlanacak gibi bir süreç olacak..bakalım hayırlısı,insallah sürecimiz bu sefer iyiye gider..kolay hasta değilsiniz dedi,aşırı zor da değil dedi..ama zor hastasıniz dedi..bazen bazı şeyleri net duymak acıtır bazen rahatlatır.. Ben biraz rahatladım,en azından somut bir şey söylendi..bakalım Hak tan hayırlısı.. sizlerden dua desteği ve yumurta kalitesini arttırıcı direkt deneyimlediginiz bir şey var ise paylaşmanızı rica ediyorum..bakalım hayatımda bir takım değişiklikler yaptım.. ilave takviye alıyorum.. nasıl etkileyecek sürecimizi

Kizlar merhaba, 1 eylulde 5. Gun embriyosu transfer oldum test tarihim 10 eylul fakat bugün yapmak istiyorum çıkar mı sizce ? 8. Gun oluyor bugun

İnanıyorum olacak bu hastane ile imkansız yok. Yücel hoca bana saylav olmayacak olsa sana gelme diyeceğim dedi. Ama olacak vazgecersen olmaz dedi. Sende vazgeçme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…