Oy kurban olurum …Kizlar
Bende bugün hastaneye uğradım,Yücel Hoca ile görüşmek üzere akşam üzeri.25dk falan konusmusuzdur rahat..Ben gelecek dönem süreci sordum, farklı ne yapacaksınız nasıl süreç iyiye gider vs diye..Yücel Hoca da hayatımda gördüğüm en sakin 1.insandir sanırım.sakinlik ile süreci anlattı.. sperm de translokasyon var ama tek sorun o değil yumurtalarda bu embriyolarjn böyle olması için masum değil dedi. Bende en azından buna da odaklanırim dedim..Yani şuan en yakın hedef yumurta kalitesini arttırmak,ilk adette de kontrole gitmek asenkron yumurta gelisimi var mi yok mu kontrol edecekler ona göre baskilayarak tedavi başlanacak gibi bir süreç olacak..bakalım hayırlısı,insallah sürecimiz bu sefer iyiye gider..kolay hasta değilsiniz dedi,aşırı zor da değil dedi..ama zor hastasıniz dedi..bazen bazı şeyleri net duymak acıtır bazen rahatlatır.. Ben biraz rahatladım,en azından somut bir şey söylendi..bakalım Hak tan hayırlısı .. sizlerden dua desteği ve yumurta kalitesini arttırıcı direkt deneyimlediginiz bir şey var ise paylaşmanızı rica ediyorum..bakalım hayatımda bir takım değişiklikler yaptım.. ilave takviye alıyorum.. nasıl etkileyecek sürecimizi
Yaa allahım hayırla nasip etsin inşallahAyy galiba yaptıracağım Allahim sen yardım et
Hastanede yaptıracaksan olur. Ama idrar testiyle uğraşma. Heyecan var bilmemi iki gün öncesi benAy canım beni bi bastılar heyecandan yerimde duramıyorum su ana kadar iyiydim00.00 dan sonra esimde diyor götüreyim yaptıralım ne yapacağımı bilemedim dua edin nolur
Evet canim suan acile koşuyorumHastanede yaptıracaksan olur. Ama idrar testiyle uğraşma. Heyecan var bilmemi iki gün öncesi ben
İnsalllahhhhh böyle iyi gitmeye devam ederYaaaa maşallah maşallahAllah im esirgesin 10 numara 5 haber...yine bir umut daha seninle birlikte..Rabbım sağlıkla kucağına almani nasip etsin inşallah.. Anneligin ilk günlerinin tadını çıkar
Oooooo geliyor müjdeli haberleeeeerrrEvet canim suan acile koşuyorumRabbim sana emanet
Hadi kız sen de eklen şu hamişlerin peşine .Evet canim suan acile koşuyorumRabbim sana emanet
İnşallah koskaca bir hamiş sayfası olsun. Herkese umut olalım vazgeçmeyelimAyyyy şahane inanılmaz anlar
Rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşAllah. Ben burde sevinçten duygulandım sen acaba yere göge sığabiliyormusun
Tebrik ve şükrediyorum
Bu sayfa daha çok hamişiii ağırlayacak umudumuz tam gaz devam
Yaaa sagolasin KaderdaşımOy kurban olurum …
Yeniden başlamana çok sevindim.
Yücel Hoca bizler gibi hastalardan çok dua alıyordur eminim …
Bu sefer inanıyorum ki temiz ,güzel sonuçlar alıcaksın Allah’ın izniyle .
Boş vaadler duyacağımıza , boşa giden para olacağına sağlam bi hekimden doğru olanı açık şekilde duyup başlamak en güzeli.
Senin için tek dileğim , aynı sevinci yaşamamız . Bigün sende benim gibi PGT’nin güzel sonuçlarını paylaşacaksın kaderdaşım
Kalbim de dualarım da seninle
Çok sevindimYaaa sagolasin Kaderdaşım
Dogru adres diye düşünüyorum inşallah yanilmiyorumdur.insallah Rabbım bir şeyleri vesile kildiysa tez vakitte karsilasmamizi nasip etsin..
Ben gönül hocayı da çok sevdim ama Yücel Hoca bir başka sanki..
bakalım inşallah önce senin güzel haberlerini bekliyiruz hayırlısıyla..bana ziyadesiyle umut oldun inşallah, bol bol güzel hayirli haberleri burada paylaşıyor oluruz Allah in izniyle
yumurtam geç gelişti geçen ay, 17. günümde bile yeterli büyümemişti. bu ay ilaçlı transfere başladıkYumurta çok gelişti derken o nasıl oldu ?
Bağışıklığınızı ve sizi genç tutacak herşey yumurtanıza da iyi gelir vitamin eksikliklerinizi tespit edip ona göre vitamin takviyeleri normalde vücüda meyve ve sebze ile vermektense (vücut bazen almıyormuş bu vitaminleri doğal yollardan ) takviye kullanın erkeklere proxed öneriyorlar onun bayan versiyonu da var, q10 takviyesinin de faydası var, arı sütü, kestane balı, kullanmanı öneririm. Ama soğan kürünü en başta takviyelerle birlikte dene vücutta iltihap varsa temizlesin araştırdıklarım ve hatırladıklarım bunlar umutsuz olmayın ve kendinizi ve yol arkadaşınızı strese sokmayın hayat biz iyiysek iyi ve biz ne kadar temiz hisler beslersek o kadar çok hediye verir bize unutmayınKizlar
Bende bugün hastaneye uğradım,Yücel Hoca ile görüşmek üzere akşam üzeri.25dk falan konusmusuzdur rahat..Ben gelecek dönem süreci sordum, farklı ne yapacaksınız nasıl süreç iyiye gider vs diye..Yücel Hoca da hayatımda gördüğüm en sakin 1.insandir sanırım.sakinlik ile süreci anlattı.. sperm de translokasyon var ama tek sorun o değil yumurtalarda bu embriyolarjn böyle olması için masum değil dedi. Bende en azından buna da odaklanırim dedim..Yani şuan en yakın hedef yumurta kalitesini arttırmak,ilk adette de kontrole gitmek asenkron yumurta gelisimi var mi yok mu kontrol edecekler ona göre baskilayarak tedavi başlanacak gibi bir süreç olacak..bakalım hayırlısı,insallah sürecimiz bu sefer iyiye gider..kolay hasta değilsiniz dedi,aşırı zor da değil dedi..ama zor hastasıniz dedi..bazen bazı şeyleri net duymak acıtır bazen rahatlatır.. Ben biraz rahatladım,en azından somut bir şey söylendi..bakalım Hak tan hayırlısı .. sizlerden dua desteği ve yumurta kalitesini arttırıcı direkt deneyimlediginiz bir şey var ise paylaşmanızı rica ediyorum..bakalım hayatımda bir takım değişiklikler yaptım.. ilave takviye alıyorum.. nasıl etkileyecek sürecimizi
Kızlaaaar 203 değerim Allahımmm sana şükürler olsun inanamıyorum nasıl ağladım mutluluktan . Her gün bekleyen herkese dua edicem Rabbim şükürler olsunnnHadi kız sen de eklen şu hamişlerin peşine .
Değerin artsın , kucağına kuşlar konsun inşAllah
Haber et bizi de
AyyKızlaaaar 203 değerim Allahımmm sana şükürler olsun inanamıyorum nasıl ağladım mutluluktan . Her gün bekleyen herkese dua edicem Rabbim şükürler olsunnn
Canimm cok tesekkur ederim cikti sonucum 203 şükürler olsunnn
Rabbime şükürler olsun coook tesekkur ederim canimmm Rabbim topigimizdeki herkesiiin duasına kavuştursun inşallahAyysağlıkla ilerlesin. Maşallah ya nazar değmesin bu ara çok güzel haberler alıyoruz devamı gelsin inşallah
Ya walla sizi böyle gördükçe bian önce transfer olmak istiyorum, o kadar umutluyum ki ❤rabbim saglikli bir gebelik ve saglikli bir doğumla hayirli bir evlat nasip etsin insallh, gözün aydın canimmmCanimm cok tesekkur ederim cikti sonucum 203 şükürler olsunnn
Çok çok sevindim canım mutlu haberineKızlaaaar 203 değerim Allahımmm sana şükürler olsun inanamıyorum nasıl ağladım mutluluktan . Her gün bekleyen herkese dua edicem Rabbim şükürler olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?