Çok teşekkür ederim, suan proxeed tarzı bir ürüne başladık promotil diye.kadin ve erkek formunu kullanmaya.bu takviyenin iyi geleceğine inanıyorum açıkçası.. Bu ay sogan kuru yaptım ama 5 -6 gün kadar..çünkü bu aralar mide bulantısı vs var ,salgin var ya çevrede..kestane balı hergun 1 kaşık yiyorum..keza çörek otu da aynı şekilde.. suanlik bunları yapıyorum.. dediğiniz çok doğru kendimizi nasıl yonlendirir isek biz o oluyoruz..elimden geldiği kadar kendimi pozitif etkilemeye çalışıyorum ama bazen ister istemez k düşüyorumBağışıklığınızı ve sizi genç tutacak herşey yumurtanıza da iyi gelir vitamin eksikliklerinizi tespit edip ona göre vitamin takviyeleri normalde vücüda meyve ve sebze ile vermektense (vücut bazen almıyormuş bu vitaminleri doğal yollardan ) takviye kullanın erkeklere proxed öneriyorlar onun bayan versiyonu da var, q10 takviyesinin de faydası var, arı sütü, kestane balı, kullanmanı öneririm. Ama soğan kürünü en başta takviyelerle birlikte dene vücutta iltihap varsa temizlesin araştırdıklarım ve hatırladıklarım bunlar umutsuz olmayın ve kendinizi ve yol arkadaşınızı strese sokmayın hayat biz iyiysek iyi ve biz ne kadar temiz hisler beslersek o kadar çok hediye verir bize unutmayın
Cok tesekkur ederim, o kitaba bakabilirim ama siz fayda görmediniz o yuzden bakmasam mi acaba dedimIt starts with the egg diye bir kitap var yumurta kalitesi için tavsiyeler veren. Orda takviye kullanmak, sağlıklı beslenmek(örn. akdeniz diyeti), toksinleri ve stresi azaltmak(yürüyüş, akupunktr vs) tavsiye ediliyor. 10küsür takviye var bahsedilen, ilk tedavim için hemen hemen hepsini kullanmıştım 5 ay kadar ama malesef bir fayda göremedim. Şimdi sadece Multivitamin, ubiquinol ve omega3 alıyorum. Toksinleri azaltmak için plastikleri özellikle saklama kaplarını atmak, teflon tava/tencere, oje, saç boyası, paraben içeren ürünleri, ağır kimyasal temizleyicileri vs. kullanmayın diyor. Beslenme açısından da genel olarak süt ve süt ürünlerinin, şekerin, aşırı işlenmiş gıdaların, alkolün, sigaranın, kırmızı etin, düşük veya yüksek kilonun kaliteyi düşürdüğü söyleniyor. Benim aklıma yatanlar&aklımda kalanlar böyle...
Ben henüz adetimi bekliyorum, muhtemelen bi 4-5 günü vardır diye düşünüyorum çünkü OPU sonrası hormonlarda dengesizlik oluştuğu için gecikme yaşanabilirmiş...Çok şükür canim, amin çözümsüz sorunlar vermesin rabbim dediğin gibi.senin transferin ne zaman olcak nasipse, sizde sorun neydi acaba.
HacamatCok tesekkur ederim, o kitaba bakabilirim ama siz fayda görmediniz o yuzden bakmasam mi acaba dedimyürüyüş akapunktur bunları da inşallah yapacağım..birde ptesi gunu hacamat yaptıracağım ben toksinler için.. o da belki bir fayda sağlar..
İlk denemeniz mi olacak, rabbim tek seferde nasip etsin inşallah hemencecik.pihtilasma testini doktorunuz mu istedi nasıl oldu acaba.bende ona bakılmadi hiç istemediler de.Ben henüz adetimi bekliyorum, muhtemelen bi 4-5 günü vardır diye düşünüyorum çünkü OPU sonrası hormonlarda dengesizlik oluştuğu için gecikme yaşanabilirmiş...
Bizde ki sorun ise ;
Bende pıhtılaşma problemi çıktı ,hamilelik oluşursa Yücel Bey iğne takviyesi almam gerektiğini ifade etmişti.
Ağır olan ise şuydu bizim için ;
Eşimde 13. ve 14. kromozomlar da translokasyon mevcut .
Morfoloji %2 / Sayı : 1,5 milyon
DNA Hasarı Mevcut ..
Benim tedavide negatif giden başka birşey oldu belki de, bilemiyorum. Çok popüler ve olumlu konuşanı çok. Aklıma yatan tavsiyelerine de uymaya devam ediyorum. Kitabın Facebook grubu baya bir aktif, takibe alırsanız daha iyi fikir verebilir. Yaptıklarınızın faydasını görürsünüz umarım.Cok tesekkur ederim, o kitaba bakabilirim ama siz fayda görmediniz o yuzden bakmasam mi acaba dedimyürüyüş akapunktur bunları da inşallah yapacağım..birde ptesi gunu hacamat yaptıracağım ben toksinler için.. o da belki bir fayda sağlar..
Canım benim pıhtılaşma testi yapılmıştı ben istemiştim henüz sonuçları konuşmadık Beril hoca ile eger sen anlıyorsan seninle paylaşabilir miyim ?Ben henüz adetimi bekliyorum, muhtemelen bi 4-5 günü vardır diye düşünüyorum çünkü OPU sonrası hormonlarda dengesizlik oluştuğu için gecikme yaşanabilirmiş...
Bizde ki sorun ise ;
Bende pıhtılaşma problemi çıktı ,hamilelik oluşursa Yücel Bey iğne takviyesi almam gerektiğini ifade etmişti.
Ağır olan ise şuydu bizim için ;
Eşimde 13. ve 14. kromozomlar da translokasyon mevcut .
Morfoloji %2 / Sayı : 1,5 milyon
DNA Hasarı Mevcut ..
Aynen ilk deneme ..İlk denemeniz mi olacak, rabbim tek seferde nasip etsin inşallah hemencecik.pihtilasma testini doktorunuz mu istedi nasıl oldu acaba.bende ona bakılmadi hiç istemediler de.
Tabi ,bende diğer arkadaşlarda yardımcı olucaktır..Canım benim pıhtılaşma testi yapılmıştı ben istemiştim henüz sonuçları konuşmadık Beril hoca ile eger sen anlıyorsan seninle paylaşabilir miyim ?
bu arada benimde eşimde morf 2 ve Dna Hasarı mevcuttu
Cok tesekkur ederim, o kitaba bakabilirim ama siz fayda görmediniz o yuzden bakmasam mi acaba dedimyürüyüş akapunktur bunları da inşallah yapacağım..birde ptesi gunu hacamat yaptıracağım ben toksinler için.. o da belki bir fayda sağlar..
İlk denemeniz mi olacak, rabbim tek seferde nasip etsin inşallah hemencecik.pihtilasma testini doktorunuz mu istedi nasıl oldu acaba.bende ona bakılmadi hiç istemediler de.
Benim tedavide negatif giden başka birşey oldu belki de, bilemiyorum. Çok popüler ve olumlu konuşanı çok. Aklıma yatan tavsiyelerine de uymaya devam ediyorum. Kitabın Facebook grubu baya bir aktif, takibe alırsanız daha iyi fikir verebilir. Yaptıklarınızın faydasını görürsünüz umarım.
Bende öyle istiyorum aslında baştan bakılması gerekenlere bakılsın diye.sonradan insanı yoruyor çünkü gercekden.ama işte nasıl baktircam neye baktircam hiç bilmiyorum tibbi genetikte randevu alıp gtsem söylesem bakarlar mi.birde eşimde mi baktircak sadece ben mi nasıl oluyor ki acaba.Aynen ilk deneme ..
Yok test konusu şöyle ki ;
Samsun'da Tıbbi Genetik bölümünde birçok testi yapmışken ,doktor "aile geçmişinizde kalp problemi yaşayan var mı?" diye sorunca açıkcası emin olmak adına yaptırmak istedik .
Ben Tüp Bebek yoluna girişen her kişinin dosyasında tüm testlerin yapılmış olması gerektiğini düşünüyorum .
Aksi halde sonradan öğrenilmiş bu durumlar problem sebebiyeti doğuruyor
Canım çok fazla sonuç var ama pıhtılaşma ile ilgili bu galibaTabi ,bende diğer arkadaşlarda yardımcı olucaktır..
Canım çok fazla sonuç var ama pıhtılaşma ile ilgili bu galiba
Fakülte Hastanelerinde direk gidilmiyor diye biliyorum bu bölüme .Bende öyle istiyorum aslında baştan bakılması gerekenlere bakılsın diye.sonradan insanı yoruyor çünkü gercekden.ama işte nasıl baktircam neye baktircam hiç bilmiyorum tibbi genetikte randevu alıp gtsem söylesem bakarlar mi.birde eşimde mi baktircak sadece ben mi nasıl oluyor ki acaba.
Bakılmış görünüyor zaten .
Herhangi bir problem de yansımamış ,yanılmıyorsam . Altında ki not bilgisi de normal olmayan durumların açıklaması olmuş. Bu test zaten Trombofili Panel testi ,tekrarlamaya gerek yok ...
Tabi en doğru bilgiyi doktor verir .
Fakülte Hastanelerinde direk gidilmiyor diye biliyorum bu bölüme .
Fakat Araştırma Hastanelerinden MHRS yoluyla direk randevu alabiliyorsun.
Eğer Memorial 'da tedavi görceksen zaten önden bu testleri yaptırmanda fayda var .
Hem maliyetli hem de sonuç süreci uzun olduğu için zaman kaybetmemekte fayda var.
Eşinde herhangi bir problem yok demiştin .
"Karyotip Analizi" adı altında test verebilir mesela , bu da kromozomların da herhangi bi kopukluk ,yapışıklık veya gen mutasyonu var mı diye tarama yapar ,-ki bunun sonucu da 2 ay ..
Tabi bu testler herkese yapılmamakla birlikte hekimin kararıyla da ilgili.
Direk hastaneye gittiğinizde yapmayabilir , devlet kurumu dahi yapsa maliyetli bi test devlet adına ...
Sebep olarak aile geçmişinizde sıkıntı varsa , kayıplarınız,düşükleriniz varsa bu testi şiddetle öneririm ..
Bu arada ben de 4 ay önce kuyruk sokumuma ve sırt bölgesine kafa dahil hacamat yaptırmıştımHacamat
Maşallah harika haber vallaKızlaaaar 203 değerim Allahımmm sana şükürler olsun inanamıyorum nasıl ağladım mutluluktan . Her gün bekleyen herkese dua edicem Rabbim şükürler olsunnn
Yok canım malesef ilk denememi devlette yapacağım maddiyattan dolayı.memorial i çok beğeniyorum tedavi görenler hep çok memnun ama şu an oraya gücüm yetmez.iste bende öyle duydum devlet yapmıyor 2 düşük olmayınca falan diye ama tam emin değildim.peki özelde bu testlerin maileyeti ortalama nedir acaba.aile düşük vs gecmisi yok bende de yok.kimyasalik dahi olmadi hiç 2 seneden fazladır.Bakılmış görünüyor zaten .
Herhangi bir problem de yansımamış ,yanılmıyorsam . Altında ki not bilgisi de normal olmayan durumların açıklaması olmuş. Bu test zaten Trombofili Panel testi ,tekrarlamaya gerek yok ...
Tabi en doğru bilgiyi doktor verir .
Fakülte Hastanelerinde direk gidilmiyor diye biliyorum bu bölüme .
Fakat Araştırma Hastanelerinden MHRS yoluyla direk randevu alabiliyorsun.
Eğer Memorial 'da tedavi görceksen zaten önden bu testleri yaptırmanda fayda var .
Hem maliyetli hem de sonuç süreci uzun olduğu için zaman kaybetmemekte fayda var.
Eşinde herhangi bir problem yok demiştin .
"Karyotip Analizi" adı altında test verebilir mesela , bu da kromozomların da herhangi bi kopukluk ,yapışıklık veya gen mutasyonu var mı diye tarama yapar ,-ki bunun sonucu da 2 ay ..
Tabi bu testler herkese yapılmamakla birlikte hekimin kararıyla da ilgili.
Direk hastaneye gittiğinizde yapmayabilir , devlet kurumu dahi yapsa maliyetli bi test devlet adına ...
Sebep olarak aile geçmişinizde sıkıntı varsa , kayıplarınız,düşükleriniz varsa bu testi şiddetle öneririm ..
Hayırlı olsun sağlıcakka kucağına alırsın inşallahKızlaaaar 203 değerim Allahımmm sana şükürler olsun inanamıyorum nasıl ağladım mutluluktan . Her gün bekleyen herkese dua edicem Rabbim şükürler olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?