Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar merhaba, size hızlıca bir sorum var. Şişli memorial merkezinde mutlaka embriyoların 5. Gün blast olması bekleniyor mu, yoksa duruma göre 3. Gün transferi de mümkün mü? Çok teşekkürler

Benim şuan valla göğüslerim şişti açıyor. Karnım ağrıyor. Belim ağrıyor, kasık ağrısı oluyor. Çok güzel olarak yorumluyorum ben durumu
Canim cok sevindim,Rabbim insallah hizlica rakamın büyümesini sonra kese kalp atışı derken sağlıkla hayirla bebeğini kucağına almani nasip etsin...

Kızlar transferimi oldum şu an dinleniyorum odada yemeğimi de getirdiler ohh miss gibi inşallah rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin
hayırlı olsun canım benım de haftaya olacak transferim. transferden kaç saat sonra odadan çıkarıyorlar? bende bir buçuk saatlik mesafeden geleceğim acaba o aksam hastanede mi kalsam..

Embriyonun gelişimine göre değişiyor diye biliyorum
Çok teşekkür ederim cevap için son tedavimde hiçbir embriyo blast olamadı tedavi iptal oldu da bir daha benzer bir durumla karşılaşmaktan endişe ediyorum gerçi görüşeceğim Semra hanım ile ama heyecan yaptım gitmeden sanırım siz de sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Nurnur1010 kapatılan tüp nasıl acildiki hiç anlamadım yakarak kapatmadilar mi yoksa klips mi taktılar ameliyatinizi kim yapmişti, aynı durum bende de var hidrosalpenk tupler alınması yada kapatılması gerekiyor dediler

Ewet bu sıkıntı olduğunda baska secenek yok, ya alınacak tupler yada bağlanacak, benim daha once bağlanmıştı ameliyatla ama tekrar açılmış malesef
N Nurnur1010 kapatılan tüpler nasıl açılmış ki koterle yakılarak kapatılmıştır mu ameliyatınizi kim yapmişti , bende de aynı durum varda hidrosalpenk olmuş tüplerim transfer öncesi kapatılmalı yada alınmalı dendi hatta mümkünse alinmaliymis

İnşallah bu sefer bebeğinize kavuşursunuz tatlı heyecanlar bunlarayrıca teşekkür ederiz

Kızlar transferimi oldum şu an dinleniyorum odada yemeğimi de getirdiler ohh miss gibi inşallah rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin
Kız , ben daha adet beklememe rağmen sanki transferimi olmuş gibi göbeğime sevgi provaları yapıyorum , eşim gülüyor bana
Allahım evladını sana bağışlasın inşAllah
İnsan ne tuhaf oluyordur kim bilir ..
Transferini kim yaptı peki ?

Keza bu ara sayfamız bayağı hareketli , yeni arkadaşlar var ve ben gerçekten hepinizi uzakta ki dostlarım gibi oldunuz ..
Dilerim hepimiz bir gün Tüp Anaları diye bı topikte buluşuruz

Canım içimi rahatlattın vallahi sağolasınFarklı topiklerde 2-3 saat yattım diyenleri okuyunca aklıma takıldı, inşallah tutunca her türlü tutar zaten dediğin gibi çok sağolasın
Canımmm , sen şuan hangi süreçtesin ,stresli msjlarını görünce sormak istedim

Kızlar merhaba, size hızlıca bir sorum var. Şişli memorial merkezinde mutlaka embriyoların 5. Gün blast olması bekleniyor mu, yoksa duruma göre 3. Gün transferi de mümkün mü? Çok teşekkürler
Embriyo sayısına ve kişinin infertilite sebebine göre 3.gün dede donduruluyor bizim 3.gün embiriyosu 2 tane donduruldu eşim azosperm tese ile sper bulundu o nedenle 3. Gün 2 tane kaldığı için donduruldu daha fazla embriyo olsa 5. Güne gidilirdi

Kızlar güzel temennileriniz için Allah razı olsun Transferimi gönül hoca yaptı opu yu da kendisi yapmıştı. Güzel geçti çok şükür bu arada ben yaklaşık 10 dk transfer sonrası aşağıda bekledim sonra odaya çıkardılar orada da 1 saat yattım Sonra giyindik çıktık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…