1. 15,791. ve 2. tahlillerinin değerleri kaç ?
Kimyasal büyük ihtimalle..1. 15,79
2. 15,22
Canım ben nedense bu aşının yumurtalıklara kötü bi etki bıraktığını sanmıyorum ,-ki ne malum belki de daha verim alınacak?Kızlar merhaba size birşey danışmak istiyorum ben covid aşısı olmadım yumurta sayım az olumsuz etki edecek diye çok korkuyorum herkes aşı oldu mu ne yapcağımı bilemiyorum transfer olcam diger ay acaba bu ay en azindan ilk dozu halletsem mi ?
İnşallah kimyasaldır korkmaya başladım artıkKimyasal büyük ihtimalle..
Benim bildiğim dış gebelikte değer neredeyse tavan yapıyor .. Yanlışsam düzeltin ??
ya yok canım ,tadını kaçırma gözünü seveyim ..İnşallah kimyasaldır korkmaya başladım artık
Canım progestron iğnesi oluyoruz hergün 1 kez 10. Haftaya kadarMorluklar neden olmuştu ki
Vanım bu değerlerle dış gebelikten söz etmek mümkün değil. Umut hoca çok iyi bir doktor ama en kötü ihtimali bile söylüyor. Bana da transfer sürecinde her gittiğimde transfer iptal olabilir dedi. Ama çok şükür kazasız belasız transferimi oldum. Korkma. İçini ferah tutİnşallah kimyasaldır korkmaya başladım artık
Teşekkür ederim canım evet Umut hocanın tavrı biraz farklıymış bende emin oldum artık . Benim doktorum İpek hocaydı kendisine çok ısınmıştım ama izine ayrıldı o da o yüzden mecbur Umut hoca ile devam ettim. Ama ne zaman arasa kötü bir şey söylüyor pat patya yok canım ,tadını kaçırma gözünü seveyim ..
Yanlış anlama ama ben Umut Hoca'dan pek haz etmem , mesleğine bişey diyemem ama nedense moral bozucu bi hoca ..
Dış gebelikte şimdiye kadar şiddetli karın ağrısı olması,kasıklarda batma lazım en belirgin belirtisinde.
Teşekkür ederim canım iyi ki varsınız içimi rahatlattınızVanım bu değerlerle dış gebelikten söz etmek mümkün değil. Umut hoca çok iyi bir doktor ama en kötü ihtimali bile söylüyor. Bana da transfer sürecinde her gittiğimde transfer iptal olabilir dedi. Ama çok şükür kazasız belasız transferimi oldum. Korkma. İçini ferah tut
Dış gebelikte az da olsa artış oluyor ve değerin daha yüksek olması gerekiyor diye biliyorum bende canım.büyük ihtimal kimyasal gebelik.bu kadar düşük değerde dış gebelik hiç görmedimTeşekkür ederim canım iyi ki varsınız içimi rahatlattınız
Ben daha tedavinin başında olduğum için tam bilmiyorum etaplarıCanım progestron iğnesi oluyoruz hergün 1 kez 10. Haftaya kadar
Ya inşallah öyledirDış gebelikte az da olsa artış oluyor ve değerin daha yüksek olması gerekiyor diye biliyorum bende canım.büyük ihtimal kimyasal gebelik.bu kadar düşük değerde dış gebelik hiç görmedim
Merhaba ben dış gebelik geçirmiş birisi olarak yazayım. Değerin pek dış gebelik değil kimyasal gebelik gibi görünüyor. Benim değerim 11 ile başlamış sonra hep iki katın üzerinde bir artış göstermişti. Ancak seninki düşüşe geçmiş gibi görünüyor.Kızlar merhaba nasılsınız? Ben bugün Umut hocayla konuştum dış gebelikten şüphelendi tahlilim aynı çıkınca , hiç dış gebelik yaşayan oldu mu aranızda ? Tekrar tahlil vermem gerekiyor yarın
Düşükle başlayıp yükselmesi de bi umut verici değil miMerhaba ben dış gebelik geçirmiş birisi olarak yazayım. Değerin pek dış gebelik değil kimyasal gebelik gibi görünüyor. Benim değerim 11 ile başlamış sonra hep iki katın üzerinde bir artış göstermişti. Ancak seninki düşüşe geçmiş gibi görünüyor.
Yok canım Cuma günü kan vereceğimAnladım canım ben de iste kararsız kaldım vurulcam sanırim , sen test yaptırcaktın bugün ne yaptın var mı bir haber ?
İçimi rahatlattınız Allah razı olsun sizdenMerhaba ben dış gebelik geçirmiş birisi olarak yazayım. Değerin pek dış gebelik değil kimyasal gebelik gibi görünüyor. Benim değerim 11 ile başlamış sonra hep iki katın üzerinde bir artış göstermişti. Ancak seninki düşüşe geçmiş gibi görünüyor.
Vermez olur mu ? Yücel hoca düşecek sıfırlanana kadar kan ver demişti. İkinciye kanı verdim değerim 40’a çıkmıştı. Hamileyim diye havalara uçmuştum. Sonra hep iki kat devam etti. Fakat keseyi hiçbir yerde göremedik. İğne oldum vs. Yine düşmedi değer ama rahim dışında de kese görülemediği için Yücel hocada emin olamadı. Ta ki çok şiddetli bir ağrı ile hastaneye gidip iç kanama geçirdiğim tespit edilene kadarDüşükle başlayıp yükselmesi de bi umut verici değil mi
Hadi değerin düşük , olmadı tutmadı kimyasal dersin
Ama değer yükselinde insan da ister istemez konduramaz da , senin değerinle mi karar verdiler dış gebelik yaşadığına ?
İçinizi ferah tutun umarım değildir ama dış gebelik bile olsa takipli hasta olduğunuz için hemen müdahele edilir inşallajİçimi rahatlattınız Allah razı olsun sizdenEvet bir öncekiye göre biraz düşmüş umarım öyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?