Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Tebrik ederimmm Ne güzel sonuçlar geliyor inşallah bize de kısmet olsun
Rabbim yolunuzu açsın, duanızı kabul etsin her zaman duacınızım Allahın izniyle hepimiz kavuşacağız sağlık salih evlatlara. Bu kelimeleri yazmak bana rüya gibi geliyor

Kızlaaaar 203 değerim Allahımmm sana şükürler olsun inanamıyorum nasıl ağladım mutluluktan . Her gün bekleyen herkese dua edicem Rabbim şükürler olsunnn
Tebrik ederim …Embriyo kaliten neydi?
Bu ne güzel bi akşam böyle ya ..
Yok mu arttıran diye bağırasım var
Hayırlı uğurlu olsun

Kızlaaaar 203 değerim Allahımmm sana şükürler olsun inanamıyorum nasıl ağladım mutluluktan . Her gün bekleyen herkese dua edicem Rabbim şükürler olsunnn
Ayy bugün burası resmen bayram yeri hayırlı olsun canım değerin kat kat katlansın sağlıkla gelsin meleğin

Tebrik ederim …Embriyo kaliten neydi?
Bu ne güzel bi akşam böyle ya ..
Yok mu arttıran diye bağırasım var
Hayırlı uğurlu olsun
Cok tesekkur ederim canim benim rabbim size de mutlu haberi almayı nasip etsin hep duamda olacaksiniz .
Pgtsiz 5AA taze transferdi canim

Ayy bugün burası resmen bayram yeri hayırlı olsun canım değerin kat kat katlansın sağlıkla gelsin meleğin
Coook tesekkur ederim canim benim Allah sana da kolay doğum saglikla kucağına almayi nasip etsin .
Simdi sanirim 2 gun sonra kan testi tekrar yaptırmam lazım sonra kese ve kalp atışı görmemiz gerekiyor degil mi ? Rabbim bu asamalarida saglim asmayi nasip etsib

Canımm çok sevindim rabbim ne güzel nasip etti en hızlısından taze transfer olduğu için her şeyin bir anda oldu ve bitti İnşallah bize de nasip olsun

Siz de mi Memorial'dasınız ?
Yok canım değilim, ben yeni başladım sürece rapor falan çıkartacağim daha. Kelebek le daha önceden amh la ilgili falan konuşmuştuk da ordan tanıyorum kendisini.bu sayfayida takip ediyorum görünce yazmak istedim

Ayy canim benim merhaba heycandan isimlere bile bakmadan cevap veriyordum coook tesekkur ederim yine irtibatta kalalım senin sürecinde insallah hayırlısıyla pozitif sekilde bitirmeyi nasip etsin Allah

Ayy canim benim merhaba heycandan isimlere bile bakmadan cevap veriyordum coook tesekkur ederim yine irtibatta kalalım senin sürecinde insallah hayırlısıyla pozitif sekilde bitirmeyi nasip etsin Allah
Amin canım inşallah senin yaşadığın sevinci rabbim bizlerede nasip eder inşallah transfere sürecine geçerim hayırlısıyla herşey yolunda gidipde muhakkak yazarım

Ne güzel böyle etkileşimde kalmak
Seni de bekleriz stresli,heyecanlı anları yaşamaya inşAllah ..
Sende ki problem neydi ?

Ne güzel böyle etkileşimde kalmak
Seni de bekleriz stresli,heyecanlı anları yaşamaya inşAllah ..
Sende ki problem neydi ?
Ay inşallah bir an önce bende geçmek istiyorum biraz korkuyorum ama heyecanlıyım da.ben 2 sene sonunda infertilite gttim öncesinde hormon testleri sperm testleri falan hepsini yaptirmistik bişey yok deyip gonderiyorlardi.sonra işte hsg amh falan derken amh bir cikdi 0.90 sonra işte kelebekle karşılaştık ben kk da araştırırken tekrarlat muhakak dedi.fsh im görünen yumurta sayım falan normaldi çünkü vs vs tekrarladım 1.30 cikdi tekrar doktora gttim görünen yumurta sayısı 10 falan di.doktor uyumsuz görünen sayinla amh dedi tekrarladı yine 1 kusur cikdi.doktorda dediki madem elinde 0.90 gibi bir sonuç var ben senin yerinde olsam onu kullanır rapor alır tüp yaptırırım.diger sonuçları gösterirsen tüp raporun çıkmaz aşılama vs olman gerekir onunda şansı az dedi.bizde tüpe karar verdik boylece canım.hayirlisi bakalım

Evet canım 2 gün sonra tekrar kan testi sonra 2 hafta sonra kese ve kalp atışı

Allah’a çok şükür ki başka sorun yok…
Rabbim inşAllah başka çözümsüz sorunlar çıkarmaz , başarı şansın gayette var . AMH takılma hiç
Allah’ın izniyle bu zorlu yolu aşarsın

Çok şükür canim, amin çözümsüz sorunlar vermesin rabbim dediğin gibi.senin transferin ne zaman olcak nasipse, sizde sorun neydi acaba.

It starts with the egg diye bir kitap var yumurta kalitesi için tavsiyeler veren. Orda takviye kullanmak, sağlıklı beslenmek(örn. akdeniz diyeti), toksinleri ve stresi azaltmak(yürüyüş, akupunktr vs) tavsiye ediliyor. 10küsür takviye var bahsedilen, ilk tedavim için hemen hemen hepsini kullanmıştım 5 ay kadar ama malesef bir fayda göremedim. Şimdi sadece Multivitamin, ubiquinol ve omega3 alıyorum. Toksinleri azaltmak için plastikleri özellikle saklama kaplarını atmak, teflon tava/tencere, oje, saç boyası, paraben içeren ürünleri, ağır kimyasal temizleyicileri vs. kullanmayın diyor. Beslenme açısından da genel olarak süt ve süt ürünlerinin, şekerin, aşırı işlenmiş gıdaların, alkolün, sigaranın, kırmızı etin, düşük veya yüksek kilonun kaliteyi düşürdüğü söyleniyor. Benim aklıma yatanlar&aklımda kalanlar böyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…