Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Günaydın canım, ne güzel haber bu Çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah, değerinde çok güzel maşallah

Maşallah sağlıkla ilerlesin inşallah

canımmmmmm nasıl sevindim anlatamam dün akşam yatarken forumda geziniyordum sen geldin aklıma çokca dua ettim. güzel kalbinin mükafatını aldın sonunda. değerinde çok iyi çıkmış maşallah. sağlıkla ilerleyip kucağına aldığın günleri de görelim inşallah

Ayyy canım benimm Allah razı olsun ,burası bana bu yolda çok şey kattı ..
Şükürler olsun Rabbime ...Allahım kimseyi hüsrana uğratmasın

yaa canımm nasıl sevindim.Maşallah.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin.

Ya peki kizlar kontrollerinizin sikligi nedir? defalarca denemeden sonra ilk kez pozitif aldim. 6+1 de ilk kontrole gittim kese kalp vs gorduk ve doktorum baska doktora gecebilirsin artik 11. Haftada gidersin bi daaki kontrolune dedi. Asiri sacma geldi bana. Siz her hafta gidiyor musunuz? Bir zarari var mi kontrollerin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaaaa ne güzel bir habermaşallah çok sevindim
Nasil duygulanmissindir yaa ,ben haberini görünce dahi gözlerim doldu..
Rabbım inşallah sağlıkla hayirla kucağına almayı da nasip etsin
Allah razı olsun dualarında bizleri de hiç eksik etme

Şu tedavim süresince seni o kadar andım ki ..
Eşim şahittir buna .. Aynı dertten muzdariptik seninle ..
Sana umut oldum belki de bu yolda ..
Maddiyatın yettikçe durma asla , pes etme ...
Ben başından beri inanıyorum sende kavuşacaksın Allah'ın izniyle ..
Umarım bundan sonra ki sürecim de sağlıkla devam eder.... -ki bekleyen ,yol aşan herkesin de Rabbim gönlüne göre verir

Maşallah çok güzel bir haber sağlıkla kucağınıza alın yavrunuzu inşallah

Merhaba, evet ilk kan değeri o şekilde ama tekil gebelik canım seni de tebrik ediyorum ayrıca Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin :))

Ayy çok tebrik ediyorum canım nasıl sevindim anlatamamRabbim hepimize sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah

Ayy çok tebrik ediyorum canım nasıl sevindim anlatamamRabbim hepimize sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah
Sen bi de bende ki sevinci gör kuzum , yerlere göklere sığamadık eşimle ..
Allah’ım herkese yaşatsın, sağlıkla büyüsün inşAllah yavrucuklarımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…