Ben kararsızım canım ilaçların bile yan etkileri senelerce sonra belli olurken daha evlat sahibi olmadan üreme ile ilgili etkileri bilinmeden olmayı ben istemedim gerçi eşim covid geçirdi ben negatif çıktım doktorumuz tedaviyi 2 ay geciktirdi sadece covidden bu kadar geciktiriyorlarsa aşıya pek güvenemedim ama diğer taraftan hamile olupta covidden hayatını kaybedenleri okuyoruz ben nasip olursa olumlu sonuç alırsam hamilelikte devam ederse 3 ay sonrasında aşı olmayı planlıyorum yine de Rabbim ne nasip eder bilinmezkızlar;
tedavi öncesı tedavı aşamasında yada hamileyken covıd aşısı vurulan var mı. şuan aşı olmak ve olmamak arasında kararsız kaldım.böyle bı surecte vurmka atkılermı olumlu yada olumsuz .bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
cuma gunu canım senın?Bende haftaya transfer olacağım hangi gün olacak belli mi transfer
Canim bende hidrosalpenks vardi , böyle sivi birikimi olduğunda oluşan baskıyla bağlanan tüp tekrar açılabiliyor, alınması kesin çözüm.. senin ne sebeple bağlandı?Ameliyatla kapatılan tüp nasıl açılıyor ki benimde 3 ay önce sol tüpüm kapatıldı
Benim cok fazla yapisiklik varmis o yuzden alınamamış , normalde alınması için girmiştim ameliyata ama malesef olmadi. Sivi birikimi olduğunda oluşan baskıyla bağlanan tüp zamanla açılabiliyormus. Şimdi tekrar ameliyat oldum bu sefer de bağlantı kesildi denildi, tekrar eski haline dönme ihtimali yokmuş bukezN Nurnur1010 kapatılan tüpler nasıl açılmış ki koterle yakılarak kapatılmıştır mu ameliyatınizi kim yapmişti , bende de aynı durum varda hidrosalpenk olmuş tüplerim transfer öncesi kapatılmalı yada alınmalı dendi hatta mümkünse alinmaliymis
Benimde sıvı birikimi vardı sol tüp şişmişti memorial şişlide oldum ameliyatı 3 ay önce blokaj yapıldı tüpeCanim bende hidrosalpenks vardi , böyle sivi birikimi olduğunda oluşan baskıyla bağlanan tüp tekrar açılabiliyor, alınması kesin çözüm.. senin ne sebeple bağlandı?
Büyük ihtimalle benimde cuma gibi dün yumurta boyutu 14 cm di 16 olunca çatlatma iğnesi veriliyormuş yarına randevu verdiler kanda vereceğim bu sefer Lh ve e2cuma gunu canım senın?
Mayısta sonu tüp kapatma ameliyatı oldum bende transfer bu ay olacak adetinin 2. Günü merkezden randevu alarak transfer sürecine başlıyorsunArkadaşlar transfer süreci ne zaman ve nasıl başlıyor? Benim ekim sonu Kasım başı gibi transferin olacak. Hidrosalpinks nedeniyle tüplerim alındı ve iyileşme süreci 2 aymış. Beni ne zaman ararlar? Transferi rastgele bir gün mü yapıyorlar?
Ben de yazacaktım
evet merak ettim şimdiye kadar yazardı aslında sevinçten unutmuş olsunBen de yazacaktım
Hakkaten ya , bende sürekli girip çıkıyorum meraktan çatlıcamevet merak ettim şimdiye kadar yazardı aslında sevinçten unutmuş olsun
Çok teşekkür ederimMayısta sonu tüp kapatma ameliyatı oldum bende transfer bu ay olacak adetinin 2. Günü merkezden randevu alarak transfer sürecine başlıyorsun
Hmm, o zaman açılma olmaz canim, burasi cok iyi.. ben üniversitede yaptırmıştım ..bende 1.5 ay oldu yaptıralı 2.yi, memorialde yaptırdım bir sonraki adetten sonra transfer olacak onu bekliyorumBenimde sıvı birikimi vardı sol tüp şişmişti memorial şişlide oldum ameliyatı 3 ay önce blokaj yapıldı tüpe
Araya 1 ay bayram girdi adet dönemim bayrama geldi birazda havalar serinlesin diye bekledim Antalya’da sıcakta transfer sürecinde beklemek istemedimÇok teşekkür ederimNeden bu kadar beklediniz? Bana 2 ay beklemek yeterli denildi.
Anladım sizin kendi tercihiniz oldu. Benim de eşim hastane ile konuşup ocak-Şubat gibi transfer edelim diyor. Transfer etme sürecini uzatabileceğimizi bilmiyordum. Gerçi yine de ben hemen olsun istiyorum.Araya 1 ay bayram girdi adet dönemim bayrama geldi birazda havalar serinlesin diye bekledim Antalya’da sıcakta transfer sürecinde beklemek istemedim
İnşaallah canımevet merak ettim şimdiye kadar yazardı aslında sevinçten unutmuş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?