- 19 Kasım 2021
- 5
- 6
- 1
- 40
HNgi gunler bu degerler? Benim 7. Gun 144 9. 460 11. Gun 1100 cikmisti ama ikiz degildi. Beta pek de ikizi gostermiyor a
merhabalar transfer sonrası 9. gun 290 , 11 gun 714 cıktı.HNgi gunler bu degerler? Benim 7. Gun 144 9. 460 11. Gun 1100 cikmisti ama ikiz degildi. Beta pek de ikizi gostermiyor aslinda.
teşekkürler herkesin gönlüne göre versin inşallahTabi evet bölünüpte ikiz olabiliyor.allah gönlünüzdekini nasip etsin inşallah
Ayyyyyyyy coook sevindimmmm sagliklaaa ilerlesin rabbim kucaginiza almayi nasipp etsin
Olleeeyyyycook mutlu oldum, saglikla ilerlesin insallah tebrik ediyorum canim
Yaaaa süperrrrr hadi gözümüz aydın çok sevindim :)))))
Günaydın canım, ne güzel haber buCanım Hanımlar ....
Sabah 07:30 sularında kan verdim .
Tek embriyo transferi PGT'li veeeeeeeee sonuç 338,3
Hemşire hattına yolladım bakalım geri dönüş yapacaklarmış..
Rabbime hamdolsun , çok şükür ki Rabbim dualarımızı kabul etti ...
İnanıyorum ki bu yolda kim varsa , Allah'ım tez zamanda mucizesini nasip eylesin ..
İnanın sadece kendi adıma değil , bilip bilmediğim,duyup görmediğim her birinizin adına dua ediyorum ...
İşte Mübarek Cuma
Allah razı olsun canım ..Darısı bekleyenlerin başına olsun inşAllah ,sağolasınGünaydın canım, ne güzel haber buÇok sevindim sağlıkla gelsin inşallah, değerinde çok güzel maşallah
Maşallah sağlıkla ilerlesin inşallahCanım Hanımlar ....
İnanıyorum ki bu yolda kim varsa , Allah'ım tez zamanda mucizesini nasip eylesin ..
İnanın sadece kendi adıma değil , bilip bilmediğim,duyup görmediğim her birinizin adına dua ediyorum ...
İşte Mübarek Cuma
canımmmmmm nasıl sevindim anlatamam dün akşam yatarken forumda geziniyordum sen geldin aklıma çokca dua ettim. güzel kalbinin mükafatını aldın sonunda. değerinde çok iyi çıkmış maşallah. sağlıkla ilerleyip kucağına aldığın günleri de görelim inşallahCanım Hanımlar ....
İşte Mübarek Cuma
Ayyy canım benimm Allah razı olsun ,burası bana bu yolda çok şey kattı ..canımmmmmm nasıl sevindim anlatamam dün akşam yatarken forumda geziniyordum sen geldin aklıma çokca dua ettim. güzel kalbinin mükafatını aldın sonunda. değerinde çok iyi çıkmış maşallah. sağlıkla ilerleyip kucağına aldığın günleri de görelim inşallah
yaa canımm nasıl sevindim.Maşallah.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin.Canım Hanımlar ....
İşte Mübarek Cuma
evet canım 10.haftaya kadar devam edıyoruz.Pozitif sonuc alan arkadaslar, progesteron fitil ve igneyi birlikte kullanmaya devam mi ediyorsunuz ve kacinci haftaya kadar edeceksiniz?
Yaaaa ne güzel bir haberCanım Hanımlar ....
İşte Mübarek Cuma
Şu tedavim süresince seni o kadar andım ki ..Yaaaa ne güzel bir habermaşallah çok sevindim
Nasil duygulanmissindir yaa ,ben haberini görünce dahi gözlerim doldu..
Rabbım inşallah sağlıkla hayirla kucağına almayı da nasip etsin
Allah razı olsun dualarında bizleri de hiç eksik etme
Maşallah çok güzel bir haber sağlıkla kucağınıza alın yavrunuzu inşallahCanım Hanımlar ....
İşte Mübarek Cuma
Merhaba, evet ilk kan değeri o şekilde ama tekil gebelik canım seni de tebrik ediyorum ayrıca Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin :))merhabalar, ben siteye yeni üye oldum.Hamilelik testim pozitif İlk kan değerim 290 cıktı ikincisi 714. Sizin de benzer değerleriniz cıktıgı için sakıncası yok ise bir kac soru sormak isterim. Yorumlarınızı okudugumda kesenin olustugunu soylemiştiniz Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin benim randevuma 3 hafta var beklemek en zoru bildiginiz gibi. Dün doktorum ile gorustugumde değerlerin yüksek olmasının bazen ikiz gebelik ile sonuclanabilecegini soyledi. En dogrusu ultrasonda gorunecek ama 3 hafta bekleyecek sabrım olmaıgı için size yazmak istedim. Sizin de kan değerleriniz benzer cıkmıs cogul bir gebelik mi yoksa tekil mi olacak? şimdiden geri donusunuz için teşekkür ederim :)
çok teşekkür ederim geri dönüş için Amin inş :) Allah isteyen herkese gönlünden geçeni nasip etsinMerhaba, evet ilk kan değeri o şekilde ama tekil gebelik canım seni de tebrik ediyorum ayrıca Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin :))
Canımmm çok teşekkür ederim Allah Razı Olsuncgdm5525 canım hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir evlat olup kucağını doldursun çok sevindim bende diğer arkadaşlar gibi
Ayy çok tebrik ediyorum canım nasıl sevindim anlatamamCanım Hanımlar ....
İşte Mübarek Cuma
Sen bi de bende ki sevinci gör kuzum , yerlere göklere sığamadık eşimle ..Ayy çok tebrik ediyorum canım nasıl sevindim anlatamamRabbim hepimize sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?