Çok teşekkür ederimİçinizi ferah tutun umarım değildir ama dış gebelik bile olsa takipli hasta olduğunuz için hemen müdahele edilir inşallaj
Ben ilk defa duyuyorum böyle birşey hiç alakası yok eğer kendiliğinden sonlanırsa hiç bekleme süresi yok diye biliyorum. Ama mesela ben ameliyat geçirdiğim için 3 ay bir bekleme süresinden sonra tekrar tedaviye başladım. Ve görüldüğü üzere ikizlere hamileyimÇok teşekkür ederimSize de çok geçmiş olsun
Araştırdım biraz doğru mu bilmiyorum ama dış gebelikten sonra bir süre hamile kalmak zorlaşıyormuş
Ya Allah ne kadar büyük baksanıza bu da ona bir örnekBen ilk defa duyuyorum böyle birşey hiç alakası yok eğer kendiliğinden sonlanırsa hiç bekleme süresi yok diye biliyorum. Ama mesela ben ameliyat geçirdiğim için 3 ay bir bekleme süresinden sonra tekrar tedaviye başladım. Ve görüldüğü üzere ikizlere hamileyim
Allah bağışlasın …Kızlar herkese merhaba buraya yaklaşık bir buçuk yıldır gitmiyordum şu an iki yaşında bir kızım var ikinci çocuğu düşünmeye başladık Şişli Mamorial da 10 tane embriyomuz var kızım 11.ciydi ve şu an büyüdü çok şükür :) Yücel hocaydı takip doktorum birkaç aya yine iletişime geçicez doktorumla bakalım inşallah rabbim ikinci kez anne olmayı kısmet eder bize
Gözün Aydın sağlıkla kucagına alırsın inşallahKızlar günaydın .Çok şükür dün kalp atışını duydum bebeğimin.Allah'ım sana şükürler olsun.Rabbim bekleyen tüm annelere bu duyguyu tatırsın inşallah.
merhabalar, ben siteye yeni üye oldum.Hamilelik testim pozitif İlk kan değerim 290 cıktı ikincisi 714. Sizin de benzer değerleriniz cıktıgı için sakıncası yok ise bir kac soru sormak isterim. Yorumlarınızı okudugumda kesenin olustugunu soylemiştiniz Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin benim randevuma 3 hafta var beklemek en zoru bildiginiz gibi. Dün doktorum ile gorustugumde değerlerin yüksek olmasının bazen ikiz gebelik ile sonuclanabilecegini soyledi. En dogrusu ultrasonda gorunecek ama 3 hafta bekleyecek sabrım olmaıgı için size yazmak istedim. Sizin de kan değerleriniz benzer cıkmıs cogul bir gebelik mi yoksa tekil mi olacak? şimdiden geri donusunuz için teşekkür ederim :)Canım pozitif oldu çok şükür bugün keseyi gördük ilk kan değerim 320 ydiRabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşallah sen yarın mı kan vericeksin? Hadi inşallah değerin güzel gelicektir eminim
Çok teşekkür ederim.Allah razı olsun.Gözün Aydın sağlıkla kucagına alırsın inşallah
Merhaba arkadaş yazacaktır ama bende yazmak istedim yine de.benim diğer gebeliğimde 7.gün 59 çıktı,9.gün 290 çıkmıştı.başka teste gerek yok dediler ben Meral edip 16.gün yine baktırmıştım 7000 çıkmıştı benim ki tek gebelikti zaten tek embriyo konmuştu.size tek embriyo mu konuldu?merhabalar, ben siteye yeni üye oldum.Hamilelik testim pozitif İlk kan değerim 290 cıktı ikincisi 714. Sizin de benzer değerleriniz cıktıgı için sakıncası yok ise bir kac soru sormak isterim. Yorumlarınızı okudugumda kesenin olustugunu soylemiştiniz Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin benim randevuma 3 hafta var beklemek en zoru bildiginiz gibi. Dün doktorum ile gorustugumde değerlerin yüksek olmasının bazen ikiz gebelik ile sonuclanabilecegini soyledi. En dogrusu ultrasonda gorunecek ama 3 hafta bekleyecek sabrım olmaıgı için size yazmak istedim. Sizin de kan değerleriniz benzer cıkmıs cogul bir gebelik mi yoksa tekil mi olacak? şimdiden geri donusunuz için teşekkür ederim :)
merhaba, geri donusunuz için teşekkür ederim. Evet tek embriyo konuldu ancak bazı durumlar da tek konulan embriyo da ikiz gebelik imkanı sunabiliyormus.Merhaba arkadaş yazacaktır ama bende yazmak istedim yine de.benim diğer gebeliğimde 7.gün 59 çıktı,9.gün 290 çıkmıştı.başka teste gerek yok dediler ben Meral edip 16.gün yine baktırmıştım 7000 çıkmıştı benim ki tek gebelikti zaten tek embriyo konmuştu.size tek embriyo mu konuldu?
Tabi evet bölünüpte ikiz olabiliyor.allah gönlünüzdekini nasip etsin inşallahmerhaba, geri donusunuz için teşekkür ederim. Evet tek embriyo konuldu ancak bazı durumlar da tek konulan embriyo da ikiz gebelik imkanı sunabiliyormus.
Yaaaa süperrrrr hadi gözümüz aydın çok sevindim :)))))Canım Hanımlar ....
Sabah 07:30 sularında kan verdim .
Tek embriyo transferi PGT'li veeeeeeeee sonuç 338,3
Hemşire hattına yolladım bakalım geri dönüş yapacaklarmış..
Rabbime hamdolsun , çok şükür ki Rabbim dualarımızı kabul etti ...
İnanıyorum ki bu yolda kim varsa , Allah'ım tez zamanda mucizesini nasip eylesin ..
İnanın sadece kendi adıma değil , bilip bilmediğim,duyup görmediğim her birinizin adına dua ediyorum ...
İşte Mübarek Cuma
Ayyyyyyyy coook sevindimmmm sagliklaaa ilerlesin rabbim kucaginiza almayi nasipp etsinCanım Hanımlar ....
İnanıyorum ki bu yolda kim varsa , Allah'ım tez zamanda mucizesini nasip eylesin ..
İnanın sadece kendi adıma değil , bilip bilmediğim,duyup görmediğim her birinizin adına dua ediyorum ...
İşte Mübarek Cuma
HNgi gunler bu degerler? Benim 7. Gun 144 9. 460 11. Gun 1100 cikmisti ama ikiz degildi. Beta pek de ikizi gostermiyor aslinda.merhabalar, ben siteye yeni üye oldum.Hamilelik testim pozitif İlk kan değerim 290 cıktı ikincisi 714. Sizin de benzer değerleriniz cıktıgı için sakıncası yok ise bir kac soru sormak isterim. Yorumlarınızı okudugumda kesenin olustugunu soylemiştiniz Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin benim randevuma 3 hafta var beklemek en zoru bildiginiz gibi. Dün doktorum ile gorustugumde değerlerin yüksek olmasının bazen ikiz gebelik ile sonuclanabilecegini soyledi. En dogrusu ultrasonda gorunecek ama 3 hafta bekleyecek sabrım olmaıgı için size yazmak istedim. Sizin de kan değerleriniz benzer cıkmıs cogul bir gebelik mi yoksa tekil mi olacak? şimdiden geri donusunuz için teşekkür ederim :)
Canim 10-12 haftaya kadar da devam edilecek ikisnide kullaniyorum.Pozitif sonuc alan arkadaslar, progesteron fitil ve igneyi birlikte kullanmaya devam mi ediyorsunuz ve kacinci haftaya kadar edeceksiniz?
OlleeeyyyyCanım Hanımlar ....
İşte Mübarek Cuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?