canım canım benimmmmmmmmmmm . Allah'ıma sonsuzzz şükürler olsunnnnn . Ama ben demiştim yaa demiştimmmCanlarım 181 geldi sonucum 3 katı yaklaşık katlamışdoktorcum artık kan bakmaya gerek yok dedi.
Iste bu yaaaa iste buuCanım benim 181 geldi sonucum 3 katı yaklaşık katlamışdoktorcum artık kan bakmaya gerek yok dedi
benım geçen ay doğal transfer malesef olmadı yumurta cok gec gelisti bu ay ilaçlı transfer deniyoruz. cuma gününün hürmetine inşallah güzel haberler alırızBüyük ihtimalle benimde cuma gibi dün yumurta boyutu 14 cm di 16 olunca çatlatma iğnesi veriliyormuş yarına randevu verdiler kanda vereceğim bu sefer Lh ve e2
Yumurta çok gelişti derken o nasıl oldu ?benım geçen ay doğal transfer malesef olmadı yumurta cok gec gelisti bu ay ilaçlı transfer deniyoruz. cuma gününün hürmetine inşallah güzel haberler alırız
Yaaa şükürler olsun. oldu bu iş artık. şimdi sırada kese ve kalp atışı var. sağlıcakla kucağına aldığın günleri göreceğiz inşallahKuzucummm 181 geldi sonucum 3 katı yaklaşık katlamışdoktorcum artık kan bakmaya gerek yok dedi
Yaaaa maşallah maşallahCanım 181 geldi sonucum 3 katı yaklaşık katlamışdoktorcum artık kan bakmaya gerek yok dedi
canım sağol cevabın ıcın.bende cok kararsızım.şimdiye kadar vurmamakta ısrarcıydım.fakat vurulsam tedavı öncesı nasıl olur yada vurulmazsam .olumlu yada olumsuz ne olur bılemedıgımden kafam cok karısık.ama beden transfer sonrası rabbım nasıp ederse 3 ay sonra vurabılırim.Ben kararsızım canım ilaçların bile yan etkileri senelerce sonra belli olurken daha evlat sahibi olmadan üreme ile ilgili etkileri bilinmeden olmayı ben istemedim gerçi eşim covid geçirdi ben negatif çıktım doktorumuz tedaviyi 2 ay geciktirdi sadece covidden bu kadar geciktiriyorlarsa aşıya pek güvenemedim ama diğer taraftan hamile olupta covidden hayatını kaybedenleri okuyoruz ben nasip olursa olumlu sonuç alırsam hamilelikte devam ederse 3 ay sonrasında aşı olmayı planlıyorum yine de Rabbim ne nasip eder bilinmez
maşallah canım. rabbim daha ıyı sonuclar versın inşallah .olumlu yönden bep ilerlesin.kucagınada almayıda nasıp etsın.Yaaaa maşallah maşallahAllah im esirgesin 10 numara 5 haber...yine bir umut daha seninle birlikte..Rabbım sağlıkla kucağına almani nasip etsin inşallah.. Anneligin ilk günlerinin tadını çıkar
Ayyyy şahane inanılmaz anlarGönlü kalbi güzel arkadaşıminanın sabahtan beri telefonlarım susmadı. Gerek is arkadaşlarım gerek aile fertleri kesin 50 kadaar görüşme yaptım sizlerin duaları ve desteği sayesinde oldu beni desteği ile bir an yalnız hissettirmeyen birinize sonsuz teşekkürler. Hiçbirinizi görmesemde biz biriz canı gönülden hissediyorum sicakliginizi gec yazma konusunda özür dilerim işyerindeyim telefon trafiginden aforoz edeceklerdi
Rahatladık çok şükür, sen de tadını çıkarmaya basla artık:))O kadar haklısın ki valla özür dilerimteşekkür ederim canım benim
Çok güzel demişsin iyimi demişsincanım canım benimmmmmmmmmmm . Allah'ıma sonsuzzz şükürler olsunnnnn . Ama ben demiştim yaa demiştimmm
Evet valla öyle olduRahatladık çok şükür, sen de tadını çıkarmaya basla artık:))
Çıkar ama bence artık bekle yahuKizlar merhaba, 1 eylulde 5. Gun embriyosu transfer oldum test tarihim 10 eylul fakat bugün yapmak istiyorum çıkar mı sizce ? 8. Gun oluyor bugun
İnanıyorum olacak bu hastane ile imkansız yok. Yücel hoca bana saylav olmayacak olsa sana gelme diyeceğim dedi. Ama olacak vazgecersen olmaz dedi. Sende vazgeçmeIste bu yaaaa iste buubütün sikintilarin arkada kaldı artık insallh , cok sevindim cooook canimmm , rabbim sag salim kucağına aldigin günleri de göstersin❤ yaşadıklarımız cok benziyor demiştim insallh sonucumuzda benzer
Bence çıkarKizlar merhaba, 1 eylulde 5. Gun embriyosu transfer oldum test tarihim 10 eylul fakat bugün yapmak istiyorum çıkar mı sizce ? 8. Gun oluyor bugun
Ay canım beni bi bastılar heyecandan yerimde duramıyorum su ana kadar iyiydimÇıkar ama bence artık bekle yahu
İnşallah inşallah şaşkınlık hala üzerimizdeYaaa şükürler olsun. oldu bu iş artık. şimdi sırada kese ve kalp atışı var. sağlıcakla kucağına aldığın günleri göreceğiz inşallah
Ayy galiba yaptıracağım Allahim sen yardım etBence çıkarYapabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?