Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canim ben memorial de yaptirmistim o pıhtılaşma testini 2 panel yapıldı baya fazla test vardi tamamen isimlerini hatırlayamadım ama 2000 tuttu o testler aslinda benimde geçmişte boyle seyler yoktu ailede de kalp rahatsızlığı falan yok ama annemin 1 dusugu oldugu icin ne olur olmaz diye ben talep ettim yoksa doktorum gerek görmemişti bunu

Anladım canım çok sağol.bakalim bir gideyim hastaneye de 14 ünde gideceğim.islemlere başlayayım da karar veririm.

B BBUSRA4192 canım sen kese kontrolüne ne zaman gideceksin. Benim şimdi basta biraz düşük olduğu ve sonrasında 3 katı gibi bir katlama yaptığı için 10 gün sonra yani 20 Eylül'de kese kontrolü dedi. Dış gebelik gibi riskler oluşmasın diye artık. Hayırlısı görüp öğreneceğiz onu da

Canım bana memorail 18 ine hem kese hem kalp için randevu verdi başka çağırmadı gitsem mi öncesi bilemedim

dayanamyıp geçen pazar kan vermiştim nasıl gidiyor diye 11.500 olmuştu değer artışlar devam ediyordu kimyasal yada dış gebelik olsa bu kadar yükselmez diye düşündüm

Merhaba gebeliğin öncelikle hayırlı olsun ALLAH sağ salim kucağına almak nasip etsin
Ben eskilerdenim yaklaşık 3 yıl oldu yani oğlum 3 yaşında şimdi
Ama burayı takip etmeyi bırakmadım
Yazdığını görünce bende kendi yaşadıklarımı sana yazmadan duramadım.

Benimde 9. gün kan değerim 63
11. gün 103
13. gün 328 çıkmıştı

Bana da 10 gün sonra kese kontrolü ol demişlerdi
Elhamdülillah bir sıkıntı olmadı kesemizi görmüştük
Sende canını sıkma bebeğine pozitif enerji ver
O seninle artık
Allahın izniyle sende keseyi görecek ve kalp atışını duyacaksın

Beni aradılar bugün hemşireler canim suan 4 haftalik sayiliyorsunuz 3 hafta sonra kese ve kalp atisina gelin dediler

Kızlar çok acil bir sorum var transfer sürecindeyim. En büyük yumurtam 17.6 kan değerleri lh 24.02 e2 481.3 progesteron 0.34 sizce çatlatma iğnesi verirler mi dış merkezde kontrollere gittim bugün kontrolde doktor çatlamış olabilir sıvı var içerde dedi hastaneden de dönüş yapmadılar transferin iptal olmasından korkuyorum natural transfer olacaktı benim

Merhaba hayırlı oldun Allah bağışlasın oğlunuzu pozitiften sonra kasık batmalarınız oldu mu ara ara bu normal mi acaba

benim lh 32 di iğneyi vur dedilkleri gün yumurtam 20,5 mm di

Merhaba özelden yazışmıştık eşim tese ameliyatı oldu 7 tane sperm çıktı 2 tane 3.gün embiriyomuz oldu 1 hafta sonra transferim var sana teşekkür etmek istedim beni cesaretlendirdin bizim için dualarını bekliyorum bizde sizin gibi en zor vakayız pozitifi görmem için dualarını bekliyorum

dayanamyıp geçen pazar kan vermiştim nasıl gidiyor diye 11.500 olmuştu değer artışlar devam ediyordu kimyasal yada dış gebelik olsa bu kadar yükselmez diye düşündüm
Tabi zaten simdiye daha sancın olurdu dediğin gibi. Keseyi ve çocuğu kesin görürsün sen canım. İlk deger yüksek çıktığı için sana direk 3 hafta sonraya kese ve kalp atışı kontrolü vermişler. Bende önemli amacli anlaşılan direk dedikleri bir sey yok ama

Beni aradılar bugün hemşireler canim suan 4 haftalik sayiliyorsunuz 3 hafta sonra kese ve kalp atisina gelin dediler
Maşallah işte sizin ilk değerler güzel yüksek çıktığı için direk 3 hafta sonrası benim ilk değer 66 ikinci değer 181 diye 10 günde kese var mi diye ona bakmak istediler.

Yaa çok teşekkür ederim bilgilerin içime su serpti. Aman bu sıkıntılı iki sürecide atlatayim sonra tam keyif yapacağım tekrardan çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…