Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Çok teşekkür ederim, suan proxeed tarzı bir ürüne başladık promotil diye.kadin ve erkek formunu kullanmaya.bu takviyenin iyi geleceğine inanıyorum açıkçası.. Bu ay sogan kuru yaptım ama 5 -6 gün kadar..çünkü bu aralar mide bulantısı vs var ,salgin var ya çevrede..kestane balı hergun 1 kaşık yiyorum..keza çörek otu da aynı şekilde.. suanlik bunları yapıyorum.. dediğiniz çok doğru kendimizi nasıl yonlendirir isek biz o oluyoruz..elimden geldiği kadar kendimi pozitif etkilemeye çalışıyorum ama bazen ister istemez k düşüyorum

Cok tesekkur ederim, o kitaba bakabilirim ama siz fayda görmediniz o yuzden bakmasam mi acaba dedimyürüyüş akapunktur bunları da inşallah yapacağım..birde ptesi gunu hacamat yaptıracağım ben toksinler için.. o da belki bir fayda sağlar..

Çok şükür canim, amin çözümsüz sorunlar vermesin rabbim dediğin gibi.senin transferin ne zaman olcak nasipse, sizde sorun neydi acaba.
Ben henüz adetimi bekliyorum, muhtemelen bi 4-5 günü vardır diye düşünüyorum çünkü OPU sonrası hormonlarda dengesizlik oluştuğu için gecikme yaşanabilirmiş...

Bizde ki sorun ise ;
Bende pıhtılaşma problemi çıktı ,hamilelik oluşursa Yücel Bey iğne takviyesi almam gerektiğini ifade etmişti.
Ağır olan ise şuydu bizim için ;
Eşimde 13. ve 14. kromozomlar da translokasyon mevcut .
Morfoloji %2 / Sayı : 1,5 milyon
DNA Hasarı Mevcut ..

Hacamat

İlk denemeniz mi olacak, rabbim tek seferde nasip etsin inşallah hemencecik.pihtilasma testini doktorunuz mu istedi nasıl oldu acaba.bende ona bakılmadi hiç istemediler de.

Benim tedavide negatif giden başka birşey oldu belki de, bilemiyorum. Çok popüler ve olumlu konuşanı çok. Aklıma yatan tavsiyelerine de uymaya devam ediyorum. Kitabın Facebook grubu baya bir aktif, takibe alırsanız daha iyi fikir verebilir. Yaptıklarınızın faydasını görürsünüz umarım.

Canım benim pıhtılaşma testi yapılmıştı ben istemiştim henüz sonuçları konuşmadık Beril hoca ile eger sen anlıyorsan seninle paylaşabilir miyim ?
bu arada benimde eşimde morf 2 ve Dna Hasarı mevcuttu

İlk denemeniz mi olacak, rabbim tek seferde nasip etsin inşallah hemencecik.pihtilasma testini doktorunuz mu istedi nasıl oldu acaba.bende ona bakılmadi hiç istemediler de.
Aynen ilk deneme ..
Yok test konusu şöyle ki ;
Samsun'da Tıbbi Genetik bölümünde birçok testi yapmışken ,doktor "aile geçmişinizde kalp problemi yaşayan var mı?" diye sorunca açıkcası emin olmak adına yaptırmak istedik .

Ben Tüp Bebek yoluna girişen her kişinin dosyasında tüm testlerin yapılmış olması gerektiğini düşünüyorum .
Aksi halde sonradan öğrenilmiş bu durumlar problem sebebiyeti doğuruyor

Tabi ,bende diğer arkadaşlarda yardımcı olucaktır..

Canlar ben de yumurta kalitesi için yaptıklarımı söyleyeyim. 9 aydır her sabah aç karnıma arı sütü , Co10 200 mg , omega 3 ara ara C vitamini ve bir 3 ~4 aykadar L arginine kullandım.
son 2 ay bunlara ek olarak C life macun kullandım tüp bebek denememizden önceki 2 ay.

Tüp bebek sürecimde yumurtalarımı büyütürken ve ondan 1 ay önceki dönemde BEeo marka shot ı kullandım bu shot kudret narı ,kırmızı ginseng ve propolis içeriyor.
Tedaviden 2 ay önce glutene dair her şeyi bıraktım paketli gıda fast food yemedim .
9 ay boyunca hergün 1 tane avokado yedim.

Bende öyle istiyorum aslında baştan bakılması gerekenlere bakılsın diye.sonradan insanı yoruyor çünkü gercekden.ama işte nasıl baktircam neye baktircam hiç bilmiyorum tibbi genetikte randevu alıp gtsem söylesem bakarlar mi.birde eşimde mi baktircak sadece ben mi nasıl oluyor ki acaba.

Canım çok fazla sonuç var ama pıhtılaşma ile ilgili bu galiba

Bakılmış görünüyor zaten .
Herhangi bir problem de yansımamış ,yanılmıyorsam . Altında ki not bilgisi de normal olmayan durumların açıklaması olmuş. Bu test zaten Trombofili Panel testi ,tekrarlamaya gerek yok ...
Tabi en doğru bilgiyi doktor verir .

Fakülte Hastanelerinde direk gidilmiyor diye biliyorum bu bölüme .
Fakat Araştırma Hastanelerinden MHRS yoluyla direk randevu alabiliyorsun.
Eğer Memorial 'da tedavi görceksen zaten önden bu testleri yaptırmanda fayda var .
Hem maliyetli hem de sonuç süreci uzun olduğu için zaman kaybetmemekte fayda var.
Eşinde herhangi bir problem yok demiştin .
"Karyotip Analizi" adı altında test verebilir mesela , bu da kromozomların da herhangi bi kopukluk ,yapışıklık veya gen mutasyonu var mı diye tarama yapar ,-ki bunun sonucu da 2 ay ..
Tabi bu testler herkese yapılmamakla birlikte hekimin kararıyla da ilgili.
Direk hastaneye gittiğinizde yapmayabilir , devlet kurumu dahi yapsa maliyetli bi test devlet adına ...
Sebep olarak aile geçmişinizde sıkıntı varsa , kayıplarınız,düşükleriniz varsa bu testi şiddetle öneririm ..

kuzum çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun içim rahatladı yarında doktorumla konuşurum.
Allahım şifanizi versin

Yok canım malesef ilk denememi devlette yapacağım maddiyattan dolayı.memorial i çok beğeniyorum tedavi görenler hep çok memnun ama şu an oraya gücüm yetmez.iste bende öyle duydum devlet yapmıyor 2 düşük olmayınca falan diye ama tam emin değildim.peki özelde bu testlerin maileyeti ortalama nedir acaba.aile düşük vs gecmisi yok bende de yok.kimyasalik dahi olmadi hiç 2 seneden fazladır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…